Pa 80'de 2 Sesi Birleştirip Nasıl Kayıt Edebilirim?

Korg Klavyeler içinde Pa 80'de 2 Sesi Birleştirip Nasıl Kayıt Edebilirim? konusu, Pa 80'de 2 Sesi Birleştirip Nasıl Kayıt Edebilirim? Cevap Verirseniz Çok Memnun Olurum Değerli Üstadlarım... Şimdiden Teşekkürler.....

Sponsorlu Bağlantılar

Bu sayfada toplam 2 sonuçtan 1 ile 2 arası mesajlar gösteriliyor.

Konu: Pa 80'de 2 Sesi Birleştirip Nasıl Kayıt Edebilirim?


  1. #1
    berkan74 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    berkan74 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Yeni Üye

    nota Pa 80'de 2 Sesi Birleştirip Nasıl Kayıt Edebilirim?

    Sponsorlu Bağlantılar


    Pa 80'de 2 Sesi Birleştirip Nasıl Kayıt Edebilirim? Cevap Verirseniz Çok Memnun Olurum Değerli Üstadlarım... Şimdiden Teşekkürler..

  2. #2
    admin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    admin isimli Üye şimdilik offline konumundadır Her şeyde biraz sen varsın..

    Standart Cevap: Pa 80'de 2 Sesi Birleştirip Nasıl Kayıt Edebilirim?



Kullanıcılar bu sayfayı şu kelimelerle buldu:

pa 80 ses kaydetme, korg pa80 iki ses birleştirme, pa 80 ses yazma, korg pa80 iki sesi ayni anda, pa 80 çift ses, pa 80 ses birleştirme, pa 80 çift ses nasıl verilir videolu anlatım, pa80 iki ses aynianda, iki şarkıyı birleştirme nasıl yapılır, pa 80 de iki farklı ses birlestirme, pa 80 de ses birlestirme, pa80 mikrofon çift ses, pa80 iki ses nasıl verilir, korg pa80 iki ses, korg pa80 iki sesi birleştirme
Müzisyen ilanları

Benzer Konular

  1. Bu sesi nasıl düzeltebilirim?Bu sesi nasıl düzeltebilirim?

    Arkadaşlar merhaba mix hakkında danışmak istediğim bir şey var bu sesi nasıl düzeltebilirim arkadaki hışırtı gibi şey :) onu nasıl yok edebilirim ?
  2. Bu Sesi Nasıl Uygulayabiliriz ?Bu Sesi Nasıl Uygulayabiliriz ?

    Öncelikle iyi geceler. Cash Flow - Uyan (Produced by Can Volkan) 2010 - YouTube Buradaki sesi nasıl uyarlıyabilirim ? ve adobe 1.5 te olurmu ?
  3. Fl Studio da sesi nasıl uzatırız?Fl Studio da sesi nasıl uzatırız?

    Arkadaşlar ben fl studio 9 kullanıyorum. Sesi uzatmaktan kastım girdiğimz herhangi bir notanın sesini uzatmak. Mesela dıd dıd dıd dııııııııd gibi ritim yazarken uzatmaktan bahsediyorum. Piona roll dan denedim. Mouse ile sağa doğu uzatıyorum ama ses yine aynı kalıyor. Yardımcı olursanız çok sevinirim uzun zamandır uğraşıyorum bir türlü bulamadım arkadaşlar.
  4. Bu şarkıdaki bas sesi nasıl yababilirim?Bu şarkıdaki bas sesi nasıl yababilirim?

    Peçenekli Süleyman 2011 - Zahmet Mi Olur - YouTube Selamun aleyküm arkadaşlar. Bu parçada girişte çok tatlı bir bas ses var ve şarkı boyunca klavye deki arrange gibi devam ediyor. Bunu nasıl yapabilirim ? Klavye ile veya bilgisayardan midi klavye ile yapabiliyorsam daha iyi olur. VSTi felan mı kurmam gerekiyor ? Yardımlarınız için teşekkür ederim şimdiden. :)
  5. lil wayne lollipop sesi nasıl yapılır?lil wayne lollipop sesi nasıl yapılır?

    arkadaşlar lil waynenin lollipop şarkısının vokalindeki elektronik sound efektinin nasıl yapıldığını bilen anlatabilecekbiri varmı acaba.daha önce mixer ayarlarıyla yapıldığını duymuştum ama bunu auditionda veya fl studioda yapamazmıyız.şimdiden teşekkürler...
Konu Puanlaması 5 üzerinden | Toplam : 0 kişi