Dikkat bozuk set atmayin.Caresi

Korg Fabrika Dosyaları içinde Dikkat bozuk set atmayin.Caresi konusu, Arkadaslar böyle ayrintili yazmak istedim cünkü ben bir cözüm araken bazi arkadaslarin problemleri ve cevaplari okurken bana care oldu.bende onun icin böyle ayrintili yazdim.belki baska arkadaslara yardimci olur diye. 3.cüsüBen ...

Sponsorlu Bağlantılar

Toplam 3 sayfadan 1. sayfa 123 SonuncuSonuncu
Bu sayfada toplam 25 sonuçtan 1 ile 10 arası mesajlar gösteriliyor.

Konu: Dikkat bozuk set atmayin.Caresi


  1. #1
    Karaplanet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Karaplanet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Keyfi Silver Üye

    Dikkat bozuk set atmayin.Caresi

    Sponsorlu Bağlantılar


    Arkadaslar böyle ayrintili yazmak istedim cünkü ben bir cözüm araken bazi arkadaslarin problemleri ve cevaplari okurken bana care oldu.bende onun icin böyle ayrintili yazdim.belki baska arkadaslara yardimci olur diye.
    3.cüsüBen ilk kez bir SET yüklemeye kalktim.aksam saat 7'den sabah 8'30 falandi bir türlü bitmedi.Burdan yükledigim Set adini vermek istemiyorum.Birincisi belki o set'i yapan arkadas kendisi olamayabilir.Diye kümmet altina koymak istemiyorum.Ikincisi kimse bilerek bozuk Set'i buraya koymaz.
    Ben kullanilmis olarak aldigim Org'un kendisinde önceden hatali durumda satin almis olabilirim diye.Sebebi arastirirken bazi arkadaslarin karsilastigi problemlerden bir tanesi söyle yazmis ben USER1 siliyorum silinmiyor diye yazmis.Cevap veren arkadaslar ise nand falan format at vs...yazmis onun icin burdan yükledigim set'ten oldugunu düsünmüyorum.Fakat bozuk SET te ORG'U bozabilir onuda burda okudum.Neyse benim sebebim önceden olabilir diye set atmadan önce sitede okudugum gibi gereken herseyi (all multisample - ram silmek)ve systemdeki yani Org da kullanmakta oldugum set'i de tek tek icine girip sound,pad.perform,global,systle daki herseyi silerken USER1 silmek istedigimde bir hata verdi tam hatirlamiyorum ama manasi galiba suydu bu dosya silinmis zaten diye ama user1 orda hala ici bos fakat user1 yazisi orda duruyordu.diger user2 user dk hepsini ismi dahil silmistim.ve fav01 ve digerleride sildim.Bu sekilde saglikli oluyor haberiniz olsun arkadaslar böyle ögrendim böyle yaptim.diger burda emek veren arkadaslar okursa beni onaylayacaklardir beni.

    1.problem benim Org'un cd'si yok format atmam gerek oldugunu söyledi (burdaki piyanist arkadas) ne yapabilirim.
    2.Sizde Format atmalisin derseniz benim su HD ve SSD-u setleri silinirmi.yani kaydetmeliyim mi USB'ye?format atmadan önce.
    3.
    fakat inceledigim kadariyla os 1.51 at diyor bi arkadas,diger arkadas yeni version 2.01 yükle diyor.ve yenisi gelmis pax1 3.01 mi 3.00 mi yoksa bumu.

    4.Yükleyen bazilari yazmis ses yok diyor; biri olmadi diyor atamadim diyor.Cevap olaRAK kullandigin set'in Global'i yükle demis.Böyle gidiyor.
    5.Nelere dikkat etmeliyim Sorunsuz bir sekilde atmam icin. (benim cd'yok okudugum kadariyla 127mb yada 129mb diyorlar arkadaslar bu cd'im yok) ve en yeni version mu?atmaliyim.galiba 3.01 di burda gördüm pax1 icinmis olurmu?

  2. #2
    Karaplanet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Karaplanet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Keyfi Silver Üye

    Standart Cevap: Dikkat bozuk set atmayin.Caresi

    eksik kalmis yazdigim.su saBAH 8'e kadar set yüklenmedi cümlemden sonra devam etmek istiyorum.bir kac gün sonra baska set yüklemeye kalktim kisa sürdü 5 10 dk fala oda device generic error verdi.bunun sebebini sordum bana format atmami söyledi.NAND formatla ilgili.cünkü device gen....demek genel cihaz hatasi demekmis.
    gerci hersey burda var ama ararken insan bulamiyor.onun icin yukarida yazdigim basligi verdim
    Cevap yazan arkadaslarin cevaplarindan hem ben hem de diger arkadaslar faydalan olur zannediyorum.tesekkurler

  3. #3
    halilyaman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    halilyaman isimli Üye şimdilik offline konumundadır Keyfi Silver Üye

    Standart Cevap: Dikkat bozuk set atmayin.Caresi

    bak arkadasım benım sana tafsıyem bende yenı almıstım fazla sorunum olmadı sadece neyın nerede oldugunu cozememektı adım halil yaman sıteden ismıme yakın oldugu icin besbur dıye arkadasa bır ulasır san sevınırın onun adıda orhan yaman soy adımız uydugu icin ona yazdım iyiki yazmısım gercekten cok temız bır arkadas ve bılgısı var buknuda bır ulas buaralar sıkın tısıda vardı ama bır ara sana dogru bıgıyı verecektır slmmımıda soylersen sevınırım saygılar

  4. #4
    halilyaman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    halilyaman isimli Üye şimdilik offline konumundadır Keyfi Silver Üye

    Standart Cevap: Dikkat bozuk set atmayin.Caresi

    telımı de vereyım kardesım 05436267545 halil yaman

  5. #5
    besbur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    besbur isimli Üye şimdilik offline konumundadır Premium Üye

    Standart Cevap: Dikkat bozuk set atmayin.Caresi

    halil abi teşekkür ederim düşüncelerin için,

    karaplanet abim nand format başvuracağınız son işlem olmalı ,bence ilk önce versiyonu yükselttin,daha sonra set yükleyin.
    ne olursa olsun boyutu 63.87 mb daha büyük setleri org a yüklemeyin.çünkü kapasitesi zaten 64 mb,kimileri kullanılan ram önemli set boyutu önemli değil diyorsa da bu yanlış bilgidir (set 68 mb kullanılan ram 63.2 mb gibi).hemen bozulmaya bilir ama zaman içinde aşırı yüklenmeden sorunlar çıkacaktır.bu şuna benziyor 1 lt su kapasiteli kap a 1.5 lt su doldurmak gibi bir şey.zaten korgtr de bu yüzden bayağı bir uyarı yaptı.hatta bu setler yüzünden ram yanmalarını garanti dışı bıraktı.
    ve size tavsiyem başka bir set yüklemeden ram ı tamamen boşaltın

    PA800 O.S YÜKLEME:

    pa800 O.S yükleme:

    Pa800 Software adresinden aşağıdaki dosyaları indirin

    Operating System Version 2.01-- Pa800_os_v201.zip (6.8 MB)

    Musical Resources -- Version 2.01 Pa800_res_v201.zip (7.8 MB)

    *bu dosyaları indirdikten sonra zip li dosya içerisindeki birer adet ilgili dosyayı usb flash belleğinize alın ve orgunuza takın.(karıştırmamanız için ilk önce O.S pa800_os_v201.pkg dosyasını usb belleğe alın)

    O.S 2.01 için( pa800_os_v201.pkg)(sistem yükseltme dosyası)
    mus.res. için (pa800_res_v201.BKP)(yeni ritim ve seslerin olduğu dosya)

    *Daha sonra orgunuzu kapatın ve intro 1 tuşuna basılı vaziyette orgu açın,
    İlgili sayfa çıkana kadar bekleyip intro 1 tuşunu bırakın.
    *Daha sonra PA800 O.S dosyasını yükleyin ( pa800_os_v201.pkg). Yükleme işlemi bittikten sonra orgu kapayıp açın.
    *Bu işlemden sonra PA800_RES dosyasını yükleyin (pa800_res_v201.BKP)
    *Bunun için de media tuşuna basın,çıkan ekranda utility den full restoreyi (en alttaki seçenek)seçip yine flash diskten bu sefer restore pkg yi seçip tamam diyoruz.

    böylece işlem bitiyor .ondan sonra seti rahatlıkla yükleyebilirsiniz.

    SET YÜKLEMEDEN RAM BOŞALTILMASI:

    sound tuşuna basın



    daha sonra record tuşuna basın


    çıkan ekranda en sağda sampling info ya tıklayın .available memory bölümünde ram bank bölümünün altında mono time karşısında yazan değer ram de ki boşluğu gösterir (ekranda 73 sn görülüyor).bu ram ı tamamen boşalttığınızda 699 sn olacaktır



    menü tuşuna basın


    çıkan ekranda multi sample ye tıklayın



    çıkan ekranda sağ üst tırnağa tıklayın



    açılan menüden delete yi seçin



    yine çıkan ekrandan en altta ki seçeneği seçip ok deyin



    bu işlemden sonra ram tamamen boşalır (3.resim 73 sn yazan yer de 699 sn yazar artık) record tuşuna basarak çıkın ve orgu style play moduna alın.

    ram ı boşaltmak yüklenen setin dosyalarını tamamen silmez.mesela önceki yüklediğiniz sette fovorite ritimler dolu olsun,ram ı boşalttınız ve sadece user bölümleri dolu olan set yüklediniz.fovorite de ki eski sete ait ritimler duracaktır tabi çalıştırdığınızda yanlış çalacaktır.bu nedenle aşağıda ki işlemleri de yapın set yüklemeden,

    SETE AİT VERİLERİ ORG ÜZERİNDE TEMİZLEME:

    org style play modunda olacak



    media tuşuna basın



    çıkan ekranda erase ye tıklayın



    çıkan ekranda en solda gösterilen yerde ssd-s yazısı olmalıdır.muhtemelen sizde usb bellek görünecektir.bunu ssd-s olarak değiştirin



    ekrandan ALL seçeneğini seçip ok deyin .işlem bitecektir



    yada all seçeneğini seçip open derseniz açılan ekranda istediğiniz bölümü seçip silebilirsiniz


    bu işlemden sonra seti yükleyebilirsiniz.

    FORMAT ATMAK:
    NOT:EĞER SİSTEMİNİZDE BARİZ HATALAR VARSA SESLERİN BİRBİRİNE KARIŞMASI,DATALARIN SİLİNMESİ VS.BU FORMATI YAPIN.YANİ BU FORMAT EN SON SEÇENEK OLSUN
    bu yöntem full format yapıyor. Bütün sistemi baştan kuruyor...
    Pa800 Software
    adresinden Utilities bölümünden aşağıdaki dosyaları indirin

    system reset ---- pa800 format.zip(800 kb)
    -----pa800 o.s res. v201.zip(114 mb)

    *Yukarıda verdiğim iki dosyayı indirip içerisindeki birer adet ilgili dosyayı usb flash belleğinize alın ve orgunuza takın.(karıştırmamak için ilk önce format dosyasını usb belleğe atın)
    *Daha sonra orgunuzu kapatın ve intro 1 tuşuna basılı vaziyette orgu açın,
    İlgili sayfa çıkana kadar bekleyip intro 1 tuşunu bırakın.
    *Sonra da burada ilk önce format pkg dosyasını seçin ve select diyerek işleme başlayın. Çok kısa bir süre ( 5 -10 saniye ) bekleyeceksiniz. Bir uyarı penceresi çıkacak. Format işlemi tamamdır.
    *Orgumuzu kapayalım.

    Şuan orgumuzun herşeyi silindi ( Fabrika verileri işletim sistemi dahil ) tamamen bomboş.
    Bundan sonra da yapacağımız işlem Pa800_os_res dosyasını yüklemek.
    *usb belleğe Pa800_os_res pkg yükleyin
    *intro 1 e basılı tutarak orgumuzu aynı şekilde açıyoruz ve ilgili sayfa çıkıyor. Usb mizden Pa800_os_res pkg ( 130.913 kb ) olan dosyayı bulup select diyerek seçip yüklemeye başlıyoruz.Yaklaşık 5 dakikalık bir yükleme esnasında ilerlemeyi % ( yüzde ) olarak gösterecek.
    İşlem bitince uyarı yazısı çıkacak ve orgu restart yapın diyecek ve ok tuşuna basınca org kendi kendine kapanıp açılacak. işlem bitmiştir

    Bundan sonra ekran kalibrasyon ayarı çıkacak.
    *İlk olarak sol üst köşede küçük bir X işareti göreceksiniz bunun tam ortasına basın daha sonra bu işaret diğer üç köşeye gidecek. her defasında tam ortasına basın ve en son save tuşu aktif olacak ve save deyip çıkın.



    Bu işlemden sonra org herşeyiyle ve yeni sistemiyle hazır hale gelecektir.bundan sonra setinizi yükleyebilirsiniz.

    Takıldığınız yer olursa haber verin.selamlar saygılar.burhan

    Eklenmiş Dosya
    • Dosya tipi: rar resimler.rar (516,6 KB (Kilobyte), 113x kez indirilmiştir)
    dostseko, TIRPAN28 ve Sharing bunu beğendi.

  6. #6
    Karaplanet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Karaplanet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Keyfi Silver Üye

    Standart Cevap: Dikkat bozuk set atmayin.Caresi

    cok tesekkur ederim gercekten vakit ayirdigin icin.özel denbana gelen mesajin hepsinin o kadar oldugunu sandim burayi görmeden sana tekrar cd konusu sordum neyse zahmetin icin cok sagol.ben ise baslayim.
    herkese faydali olacaktir.

  7. #7
    Karaplanet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Karaplanet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Keyfi Silver Üye

    Standart Cevap: Dikkat bozuk set atmayin.Caresi

    besbur dedigin herseyi yaptim su all dosyayi direk silemedim.cünkü üstüne tiklayinca ERASE aktiv olmadi,icine girip style sound,,,...hepsini icini temizledim.ama su PAD üstüne tikladim erase yaptim bunu yazdi(Files in use have not been deleted) olmadi icine girip yapayim dedim "This is not a Pa file!"bunu diyo.
    Burasi acaba böyle olmasi normalmidir??Normal degil dersen baska yolu yoksa format atayim mi diye soracaktim.

  8. #8
    Karaplanet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Karaplanet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Keyfi Silver Üye

    Standart Cevap: Dikkat bozuk set atmayin.Caresi

    Bu aralar sikintidaymissin besbur kusura bakma tekrar sordugum icin.icinsimdi bir set atmayi denedim kücük 61.5mb'lik Org display'da yine su Device generic error verdi.hic degisiklik olmamis yukarda yazdigim.Su Pad 'daki user1 pad silinmedigi icin oluyor diye düsünüyorum.ne dersin bi akil ver bi zahmet.

  9. #9
    besbur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    besbur isimli Üye şimdilik offline konumundadır Premium Üye

    Standart Cevap: Dikkat bozuk set atmayin.Caresi

    abi özelini k0ontrol et,selamlar

  10. #10
    Karaplanet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Karaplanet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Keyfi Silver Üye

    Standart Cevap: Dikkat bozuk set atmayin.Caresi

    Dikkat'imi ceken ORG'un ASSINGNABLE SLIDER (Volumu'nun yanindaki) calinca sesi yükseltemiyorum.2.01 yüklemeden önce calisiyordu.ACC sesi yüksek yada kisarken DISPLAY'da gösteriyo ama digerleri göstermiyor belki bu normalmidir?
    Bu arada senin SET'i indirip deneyecegim bugün.


Kullanıcılar bu sayfayı şu kelimelerle buldu:

pa800 device generic error, device generic error, korg pa800 device generic error, this is not a pa file korg, device generic error ne demek, this is not a pa file ne demek, this is not a pa file, korg pa2x device generic error, device generic error pa800, pa 800 bozuk çalan introyu, pa2x device generic error, pa800resv201bkp 8 mb, pa800resv201 nedir neden yüklenir, korg2x pro ya single touch setting düğmeleri nasıl ses yüklenir, korg pa 800 generic device error
Müzisyen ilanları

Benzer Konular

  1. Sizce mikrofonum bozuk mu?Sizce mikrofonum bozuk mu?

    arkadaşlar philips el mikrofonu aldım. bilgisayara takıyorum ses çıkmıyor. normal bilgisayar mikrofonunu bilgisayarıma takınca ve konuşunca mikrofondan ses çıkıyor ama el mikrofonunu bilgisayara takınca çıkmıyor. birçok bilgisayara taktım olmadı. mikrofonu kolona takıp müzik açtığımda mikrofondan ses çıkıyor ( mikrofon kolon görevini görüyor yani) sizce mikrofonum bozuk mu?
  2. Yokmu çaresi Dostlar Fesuphanallah - Altyapi ( Oryantal ) Bakmakta fayda varYokmu çaresi Dostlar Fesuphanallah - Altyapi ( Oryantal ) Bakmakta fayda var

    Teşekkür Etmek Serbest ;) Buyrun ; http://hotfile.com/dl/124077058/5c8c07d/Super_Ciftetelli_-_Oryantal.rar.html
  3. TAYLAN RİTİM caresi bende buyrun işteTAYLAN RİTİM caresi bende buyrun işte

    arkadaslar selam taylan ritimleri soner kartla calısır bende size suan bilgisayarımda olan ları paylasıyorum orgumun uzerindede var onları daha sonra sizlere veririm yani ritimleri sesleri hanı adanalı nın müziğiyle roman titanık roman kurtlar vadısı flan buyrun sizden tek istediğim ufak bir tesekkur dür buyrun link kart backupu ve setleri içinde kart kilitlidir bilginiz olsun oğuz RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting ...
  4. BOZUK-!!!BOZUK-!!!

    Deneme........ http://www.youtube.com/watch?v=CrQzO-zMwNs
  5. 'Kaçınılmazdı, başka çaresi yoktu''Kaçınılmazdı, başka çaresi yoktu'

    Haliç'te ölen balıkların sırrını Topbaş açıkladı: Ölümlerin nedeni İSKİ'nin atığı Devami...
Konu Puanlaması 5 üzerinden 5,00 | Toplam : 2 kişi