caldiklarimizi ve söylediklerimizi kayit etmek ? Korg PA 800

Korg Klavyeler içinde caldiklarimizi ve söylediklerimizi kayit etmek ? Korg PA 800 konusu, slm arkadaslar benim bir sorum olacak mesala caldigim ve söylemis oldugum sarkiyi nasil bilgisaray üserinden kiyit edebilirim böyle bir imkan varmi? böyle bir Program ariyorum nerden bulabilirim acaba ? eyer ...

Sponsorlu Bağlantılar

Bu sayfada toplam 3 sonuçtan 1 ile 3 arası mesajlar gösteriliyor.

Konu: caldiklarimizi ve söylediklerimizi kayit etmek ? Korg PA 800


  1. #1
    hakiy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    hakiy isimli Üye şimdilik offline konumundadır Keyfi Silver Üye

    nota caldiklarimizi ve söylediklerimizi kayit etmek ? Korg PA 800

    Sponsorlu Bağlantılar


    slm arkadaslar benim bir sorum olacak

    mesala caldigim ve söylemis oldugum sarkiyi
    nasil bilgisaray üserinden kiyit edebilirim
    böyle bir imkan varmi?
    böyle bir Program ariyorum
    nerden bulabilirim acaba ?
    eyer var ise bana kisaca nasil yapiliyor anlatirsaniz
    cok sevinirim
    saygilar !!!

  2. #2
    hharas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    hharas isimli Üye şimdilik offline konumundadır Yeni Üye

    Standart Cevap: caldiklarimizi ve söylediklerimizi kayit etmek ? Korg PA 800

    Arkadaşım, Orgun kulaklık çıkışından ya da uygun jaklarla arkadaki çıkışlardan bilgisayarının line in girişine gir. Dikkat et mic girişine değil yoksa kayıt mono olur. Program olarakta SoundForge ya da Adobe Audition kullanabilirsin. Bunların kullanımları ile ilgili dökümanlar netde var. Daha profesyonelce kayıtlar için iyi bir ses kartı ve Cubase kullanabilirsin. Ama sana tavsiyem eğer imkanın varsa bitane Mp3 board al tak orga en temizi budur.

  3. #3
    hakiy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    hakiy isimli Üye şimdilik offline konumundadır Keyfi Silver Üye

    Standart Cevap: caldiklarimizi ve söylediklerimizi kayit etmek ? Korg PA 800

    sagol hharas kardes


Kullanıcılar bu sayfayı şu kelimelerle buldu:

pa800 kayıt yapma, pa800 kayıt, korg pa800 kayıt, korg pa800 mp3 kayıt, pa800 mp3 kayıt, pa800 şarkı kaydetme, korg pa 800 kayit, korg pa 800 mp3 kaydetme, pa 800 ses kaydı nasıl yapılır, korg pa 800 kayıt, pa 800 kayıt yapma, pa 800 kayıt, pa800kayıt yapma, korg 800 kayıt nasıl yapılır, korg pa 800 mp3 ile neler yapabilirim
Müzisyen ilanları

Benzer Konular

  1. Ketron x9 plus 2'yi Korg pa 55 ile takas etmek istiyorumKetron x9 plus 2'yi Korg pa 55 ile takas etmek istiyorum

    yeğenlerim. meraklısına ketron x9 plus 2 orgum ile korg pa 55 ile kafa.kafaya takas etmak istiyorum değişiklik olsun diye meraklılara cep.05354683279 arayabilirler. teşekkürler..
  2. YİNE BY_SLAER FARKI İBRAHİM TATLISES - İSYAN ETMEK BOŞUNA (ORJ MD ESKİ KAYIT)YİNE BY_SLAER FARKI İBRAHİM TATLISES - İSYAN ETMEK BOŞUNA (ORJ MD ESKİ KAYIT)

    Hotfile.com: 1-CLICK Dateihoster: isyan etmek boşuna alt yapı.mp3 Hotfile.com: 1-CLICK Dateihoster: isyan etmek boşuna alt yapı.mp3 Arkadaşlar filmdeki fon müziğiyle birebir aynıdır keyifli dinlemeler .. By_Umutsuz_Hayat
  3. ALBÜM veya DEMO KAYIT ETMEK İSTEYENLER;ALBÜM veya DEMO KAYIT ETMEK İSTEYENLER;

    Albüm veya demo kayıt çalışmalarınızı yapıyoruz.. Her tarzda bestelerini, demo kayıt veya profesyonel olarak prodüksiyon ettirmek isteyenler, reklam, dizi, sinema film projelerine profesyonel sound'lu kurgu effect'leme ve müzik yapım yönetmenliği isteyenlere yönelik, bütçeye göre projeleriniz, dilediğiniz nitelikte kompozisyon edilerek geliştirilir, tüm alt yapı çalışmaları hazırlanır, kayıt mix ve mastering edilir. Fikir edinmek, bilgi...
  4. kemençemle eşlik etmek ve aynı zamanda kayıt etmek istiyorum yardım !kemençemle eşlik etmek ve aynı zamanda kayıt etmek istiyorum yardım !

    arkadaşlar fl stüdyo'yu yükledim yanlız sorunlarım var ben kemence calıyorum istiyorumki arkadan gitar calsın ritim atim ve bende kemençemle eslik edim ve aynı zamanda kayıt edim olmuyo nasıl yapıcam bulamadım yardım ederseniz cok güsel olucak...!
  5. Pad Kayit etmek (pa 800)Pad Kayit etmek (pa 800)

    Slm arkadaslar, benim 1 sorum olacak ve forumlarda bayagi aradim, bulamadim...:( Her orgu (pa 800) actigimda, padleri manuel kendim secip volumünü vs. kendim ayarlamak zorunda kaliyorum. (pad bölümler bos) Her türlü write lara bastim ve bir türlü kayit yapamadim. Yani orgu actigimda kayit yapmis oldugum 4 tane padler hazir kullanacak bir vaziyette istiyorum. Nasil yapiliyor???
Konu Puanlaması 5 üzerinden | Toplam : 0 kişi