Devren Kiralık - Kadıköy/IST Prova-Kayıt Stüdyosu

Kiralık Müzik Stüdyosu İlanları içinde Devren Kiralık - Kadıköy/IST Prova-Kayıt Stüdyosu konusu, Kadıköy'ün en işlek sokağı olan Kadife Sokak (Barlar Sokağı) üzerinde müşterisi hazır, profesyonel yalıtımlı ticari stüdyomu, yurtdışına taşınacağım için devrediyorum. Barlar sokağının tam ortasında bulunan ve şu anda Stüdyo Monk ...

Sponsorlu Bağlantılar

Bu sayfada toplam 3 sonuçtan 1 ile 3 arası mesajlar gösteriliyor.

Konu: Devren Kiralık - Kadıköy/IST Prova-Kayıt Stüdyosu


  1. #1
    cagrierdem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    cagrierdem isimli Üye şimdilik offline konumundadır Yeni Üye

    Standart Devren Kiralık - Kadıköy/IST Prova-Kayıt Stüdyosu

    Sponsorlu Bağlantılar


    Kadıköy'ün en işlek sokağı olan Kadife Sokak (Barlar Sokağı) üzerinde müşterisi hazır, profesyonel yalıtımlı ticari stüdyomu, yurtdışına taşınacağım için devrediyorum.

    Barlar sokağının tam ortasında bulunan ve şu anda Stüdyo Monk (eski Woodstock) adı ile çalışmakta olan stüdyomuzu 2006 yılının ekim ayında hizmete soktuk. İlk, Woodstock ismi ile açtığımız stüdyomuzu 2007 yılının eylül ayında ciddi bir tadilat ve yenilenmeden geçirerek kullanım alanını büyüterek Kadıköy'ün en geniş ve ferah çalma odasına sahip stüdyolarından biri haline getirdik. Geçirdiğimiz 1.5 sene boyunca 2 adet yayımlanmış albüm prodüksiyonu dışında sayısız Demo kaydı yaparak önceliği kayıt işlerine vermemizin yanında özellikle büyüttüğümüz prova odamız ile sayısız prova müdavimi kazandık.

    Taksim'in bilinen/bilinmeyen tüm dezavantajları yüzünden stüdyo açmak isteyen insanların İstanbul'daki öncelikli tercihi Kadıköy'dür. Ve Kadıköy'de stüdyo kurmaya uygun yer bulmanın zorluğu herkes tarafından bilinmektedir. Stüdyomuzun yeri, Kadıköy'ün en işlek sokağındadır, tüm apartman ve çevre sakinleri açısından izinleri tamdır, 1,5 senedir 7/24 kullanılmış ve hiçbir sorunla karşılaşılmamıştır.

    Stüdyomuz bir apartmanın zemin katındadır, ve sokaktan direkt girilmesini sağlayan kendine ait merdivenli geniş bir girişi vardır. Yani, stüdyomuz tamamen sokakla içiçe ve çok kolay ulaşılabilir bir mekandır. Bu özelliğiyle, aynı bölgede milyarlarca lira kira verilen düzayak dükkanlarla karşılaştırıldığında 900ytl lik cüzzi bir kirası vardır (ağustos sonuna kadar kira artışı yoktur).

    Stüdyomuzun bulunduğu daire toplamda 90m2 kullanım alanına sahiptir. Bu alanda : 1 prova odası, 1 kontrol odası, 1 ofis, 1 bekleme odası, 1 mutfak, 1 banyo ve geniş 2 hol vardır.

    Dışarıdan gelindiğinde ilk girilen yer olan bekleme odamız oldukça geniştir; bir duvarı boydan boya kütüphanedir ve dairenin tümü gibi badanası 2007 sonunda yenilenmiştir. Klimalı olan bekleme odasında bir adet ofis masası, bir adet geniş gerçek deri kanepe ve küçük bir masa ile tabureler dışında elektrikli radyatör ve elektronik Arçelik su sebili vardır. Tüm mobilyalar IKEA'dan alınmıştır. Girişi alüminyum doğrama ile oldukça kaliteli ısıcamdır ve jaluzi ile kaplıdır.

    Bekleme odasının yanında ofis olarak kullandığımız odamız da klimalıdır. İçerisinde, bir adet tavana kadar gömme dolap ve ofis masası vardır.

    Prova odamız ise yaklaşık 25m2 dir, tamamen oda içinde oda mantığı ile bir akustik mühendisi ile tasarlanmış bir yalıtım ve akustik düze3nlemeye sahip olup içerisinde 2 adet toplam 18000btu klima vardır. Duvarları birçok stüdyonun aksine oldukça değerli ingiliz duvar kağıtları ile rengarenk döşenmiştir. Bir adet güvenlik kamerası dışında 7 adet dimmerli spot ışık ile aydınlatılmaktadır. 2 adet 3er camlı pimapen kapı vardır.

    2 adet 3er camlı pencere ile bağlantı sağlanan kontrol odamız ise yaklaşık 10m2 kadardır. Klimalıdır, ve içerisinde kayıt ekipmanlarını rahatça kullanmak için tasarlanmış, bir çok rackmount ünitesi bulunan özel imalat bir mobilya/masa bulunmaktadır. Aynı prova odamız gibi, burası da kaliteli duvar kağıtları ile kaplı olup spotlar ile aydınlatılmaktadır ve prova odasında kullanılan kapılar kullanılmaktadır.

    Dairenin kontrol odasına girilen bölümünde, bir ikinci bekleme yeri olarak kullanılabilen geniş bir alan mevcuttur. Ayrıca, bu alanda çok amaçlı kullanım için tasarlanmış oldukça büyük, sürgülü kapılı bir gömme dolap bulunmaktadır.

    Dairenin tüm elektrik tesisatı, tadilatımızın en başında sıfırdan yapılmıştır. Regülatör vardır, ve bu daire için ayrı özel bir topraklama hattı çekilmiştir.
    Dairenin önceki halinden tek bir kapı kulbu dahi kalmamış, herşey tamamiyle yenilenmiştir. Zeminler tamamen laminant parkedir, mutfak, ofis ve banyo kapıları kaliteli laminant kapıdır, ve tüm dairede konsept bir dekorasyon vardır.

    Stüdyomuzu ekipmanlı veya ekipman hariç ful möbleli olarak devretmek istiyoruz. Ekipman listesi için lütfen iletişime geçiniz. Ekipman hariç, istediğimiz fiyat 25.000 ytl dir.

    İletişim için :

    (533) 3935011
    cagrijazz et gmail.com

    Çağrı Erdem

  2. #2
    pathological - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    pathological isimli Üye şimdilik offline konumundadır Katılımcı Üye

    Cevap: Devren Kiralık - Kadıköy/IST Prova-Kayıt Stüdyosu

    Studyo artık kiralık değildir.. Studyo NanoTech yeni adıyla hizmete başlamıştır ..
    30 m2 geniş alanı, 2,6m tavan yüksekliği, profesyonel yalıtımı ve akustik düzenlemesi, her daim serin ve temiz çift klimalı ortamı ve üst düzey ekipmanlarıyla, sınırsız bir çalım zevkini garanti eden yepyeni bir mekan ile hizmetinizde.
    Tüm müzik sever dostlarımızı keyifli bir prova tadı alması için studyomuza bekleriz .


    Caferağa Mah. Kadife(Barlar Sokağı) Sokak no: 28/3 Kadıköy/İstanbul
    Tel0216) 338 62 20

  3. #3
    esepcix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    esepcix isimli Üye şimdilik offline konumundadır Yeni Üye

    Standart Cevap: Devren Kiralık - Kadıköy/IST Prova-Kayıt Stüdyosu

    Stüdyo cihazları ilemi kiralıyorsunuz acaba ?


Kullanıcılar bu sayfayı şu kelimelerle buldu:

devren kiralık stüdyo, devren stüdyo, prova stüdyosu açmak, devren müzik stüdyosu, kadıköy devren stüdyo, kadıköyde devren stüdyo, devren satılık kayıt stüdyosu, devren kiralık stüdyo istanbul, devren studyo, devren satılık müzik stüdyosu istanbul, devren satılık stüdyo istanbul, devren kiralık müzik stüdyosu, devren kiralık kayıt stüdyosu, istanbul devren kiralık stüdyo, devren kiralık studyo
Müzisyen ilanları

Benzer Konular

  1. Kadıköy Stüdyo NaNoTecH Prova ve Kayıt Stüdyosu (KAMPANYA: 2 saat 30 TL)Kadıköy Stüdyo NaNoTecH Prova ve Kayıt Stüdyosu (KAMPANYA: 2 saat 30 TL)

    NANOTECH'DE YAZ KAMPANYASI! 2 saat prova 30 TL!!! Stüdyo NanoTecH!, 30 m2 geniş alanı, 2,6m tavan yüksekliği, profesyonel yalıtımı ve akustik düzenlemesi, her daim serin ve temiz çift klimalı ortamı ve üst düzey ekipmanlarıyla, sınırsız bir çalım zevkini garanti eden yepyeni bir mekan ile hizmetinizde. Caferağa Mah. Kadife(Barlar Sokağı) Sokak no: 28/3 Kadıköy/İstanbul Tel:(0216) 338 62 20 online rezervasyon : stdnanotech@hotmail.com...
  2. Kadıköy Stüdyo NaNoTecH Prova ve Kayıt StüdyosuKadıköy Stüdyo NaNoTecH Prova ve Kayıt Stüdyosu

    Stüdyo NanoTecH!, 30 m2 geniş alanı, 2,6m tavan yüksekliği, profesyonel yalıtımı ve akustik düzenlemesi, her daim serin ve temiz çift klimalı ortamı ve üst düzey ekipmanlarıyla, sınırsız bir çalım zevkini garanti eden yepyeni bir mekan ile hizmetinizde. Caferağa Mah. Kadife(Barlar Sokağı) Sokak no: 28/3 Kadıköy/İstanbul Tel:(0216) 338 62 20 online rezervasyon : stdnanotech@hotmail.com Studio Nanotech bei MySpace Music - Kostenlos MP3s...
  3. NaNoTecH prova ve kayıt stüdyosu / KadıköyNaNoTecH prova ve kayıt stüdyosu / Kadıköy

    Stüdyo NanoTecH!, 30 m2 geniş alanı, 2,6m tavan yüksekliği, profesyonel yalıtımı ve akustik düzenlemesi, her daim serin ve temiz çift klimalı ortamı ve üst düzey ekipmanlarıyla, sınırsız bir çalım zevkini garanti eden yepyeni bir mekan ile hizmetinizde. Caferağa Mah. Kadife(Barlar Sokağı) Sokak no: 28/3 Kadıköy/İstanbul Tel:(0216) 338 62 20 online rezervasyon : stdnanotech@hotmail.com Studio Nanotech MySpace Müzik Profili ? Ücretsiz...
  4. Kadıköy Stüdyo NaNoTecH Prova ve Kayıt StüdyosuKadıköy Stüdyo NaNoTecH Prova ve Kayıt Stüdyosu

    Kadıköy Stüdyo NaNoTecH Prova ve Kayıt Stüdyosu Stüdyo NanoTecH!, 30 m2 geniş alanı, 2,6m tavan yüksekliği, profesyonel yalıtımı ve akustik düzenlemesi, her daim serin ve temiz çift klimalı ortamı ve üst düzey ekipmanlarıyla, sınırsız bir çalım zevkini garanti eden yepyeni bir mekan ile hizmetinizde. Caferağa Mah. Kadife(Barlar Sokağı) Sokak no: 28/3 Kadıköy/İstanbul Tel:(0216) 338 62 20 online rezervasyon : stdnanotech@hotmail.com...
  5. Kadıköy Stüdyo NanoTecH prova ve kayıt stüdyosuKadıköy Stüdyo NanoTecH prova ve kayıt stüdyosu

    Stüdyo NanoTecH!, 30 m2 geniş alanı, 2,6m tavan yüksekliği, profesyonel yalıtımı ve akustik düzenlemesi, her daim serin ve temiz çift klimalı ortamı ve üst düzey ekipmanlarıyla, sınırsız bir çalım zevkini garanti eden yepyeni bir mekan ile hizmetinizde. Caferağa Mah. Kadife(Barlar Sokağı) Sokak no: 28/3 Kadıköy/İstanbul Tel: (0216) 338 62 20 online rezervasyon : stdnanotech@hotmail.com Prova Ücreti 20 YTL /saat Hücum...
Konu Puanlaması 5 üzerinden | Toplam : 0 kişi