Merhaba,

Müzik icarısı sürecinde, belirli bir zaman sonunda kendi ürettiklerini geniş kitlelerle paylaşmak isteyen her müzisyenin yaşadığı ilk sorun, kendi yada grup olarak ortaya çıkaracakları soundu belirlemenin ilk aşamasında gerekli bilgi ve tecrübeye sahip olamamak ve yanlış yönlendirmelerle karşılaşmaktır.

Daha sonra ki adım ise, ortaya çıkarılan soundun en iyi şekilde kayıt altına alınıp, her türlü platformda herhangi bir kayıba yada değişime uğramadan dinletilebilmesidir.

Müziği meslek olarak edinen ve bir profesyonel olma yolunda adım atmak isteyen tüm Müzisyenler ve gruplar için en ideal çözümleri gerçekleştirmek üzere, en ufak bir kaygı duymaksızın bizimle iletişime geçebilirsiniz. Pre-Production , Kayıt, Mix&Masterig ve Post Prodüksiyon aşamalarında bilgi birikimi, tecrübe ve müzik sektöründe ki öncü isimlerle çalışıyor olmanın verdiği destek ve güvenle tüm ihtiyaçlarınızı en doğru ve en rahat şekilde karşılayabileceğiniz adresi arıyorsanız, doğru insanlarla iletişime geçmek üzeresiniz demektir.


Aynı zamanda Müzik Prodüksiyonu ve Kayıt Teknolojileri üzerine kendini geliştirmek isteyenler için, iş ortaklığı yaptığımız stüdyolar dahilinde özel ders ve uygulama sınıfları oluşturuyoruz.

Hizmetlerimiz:

* Pre Prodüksiyon ( Kayıt öncesi hazırlık aşaması / Danışmanlık )
* Kayıt
* Mix & Mastering
* Post Prodüksiyon ( Basım/Dağıtım ve Menajerlik Hizmetleri )
* Live (Konser) Mühendisliği

* Müzik Prodüksiyonu ve Kayıt Teknolojileri Dersleri

Not: İşin nasıl ve nerede yapılacağı, alacağınız hizmetlerin maddi karşılıkları ve diğer tüm sorularınız için aşağıda ki mail adresine sizleri bekliyoruz.


İLETİŞİM
Mail : infoavkproduction@gmail.com