Korg Pa900

Korg Klavyeler içinde Korg Pa900 konusu, Profesyonel Aranjör Dinleyin ve inanın Korg başlangıçları alkışlanan Pa-Serisi, Pa900 yeni Yüksek Performanslı Aranjör. Pa900 herhangi bir seyirci, hem de tüm dünyadan müzik türleri kapsayan tarzı muazzam bir dizi etkileyecek ...

Sponsorlu Bağlantılar

Bu sayfada toplam 7 sonuçtan 1 ile 7 arası mesajlar gösteriliyor.
Beğeni Listesi2Beğeni
  • 1 Yazan : burakvardar
  • 1 Yazan : muratorkestra

Konu: Korg Pa900


  1. #1

    Korg Pa900

    Sponsorlu Bağlantılar




    Profesyonel Aranjör

    Dinleyin ve inanın
    Korg başlangıçları alkışlanan Pa-Serisi, Pa900 yeni Yüksek Performanslı Aranjör. Pa900 herhangi bir seyirci, hem de tüm dünyadan müzik türleri kapsayan tarzı muazzam bir dizi etkileyecek yeni sesler (ekstra gerçekçilik için sahip Tanımlı Nuance Control) bol vardır. Güçlü işlevler, sezgisel bir kullanıcı arayüzü ve zengin, güçlü bir ses ile birleştirin ve en zorlu sanatçı için bir Aranjör var.
    Pa900 ses motoru en çok satan PA600 çift PCM hafıza kullanır ve 192MB için Kullanıcı PCM bellek miktarını uzanır. Kullanıcı Stil yerlerin sayısı da hemen hemen her tarzı hayal kapsayacak 1.200 en fazla genişletti. Hoparlör sistemi dahili geliştirilmiş bu tür TC Helicon Vokal Harmonizer, Çift MP3 çalar ve kayıt cihazı ve Çift Geçişli Sıralayıcısı'nı gibi standart özellikleri ile geliştirilmiş olan bir güçlü ve zengin bir ses üretir. Video çıkışı standart bir fonksiyonu olarak verilir, bu nedenle izleyici ekrandaki sözleri birlikte şarkı olabilir. Herhangi bir aşamasında üzerinde prestijli bir görünüm sağlamak için bir gümüş gövde alüminyum yan paneller ile yüksek kaliteli bir durumda Pa900 paketleri bu!
    Her zamankinden ve çok sayıda büyük yeni özellik daha fazla güç ile, Pa900 aranjör iş istasyonları için yeni bir standart ayarlar. Efsanevi ve en çok satan Pa800 ileri bir büyük sıçrama, Korg daha da uygun fiyata bir ince ve profesyonel görünümlü tasarım teslim yeni gerçekçi sesler ve güçlü yeni özellikler, sunarak yeni bir seviyeye mükemmellik çıtayı yükseltti.
    Pa900 özeti

    • Gelişmiş RX (Gerçek eXperience) ses motoru geliştirilmiş gerçekçilik ve yeni canlı bir ses sunar
    • Massive iç ROM - artı kullanıcı PCM veri kadar 192 MB - mümkün olan en iyi ses kalitesi sunan, güçlü bir dalga bellek sağlar
    • Üç atanabilir anahtarları ve dört yönlü joystick ses artikülasyon düzeyleri için tam kontrol (- Tanımlı Nuance Kontrol DNC) sağlamak
    • Hız ve dokunma ile 61 anahtar yarı ağırlıklı klavye
    • İnce ve kompakt, hafif kabin
    • Büyük TouchView ™ 7 "TFT ekran
    • Hızlı müzik kaynakları bulmak için yeni arama fonksiyonu ile kolay düzeni ve sezgisel grafik arayüzü
    • 2-yollu hoparlör sistemi güçlü ve net bir ses sağlar
    • Geliştirilmiş Stil ve Performans seçimi; 400 üzerinde fabrika Stiller, favori özelleştirilmiş ya da kullanıcı tarafından oluşturulan Stiller ve ayarları sınırsız depolama için 4 varyasyonları ve + Break 4 Dolgu Ins, artı 15 kullanıcı bankalarla her
    • Daha gerçekçi gitar parçaları için geliştirilmiş Guitar Mode 2
    • Akor Sequencer fonksiyon-the-fly herhangi bir akor ilerleme kaydeder
    • 4 Stereo Master efekt (125 FX Türleri) + 2 Küresel Etkileri (Limiter, EQ)
    • 4 özel efektleri ile TC Helicon 3-ses Vokal İşlemci
    • Kayıt özelliği, X-Fader ve Vocal Remover ile çift MP3/MIDI dosya oyuncular
    • MP3 için grafik formatında (+ G) sözleri ile gelişmiş uyumluluğu
    • GM ve GS şarkı için geliştirilmiş ses uyumluluğu
    • Tamamen programlanabilir SongBook veritabanı herhangi bir şarkının ayar anında hatırlama ile MP3 Stilleri, SMF, Karaoke, dayalı. Kullanıcı tarafından tanımlanabilen özel listeler. Filtreleme ve seçenekleri sipariş.
    • Çoklu dil uzatılmış karakter ayarlayın. Sözleri (Doğu ve Arap Diller * hariç) kendi orijinal dillerinde gösterdi olabilir.
    • Yeni SoundFont ™ formatında ithalat fonksiyonu
    • Micro SD ile Yığın Depolama

    Yeni Pa900
    Korg tüm zamanların en başarılı ve saygın aranjör klavyeler sorumludur. Dünyada her ülkede müzik uzmanları on binlerce tarafından kullanılan, Korg düzenleyici rakipsiz ses kalitesi ve özellikleri sihirli kombinasyonu ile her yerde izleyicileri ve memnun oyuncular heyecan var. Korg RX (Gerçek eXperience) Teknoloji düzenleyici yeni bir standart sunmak için dünya çapında Müzisyenler güçlü yeni teknoloji ve fikirlerle bu büyük Korg tarihi karıştırır. Korg Pa900: Sonuç serin ve kullanıcı dostu bir tasarıma teknolojik sihirli paketler bir müzikal mücevher olduğunu.
    Klavye hissedin
    61 tuşlu klavye, bir yarı-ağırlıklı eylem sunmaktadır harika bir duygu, doğal olarak duyarlı key-on/key-off hız hassasiyeti ve dokunma özellikleri ve her seviyeden Müzisyenler için tasarlanmıştır.
    İnce, güçlü ve kullanımı kolay
    Pa900 profesyonel bir görünüm ile bir ince şekli birleştirme kavramı ile tasarlanmıştır. Büyüklüğü küçücük görünebilir ederken, onun sesi, yerleşik yüksek kaliteli özel tasarlanmış amplifikasyon sisteminin gücü sayesinde çok büyük. 2x20 Watt amplifikatör bir bas-refleks muhafaza 4 hoparlör zengin, güçlü bir dinleme deneyimi oluşturmak için sürücü. Ana paneli yeniden tasarlanmış ve düğmeleri ve kolları ergonomik ve sezgisel de herhangi bir performans artırmak için konumlandırılmış sağlamak için optimize edilmiştir. Bizim grafik kullanıcı arayüzü okumak artık daha da kolay ve yeni geniş TFT Grafik Renk Dokunmatik Ekran daha ayrıntılı simgeler ve nesneler sayesinde yenilendi. Kolay ve Uzman: her seviyeden Müzisyenler hızlı ve mükemmel müzik yapmak, böylece, iki arayüz modu vardır. Yeni başlayanlar için yararlı bir temiz ve basit arayüz, tutmak veya canlı oynarken Kolay modu yalnızca en önemli kontrol gösterir. Tabii ki, Uzman modunda tam düzenleme denetime sahip. Bir dosya, bir şarkı ya da bir stil kaydedildiği nerede hatırlamıyorum zaman, sadece Pa900 sizin için bulalım için arama işlevini kullanın.
    En iyi kalite ses
    Korg gelişmiş ses motoru dayanarak, Pa900 gerçekten olağanüstü yeni sesler sağlar. Bizim RX (Gerçek eXperience) Teknoloji ve DNC (Tanımlı Nuance Kontrolü) sistemi icracı doğru ve ifade gücü en ince nüansları ve ses artikülasyon tanıtmak için izin, zaten güçlü ses motoru rafine. Atanabilir anahtarları derin kontrolü ve zengin ifade sonuçlanan, joystick kontrolü eklenmiştir. DNC sayesinde, en akustik enstrümanlar tipik ince eklem sesleri yeniden, örneğin, bir tutkuyla-oynadığı saksafon homurtu, nefes unsurları gibi trompet, klarnet ve armonika gibi rüzgar Instruments bulunan ve ekledi pizzicato ilave özgünlük vermek ve özellikleri zengin bir dize bölümün sesleri eğdi. Müzik sektöründe en iyi müzisyenlerden bazıları ile çok zorlu profesyonel örnekleme oturumları her zamankinden daha ayrıntılı doğal sesler sonuçlandı. Yeni üflemeli çalgılar, bas ve çarpıcı gitar,, 1.100 'den fazla yeni bir stereo kuyruklu piyano (string rezonans ve damper gerçekçilik ile) ve alkışlanan KORG SV-1 aşamasında piyano yeni elektrikli piyano dahil olmak üzere sesleri, artı kaçak ve anahtar ile yeni dijital drawbars açık / kapalı sesler herhangi bir armonik ve melodik ihtiyacı için mükemmel sağlam bir temel sağlar. 70'den fazla drum kit ses, perde, EQ ve daha üzerinde tam kontrol sağlar Tambur Aile Kolay Düzenleme özelliği, nedeniyle gerçekten otantik bir ritmik doku ve ses hayat vermek. En fazla 192 MB (PCM Kullanıcı bellek) için mevcuttur, bu nedenle özel sesler kolayca eklenebilir. Genel MIDI (GM) ses banka GM dosyaları ile daha iyi uyumluluk için geliştirilmiştir. Pa900 da yük / Korg, WAV, AIFF, SoundFont ™ formatları ve WAV veya AIFF ihracat alabilirsiniz. Sesler tamamen düzenlenebilir, ve şimdi her not için 24 osilatörler kadar kullanabilirsiniz!
    Stil ile bunu
    Pa900 düz kutunun dışında, 400 Stilleri sunar. Her biri belirli bir müzik tarzı oluşturmak için özel bir tam gerçekleştirilen müzik ortamıdır. Seçim için pek çok ile, Pa900 müzik türlerini geniş ve sağlam aralığı anında erişim sağlayabilir. Her Stil 4 Dolgu İnş + Break kalıpları, her değişim için bir sahiptir. Yeni Otomatik kullanarak dört varyasyonları arasında hareket olarak otomatik olarak geri çağrılabilir fonksiyonu doldurun. Bizim uluslararası ses ekibi birçok yeni Stilleri yarattı ve bizim saygı ve tanınmış Styles birçok yeni sesler ve yeni karıştırma ile geliştirilmiştir. Pa900 Yeni Stiller ve ayarları kaydetmek için için 1200 yerleri vardır. Profesyonel ve gerçekçi gitar parça sağlamak birçok yeni gelişmiş parametreleri her Style gitar parça zengin ve otantik yapma, Guitar Mode 2 ile eklenmiştir. Chord Sequencer adı verilen bu yeni işlevi akor ilerlemeler kaydeden on-the-fly hemen uygulama veya kendi akor dizileri ile birlikte oynayabilirsiniz.
    Stüdyo kalitesinde etkiler
    Prim etkileri kullanımı sadece lehçe ve genel ses sınıf ekleyemezsiniz, onlar da müzik parçalarını ses daha ilginç yapabilirsiniz! Korg üstün stüdyo kalitesinde efektler ile ünlüdür ve Pa900 Korg etkileri kütüphane en iyi içerir. En fazla 4 Stereo Dijital Multi Etkisi işlemciler için her şarkı için kullanılabilir. 125 sonuç tipleri, daha sıradışı ve vintage etkileri kadar standart reverbs ve gecikmeler koşarak mevcuttur. Buna ek olarak her parça Düşük, Orta ve Yüksek kontrolleri ile EQ sahiptir. Özel bir parça EQ Song Play modu için genel tercihlerinde hafızaya alınabilir. Bu oyun herhangi bir MIDI dosyası için kişisel zevkinize ses uyum yardımcı olacaktır. Daha hafif bir Bass parça ihtiyacınız var? Doğru denkleştirme kaydedin ve Bas tüm sonraki Şarkılar hafif kalacak. Bir sınırlayıcı ve son 4 bant parametrik EQ Pa900 ve ses çıkışı eklenmiştir. Her şey kolayca müzik zevkinize ses uyum ya da sorunlu bir canlı senaryo düzeltme, bu güçlü ve müzikal rafine EQ tarafından işlenebilir.
    TC Helicon ® Ses İşlemci
    Vokal armonileri dünya lideri, TC Helicon ®, ile Korg uzun vadeli işbirliği Pa900 devam ediyor. Yeni özellikler ve algoritmalar ile TC Helicon Voice İşlemci sizin vokal mümkün olan en yüksek ses kalitesi sağlar. 3 kadar gerçekçi sesler mevcuttur ve klavye ile kontrol, veya MIDI olaylar olabilir. Diğer 4 etkisi blok Reverb, Delay, EQ ve Dinamiği dahil olmak üzere mevcuttur. Profesyonel vokal performansı, 2 düğme ve en önemli vokal fonksiyonları kontrol 3 düğme sağlamak için kolayca ulaşılabilecek üst panele eklenmiştir.
    Oyuncu / Sequencer
    Ünlü Korg XDS Geçişli Çift Sequencer Player artık "MP3 + G" (aynı zamanda MP3 + Grafik olarak da bilinir) en popüler şarkı sözleri formatlarına ek olarak MP3 dosyaları için biçimini destekler. Bu yeni özellik destek dizileri on-board TFT ekran ve harici monitör aynı anda görüntülenebilir zenginleştirilmiş şarkı sözleri ve grafik ile oynamanıza izin veriyor. Bir Marker Fonksiyon şarkıda belirli bir konuma doğrudan atlar izin vardır. Iki farklı MP3 veya MIDI dosyalarını aynı anda çalınabilir ve hem MIDI ve MP3 dosyaları, hukuka hızlandırılmış veya yavaşlatılabilir. Vocal Remover vokal bir merkez-kanal iptal aracı kullanarak MP3 dosyalarını kaldırılacak sağlar. 16 track sequencer dizi gelişmiş düzeyde sağlar, aynı zamanda yedekleme Sıra işlevini kullanarak hızlı ve kolay şarkı oluşturmalarını sağlar. Pa900 çok zeki olduğu için, bu tüm performans kaydedebilirsiniz! Sen, bir şarkı çalıştırmak klavye oynamak, birlikte şarkı ve her şey MP3 formatında kaydedilir ve harici bir USB aygıtı veya dahili bellekte saklanacaktır olabilir. Sofistike Puan Görüntüleyici birlikte şarkı sözleri ve akor kısaltmalar ile, notlar veya akorları ile açık ve düz geleneksel müzik gösterimler gibi bir şarkının kurşun parça (veya başka bir parça) görüntülemek için de kullanılabilir. Akor adları da İngilizce ve İtalyanca hem de görülebilir. Bu öğrenme müzik için, biz de her not yanında not isimleri göstermek için bir fonksiyonu eklendi.
    SongBook
    Canlı kullanım için yararlıdır, SongBook tam programlanabilir ve kolay aranabilir Müzik Veritabanı olduğunu. Her girdi belirli bir şarkıyı çalmak için gerekli tüm ayarları içerir. SongBook stilleri, MIDI dosyalarını veya MP3 kullanmak ve hemen bu şarkı adı, tür, sanatçı, tempo, hacim, sesler, sessiz parça, döviz ayarları, kolay düzenleme, 4 STS *, TC Helicon ® hazır, ana devrik ve gibi ayarları çağırabilirsiniz daha çok. Eğer şarkıyı oynatmak için gereken her şeyi mükemmel SongBook, Korg özgü yararlı bir müzikal özelliği olduğunu.
    * STS - Tek Ayarlar öğesine dokunun tüm klavye parçaları (Üst 1, 2, 3 ve alt) için sesleri hatırlamak anıları vardır.

    - - - Güncellendi - - -

    Klavye Yarı-ağırlıklı 61 tuş
    Hassas hız ve dokunmatik sonra desteklenmektedir
    Sistem Yükseltilebilir İşletim Sistemi
    RX (Gerçek eXperience)
    DNC (Tanımlı Nuance Kontrol)
    Multitasking - Yük ise oyun özelliği
    Tone Generator KORG EDS (Enhanced Definition Synthesis) ses üreteci
    128 Voices, 128 Osilatörler
    Rezonans ile filtreler
    Her parça için üç bant EQ
    Etkileri En fazla 4 Stereo Dijital Multi-Effect blok sistemlerine
    125 Master Effect türleri + 2 Küresel Etkileri
    Ses İşlemci Üç parçalı 4 Etkileri ile TC Helicon ® tarafından Harmonizer: Reverb, Delay, artı Kompresör ve EQ
    Sesler / Drumkitler 70'den fazla drum kit, Stereo Piyano ve GM / GS ses uyumluluğu geliştirilmiş dahil olmak üzere 1100, daha
    Kullanıcı alanı: 512 Sesler, 128 Drum Kitleri
    Tanımlı Nuance Kontrol (DNC) Teknoloji
    Dijital Çekme güçleri: 9 footages
    Tam Sesler / Drumkitler yeteneği düzenleme
    Kullanıcı PCM RAM Bellek: 192 MB
    Tam Örnekleme Düzenleme Uyumluluk: Yük / Korg, Wav, AIFF ve SoundFont ™ İthalat, Wav ve AIFF İhracat, Düzen, Zaman Dilim, Sıkıştırma Aracı.
    Stilleri Serbestçe yeniden konfigüre 400'den fazla önceden yüklenmiş Styles,
    Favori bankalar birlikte 1200 kullanılabilir Stil yerleri
    Sekiz Stil parça, 4 Tek Dokunmatik Ayarlar, 4 Pedleri ve Stil başına bir Stil Ayarı
    Gitar Parça 2 modu, paralel ve sabit NTT
    Adım Kayıt, Parça ve Etkinlik Düzenleme fonksiyonları ile Stil Kaydı
    Stil kontroller: 3 Intro, 4 Çeşitlemeler, 4 doldurur, kırın, 3 Endings, Synchro Start / Stop, Tempo / Reset dokunun, Bass Inversion, Otomatik, Manuel Bass, Bellek, Eşlik Mute, Drum Mapping, Snare & Kick belirlenmesi, STS doldurun moda
    Chord Sequencer Gerçek zamanlı Stil Chord Sequencer Kaydedici
    Performans / STS 320 Gerçek Zamanlı Performans yerleri
    STS: "Benim Ayar" fonksiyonu, 4 x SongBook girdileri, en fazla 4 x 1200 Styles, Klavye parça ayarlarını hafızaya
    Song Play Patentli XDS Geçişli Çift Sequencer Player (Desteklenen formatlar: MID, KAR, MP3 + şarkı sözleri, MP3 + G)
    Ayrı 2 Oyuncu, seçin Başlat / Durdur, İleri Ev, Geri ve Hızlı kontrolleri
    X-Fader Balans kontrolü
    Şarkı sözleri, Puan ve Chord veri ekranında, ya da harici video monitörde görüntülenebilir
    Markers
    Jukebox fonksiyonu
    Mp3 Player / Recorder Çift Mp3 Player ve Mp3 Recorder
    Gerçek Zamanlı Transpose (+6 / -5 semitones)
    Tempo değişim (±% 30)
    Vocal Remover
    MP3 Stiller dahil olmak üzere dosya, SMF, Real Time Parçalar, Tamponlar, Mikrofon ve Etkileri kaydedin
    Sequencer Hızlı Kayıt (Taban Sıra)
    Çok kanallı ve Adım Kayıt fonksiyonları - Tam özellikli sequencer
    16 parça, 200.000 kadar olaylar
    SMF doğal biçimini
    SongBook Stilleri, SMF, Karaoke dayalı tam programlanabilir müzik veritabanı, Style Play ve Song Play modları otomatik seçim ile MP3
    Kullanıcı tanımlı özel listeler
    Filtreleme seçenekleri ve Sipariş
    Uygunluk "I-serisi" modelleri: Stiller
    Pa serisi: Stil, Performans, Program / Ses, Şarkı, SongBook, Pad
    Çok Pad 4 atanabilir Pads + Stop Butonu - Pad Kayıt fonksiyonu
    Genel Kontroller Master Volume, Fade In / Out; Keyboard-Acc/Song Denge Hacim, Ensemble, Octave Transpose, Master Transpoze, Stil değiştir, Çeyrek Ton ve Performans / STS iç belleğe Arapça Ölçeği, Gerçek zamanlı kontrol: Joystick (pitch + modülasyon); Mikrofon Ses; Mic FX Ses, Mikrofon Açık / Kapalı, Mic Ayar, Mic Harmony Açık / Kapalı, 3 atanabilir Anahtarlar, Tempo + / -, Tempo Lock, Arama, Arama Fonksiyonu, Shift, Akor Tarama, Bölünmüş, Metronom Açık / Kapalı; seçin Ses
    Kontrol Girişleri Damper pedal (opsiyonel destek DS-1H pedalı ile yarı pedal)
    Atanabilir pedal / switch
    Çıkışlar Ses Çıkışı: Sol / Mono, Sağ / Mono, Dengesiz
    Kulaklık Çıkışı: 1 (ön panelde)
    Video Çıkışı: 1 RCA tipi
    Mic / Line Girişler 2 Dengesiz Jack, Sol / Mono-Mic, kazanç kontrolü ve sağ / Mono ile
    MIDI Giriş, Çıkış, standart Midi bağlantı
    USB USB Aygıt bağlantı noktasını kullanarak Midi için
    8 kullanıcı tanımlanabilir MIDI Ayarlar
    USB USB-MIDI Arayüzü
    1 (Ön): Cihazı
    Host: 1 (Arka)
    2.0 Yüksek Hızlı bağlantı
    Yığın Depolama / Disk Micro SD, arka panel yuvası
    Ekran Renk TouchView ™ 7 "TFT ekran
    Saat İç Sistem Saat
    Güç Tüketimi 20 Watt, 100-240V 50/60 Hz
    Boyutlar 1.030 x 378.3 x 138.8 mm / 40.55 x 14.89 x 5.46 inç (müzik standı olmadan) - (G x D x Y)
    Ağırlık 10,76 kg / 23,72 £
    Aksesuarlar Kılavuzu, AC Güç Kablosu, Müzik Standı, DVD-ROM
    Seçenekleri EXP-2 - İfade / Volume Pedal
    XVP-10 - Profesyonel Expression / Volume Pedal
    DS-1H - Damper Pedal
    PS-1/PS-3 Anahtarı Pedal
    admin bunu beğendi.

  2. #2
    idhrofila - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    idhrofila isimli Üye şimdilik offline konumundadır Keyfi Platin Üye

    Standart Cevap: Korg Pa900

    gel de, kim tutar seni korg.....

  3. #3

    Standart Cevap: Korg Pa900

    pa 800 den daha fazla satar diye düşünüyorum

  4. #4
    muratorkestra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    muratorkestra isimli Üye şimdilik offline konumundadır Katılımcı Üye

    Standart Cevap: Korg Pa900

    kullanışlı alet bence

    - - - Güncellendi - - -

    pa 800 den üstünn bi alet
    idhrofila bunu beğendi.

  5. #5
    idhrofila - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    idhrofila isimli Üye şimdilik offline konumundadır Keyfi Platin Üye

    Standart Cevap: Korg Pa900

    elbette bence, aahh zamanında ne aletler kullanmışız. şimdi bu aletler anadol taksi yanında Mercedes benz luksuxry falan filan yani

  6. #6

    Standart Cevap: Korg Pa900

    192 mb ram... 3 adet pa 800 eder.. Çift Mp3 Player ve Mp3 Recorder
    Gerçek Zamanlı Transpose (+6 / -5 semitones)
    Tempo değişim (±% 30)
    Vocal Remover
    MP3 Stiller dahil olmak üzere dosya, SMF, Real Time Parçalar .. bir çok çok önemli özelligi aktif hızlı ve hafif alet

  7. #7
    idhrofila - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    idhrofila isimli Üye şimdilik offline konumundadır Keyfi Platin Üye

    Standart Cevap: Korg Pa900

    artı; daha mükemmel kaliteli tuş,geniş ekran, falan filan..


Kullanıcılar bu sayfayı şu kelimelerle buldu:

korg pa900, korg pa900 fiyatı, korg pa900 fiyat, korg pa900 fiyatları, korg pa 900 fiyatı, korg pa 900 fiyat, pa900 fiyat, pa900 fiyatı, pa900 özellikleri, korg pa900 özellikleri, korg pa 900 özellikleri, korg pa 900, korg pa 900 türk, korg pa900 dinle, korg pa 900 fiyatları
Müzisyen ilanları

Benzer Konular

  1. Ustalar Org Seçiminde Yardımcı Olabilirmisiniz Korg Pa500tr Korg P55trUstalar Org Seçiminde Yardımcı Olabilirmisiniz Korg Pa500tr Korg P55tr

    Merhaba neredeyse internette tüm korg pa500tr, pa55tr, pa80 modelinden hangisini alayım almalıyım gibi yazıları okudum ama kafam halen çok karışık diyeceksinizki pa800 ama malesef bukadar maddi imkan yok buna istineden size halen kafamı kurcalıyan birkaç soruyu sormak istiyorum. 1-pa500tr için bir çok kişi alınır demesine rağmen gördüğüm kadarıyla alanlar kısa bir süre sonra satmaya çalışıyor, ve pa 80 almaya çalışıyor tekrardan buda bende...
  2. KORG i3 - korg i4 - korg ix300 hangisiKORG i3 - korg i4 - korg ix300 hangisi

    Arkadaşlar KORG serisinden i3 -i4 -ix300 bu klavyelerden birini alacağım ama hangisi türk ritimleri için iyidir.malum türk ritmi denince aklımıza darbukalı ritimler gelir.darbukalı ritimleri en iyi hangi klavyede bulurum.Lütfen yardım...
  3. Korg IS40 Korg IS50 Korg I30 yada Korg N5 almak istiyorumKorg IS40 Korg IS50 Korg I30 yada Korg N5 almak istiyorum

    BU KLAVYELERDEN BİRİNİ ALMAK İSTİYORUM... ELİNDE OLAN YADA YOL GÖSTERECEK BİR ARKADAŞ VARSA VE BANA ULASIRSA COK SEVİNİRİM... HERKESE İYİ ÇALISMALAR... SEVGİYLE... erozansumbul@gmail.com mail adresim...
  4. Korg Kaossilator Pro & KORG QUAD & KORG KAOSS PAD, KORG FX.SERISI ( COK UYGUN...Korg Kaossilator Pro & KORG QUAD & KORG KAOSS PAD, KORG FX.SERISI ( COK UYGUN...

    URUNLER ALMANYADAN GELMISTIR VE KUTUSUZDUR . Korg Kaossilator Pro ( PIYASA FIYATI 900+KDV ) URUN OZELLIKLERINI SITESINDEN EN DOGRU SEKILDE OKUYABILIRSINIZ . http://www.korg.com/kaossilatorpro KORG QUAD ( PIYASA FIYATI 560 TL + KDV ) URUN OZELLIKLERINI SITESINDEN EN DOGRU SEKILDE OKUYABILIRSINIZ . http://www.korg.com/kaosspadquad
  5. Korg pa 800 Setler Acaba Korg pa 1xe Oluyormu ? Acil Yardim LütfenKorg pa 800 Setler Acaba Korg pa 1xe Oluyormu ? Acil Yardim Lütfen

    Arkadaslar kendime pa 1x alicam ve acaba korg pa 800 setler olurmu pa 1xe ? yardimci olursaniz cok sevinirim!! Saygilar
Konu Puanlaması 5 üzerinden | Toplam : 0 kişi