Ustalar Org Seçiminde Yardımcı Olabilirmisiniz Korg Pa500tr Korg P55tr

Korg Klavyeler içinde Ustalar Org Seçiminde Yardımcı Olabilirmisiniz Korg Pa500tr Korg P55tr konusu, hocam pa500 tek gecerim kullanmadan konusuyolar on numara alet dusunmeden al derim 80 e yuz ceker bn 80 den buna gectim...

Sponsorlu Bağlantılar

Toplam 3 sayfadan 3. sayfa BirinciBirinci 123
Bu sayfada toplam 27 sonuçtan 21 ile 27 arası mesajlar gösteriliyor.
Beğeni Listesi2Beğeni

Konu: Ustalar Org Seçiminde Yardımcı Olabilirmisiniz Korg Pa500tr Korg P55tr


  1. #21

    Standart Cevap: Ustalar Org Seçiminde Yardımcı Olabilirmisiniz Korg Pa500tr Korg P55tr

    Sponsorlu Bağlantılar


    hocam pa500 tek gecerim kullanmadan konusuyolar on numara alet dusunmeden al derim 80 e yuz ceker bn 80 den buna gectim

  2. #22
    zafer_55 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    zafer_55 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Katılımcı Üye

    Standart Cevap: Ustalar Org Seçiminde Yardımcı Olabilirmisiniz Korg Pa500tr Korg P55tr

    Arkadaşım bana ulaş sana tertemiz pa 55 verim.Memnun kalırsın .Üstündeki kendi yapmış oldugum şahane bi set var tam düğünlük.Tel05363895499.zafer.

  3. #23
    soluvar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    soluvar isimli Üye şimdilik offline konumundadır Yeni Üye

    Standart Cevap: Ustalar Org Seçiminde Yardımcı Olabilirmisiniz Korg Pa500tr Korg P55tr

    Pa80 mi kaldı tedavülden kalktı.paranın azsa 500tr al ben kullanıyorum ama elinde adam gibi setin olmalı.keza set sıkıntısı var.ben 6 ay uğraştım set yaptım onu kullanıyorum.800 en gelince tartışılmaz bile.

  4. #24
    Hacel06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Hacel06 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Katılımcı Üye

    Standart Cevap: Ustalar Org Seçiminde Yardımcı Olabilirmisiniz Korg Pa500tr Korg P55tr

    İmkanın varsa PA 600 QT al derim.

  5. #25

    Standart Cevap: Ustalar Org Seçiminde Yardımcı Olabilirmisiniz Korg Pa500tr Korg P55tr

    Merhaba neredeyse internette tüm Korg pa500tr, pa55tr, pa80 modelinden hangisini alayım almalıyım gibi yazıları okudum ama kafam halen çok karışık diyeceksinizki pa800 ama malesef bukadar maddi imkan yok buna istineden size halen kafamı kurcalıyan birkaç soruyu sormak istiyorum.
    1-pa500tr için bir çok kişi alınır demesine rağmen gördüğüm kadarıyla alanlar kısa bir süre sonra satmaya çalışıyor, ve pa 80 almaya çalışıyor tekrardan buda bende kuşku uyandırıyor.
    2-pa80de olan ritim ve enstürman sesleri pa500trde varmı ve ses kaliteleri nasıl?
    3-pa80 almayı hem istiyor hemde eski bir alet olduğundan dolayı güvenemiyorum kaldıki yine forum sitelerinde pa80 in çok fazla arıza yaptığını yazmışlar.
    4-pa500tr için pa800"ün yavrusu deniliyor şimdi 500tr pa80"den üstünmü değilmi?
    Gördüğünüz gibi kafam baya bir karışık bunun için pa55tr, pa80, pa500tr arasında kaldım bunların hiçbirini daha önce kullanmadım tavsiyelerinizi bekliyorum teşekkürler.

    Bu konu dipsiz bir konu...Araba...cep telefonu...ev.....vsvs bir sürü örneklerle çoğaltabiliriz.Sizin müzik konusunda eğitim düzeyiniz; maddi durumunuz;bulunduğunuz ortam; hobi yada iş amaçlı kullanıcağınız nedenleri ile iş çığrından çıkar gider.4 / 4 lük bir ürün yoktur.Öyle olsaydı üretim yapan firma iflas ederdi.Çünkü yeni ürün sunamaz ve satamazdı.Önemli olan senin için ne kadar kullanışlı olması ve ne amaçla kullanman gerektiğidir.
    **aynı ürün farkı bir kişide HAYRANLIK duygusu uyandırır.Diğer bir kişide BEĞENMEME duygusu uyandırır.Bir virtitözün elinden bir ürünü dinlemekle diğer sıradan bir kişinin icra ettiği aynı ürün çok farklı duygular uyandırır.

    Ne kadar çok dijital devre ve elektronik parça compact edilmişse o ürün o kadar çok çabuk bozulmaya mahkumdur. NOKIA 3310 al 10 sene arkana bakma .... ıphone 5 yada samsung s5 al 1 sene sonra servislerden servislere dolaştır.


    Eğer yapabiliyorsan manuel kullandığın org veya piyano en iyisidir.Diğerlerinde yok usb yok setup yükle yok hafızası yandı yok kafası karıştı derken pişmanlık duygusu başlar.....Korg PA 55-TR bu yönde en kullanışlı en çabuk kavrayabiliceğin bir üründür.Ben klasik piyano çalıyorum.6 senedirde elimde pa55 var hiçbir aksama görmedim..alaturka tarzı melodilere uygundur.Batı müzik ritmlerinde de gene bir o kadar eşsiz müzik sesi verir.Fiyat olarakta ekonomiktir.

  6. #26
    obuaorg - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    obuaorg isimli Üye şimdilik offline konumundadır Yeni Üye

    Standart Pa 300

    Arkadaşlar Ankara'dayım.Evde kayıt yapmak için Pa 500 orgum var ama sesleri yeterli gelmiyor.Müzik evine gittim.Pa 500 'ü aldığım yere gittim.Pa 300 vereyim dedi.Daha güzel dedi.Siz ne diyor sunuz???????????Pa 300 iyi midir???????

  7. #27
    sevecen_m - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    sevecen_m isimli Üye şimdilik offline konumundadır Yeni Üye

    Standart Cevap: Pa 300

    Kardeşim Ayhan topçu adında bir Abi'miz var onu bütün piyanistlere Israrla tavsiye ederim baju usb star seti bar setlerin %90 nı introlu ve tamamen davul Bateri darbukalardan oluşmakta. Set 600, 800, 2x ve 3x ile uyumlu. Bu cihazlardan birini alır ve star set kullanırsan eğerki Müziğe tekrar aşık olur ve klavyenin neler yapabileceğine şaşırır kalırsın.


Kullanıcılar bu sayfayı şu kelimelerle buldu:

pa500tr, org secimi, korg pa500tr nasıl, korg pa 500 tr nasıl, korg pa500 nasıl, korg pa 500 tr nasil, korg pa 500 tr almalımıyım, korg pa500tr, korg pa 800 nasil kayida alinir, korg pa 80 den sonra alınabilecek org, korg pa 500 tr forum, pa500 nasıl, pa80 nasıl alet, pa 500 tr, korg pa 500tr
Müzisyen ilanları

Benzer Konular

  1. KORG PA500TRKORG PA500TR

    arkadaslar bilgisi olan yokmu bu alete daha ne zaman ritim yazacaklarr
  2. Tema seçiminde bana yardımcı olmak isteyen :)Tema seçiminde bana yardımcı olmak isteyen :)

    Merhabalar. Yine herzamanki gibi bir kararsızlık içerisindeyim. Sizden istediğim alttaki linke tıkladıktan sonra üstteki listelerden bana en beğendiğiniz bir temayı seçip ismini verirmisiniz ? SMF Themes - DzinerStudio DemoSite Rap sitesi için.
  3. Cümbüş hakkında yardımcı olabilirmisiniz?Cümbüş hakkında yardımcı olabilirmisiniz?

    Merhaba, Cümbüşüm var yavaş yavaş kurclamaya başladım. Gerek çalma ve çalışma metodu gerekse nota gibi diğer bilgiler hakkında bilgisi olan varsa ve paylaşırsa sevinirim. Cümbüş çalmak nasıl öğrenilmeli? İyi günler. Teşekkürler.
  4. Arkadaşlar Acaba Yardımcı Olabilirmisiniz?Arkadaşlar Acaba Yardımcı Olabilirmisiniz?

    Hocam Merhaba.. Cubase Sx3'te Altyapımı atıp kayda giriyorum fakat file-export-audio mixdown'la mixlediğim zaman altyapım çalmıyor yani sadece aldığım kayıt çalıyor... Yardımlarınızı Bekliyorum Teşekkürler bu arada konuyu yanlış yere açtıysam affola.
  5. Home Studio Yardımcı Olabilirmisiniz?Home Studio Yardımcı Olabilirmisiniz?

    Merhaba arkadaşlar, ben rap müzikle ilgilenmekteyim. Kendim için bir home studio kuruyorum. Yavaş yavaş parçaları alıyorum ve danışacağım bazı konular var yardımcı olan olmayan herkese teşekkürler... Şuanda elimde M-audio Firewire Solo ses kartım ve Nova mikrofonum var. Ayrıca birde bana hediye olarak gelen sıfır creative sound blaster x-fi titanium ses kartım var. Ama creative'i hiç kullanmadım. 1- Bu creative marka ses kartına home...
Konu Puanlaması 5 üzerinden | Toplam : 0 kişi