Herkese merhabalar. İsmim Mustafa. Siteye üye olalı çok oldu ama daha ilk konu açışım. İlk konum ancak sitenin elbetteki çok faydasını gördüm. Bu sebepten öncelikle admin' e sonra da sitede paylaşımda bulunan ve bilgilerini bizlerden esirgemeyen tüm abilerime ve arkadaşlarıma da çok teşekkür ederim.

Açtığım konu malsefki açıklama değil soru olacak. Sorum şu;

Pa 80 kullanıcısıyım ve orgumu tamamen sıfırlamak istiyorum. Galiba orgu tamamıyla fabrika ayarına döndermek için Restore Setini ve İşletim sistemlerinden herhangi birini (Büyük olasılıkla Pa80 os v.3.06) yüklememiz yeterli (?) Aklıma takılan bazı elektronik aletlerde bir kaç tuş komutuyla yapılan formatlama işlemleri gibi birşey var mı acaba. Mesala "Shift+Exit+Enter" ile İşletim Sistemi versiyonunu görebilmemiz gibi. Korg i3 de böyle bir formatlama vardı. Eğer ki Pa 80 de varsa önce o şekilde formatlayıp sonra İşletim Sistemi ve Restorelerini yüklesek daha temiz bir işolur mu acaba diyorum.

Bir sorum daha olacak.

Elimde Pa80_os_v306.sit adında bir dosyam var. Bu .sit uzantılı dosya ne oluyor. Farklı bir İşletim Sistemi yükleme şekli daha mı var?

İlginiz ve cevaplarınız için şimdiden teşekkürler...