Karar veremiyorum. Sizce Hangisi?

Korg Klavyeler içinde Karar veremiyorum. Sizce Hangisi? konusu, Merhaba arkadaşlar. Gerek forumda, gerekse internet ortamında epeycedir bir araştırma yapıyorum. İşin özeti herkes kendi kullandığı cihazı övüyor. Ortada buluşmak zor olmuş yorumları çoğunda. Artık orgu almak istiyorum. Sormak istediğim: ...

Sponsorlu Bağlantılar

Bu sayfada toplam 2 sonuçtan 1 ile 2 arası mesajlar gösteriliyor.

Konu: Karar veremiyorum. Sizce Hangisi?


  1. #1

    Standart Karar veremiyorum. Sizce Hangisi?

    Sponsorlu Bağlantılar


    Merhaba arkadaşlar.
    Gerek forumda, gerekse internet ortamında epeycedir bir araştırma yapıyorum.
    İşin özeti herkes kendi kullandığı cihazı övüyor. Ortada buluşmak zor olmuş yorumları çoğunda.
    Artık orgu almak istiyorum.
    Sormak istediğim:
    1.Korg Pa500Tr (mantığım bu cihazı seçiyor)
    2.Yamaha or700 V2
    3.Roland BK5Or
    4.Ketron XD9 16mb- Ketron SX3000 Tr
    Bu 4 orgada bütçem müsait. Hata yapmak istemiyorum. Sonradan pişman olmak istemiyorum. Düğünlere gidip kullanacak değilim. Evde kendi çapımda vakit geçirmek için alacağım.
    Hatta fazla para vermeyeyim diye Yamaha PSR A1000 bile düşündüm.
    Sizce hangisini tercih etmeliyim?

    Not: Forumları arastırsanız cevabını bulursunuz diyen arkadaşlarım olacak. İnanın araştırdım fakat şunu alırsan şu şekilde rahat edersin diyen iki yorum üstüste bulamadım.
    Yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

  2. #2
    gokhulguitar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    gokhulguitar isimli Üye şimdilik offline konumundadır Katılımcı Üye

    Standart Cevap: Karar veremiyorum. Sizce Hangisi?

    or700 kullanmış biri olarak fiyatına göre iyi bir klavye diyebilirim.pa 500 ile or 700 eş değer klavyeler bana göre. ikisinden birini alabilirsin.tabi bu arada bu klavyelerden pa 3x , pa800 performansı beklememelisin...


Kullanıcılar bu sayfayı şu kelimelerle buldu:

ketron korg yamaha roland gem sizce hangisi
Müzisyen ilanları

Benzer Konular

  1. xd 9 veya x1  sizce hangisixd 9 veya x1 sizce hangisi

    arkadaşlar şu an pa 55 kullanıyorum.fakat xd 9 ve sx 3000 deki tadı vermiyor.şu anki bütçem xd 9 a yetmiyor.araştırdığım kadarıyla ketron x1 1100-1400 arası bulunabiliyor.daha önce x1 i hiç dinlemedim.xd 9 dan farkı varmı +sı veya - si nelerdir .xd 9 setlerini okurmu.birde bu modelin kartlı olduğunu duydum.konu ile ilgili yardım....lütfen acil.
  2. Sizce Hangisi ?Sizce Hangisi ?

    Öncelikle merhabalar.Rode NT1-A mikrofonumun yanına ses kartı araştırmaktayım.Sizin de fikirlerinizi almak istedim. (Fasttrack Pro üretim dışı olduğu için onun yerine yeni üretilen modeli yazdım.)
  3. Sizce En Uygun Ve En İyi Org Hangisi ?Sizce En Uygun Ve En İyi Org Hangisi ?

    Arkadaşlar Bu Org İşinde Yeniyim Hiç Bir Bilgim Yok Bn Ufak Tefek Eğlenti Düğün Yapmayı Dusunuorum Ama Uygun Fiyatta İşimi Görücek Bir Org Almam Lazım Bilgim Olmadıqı İçin Sizlere​ Soruorum Sizce Hanqi Marka Hanqi Model Org Daha İyidir ?
  4. Alacağım Mikrofon ve Ses Kartı Hakkında Karar veremiyorum yardım edermisiniz.Alacağım Mikrofon ve Ses Kartı Hakkında Karar veremiyorum yardım edermisiniz.

    Merhaba arkadaşlar benim şuan bi home studiom var fakat aletlerimi değiştirmeye karar verdim yaklaşık 2 milyar bütçem var arkadaşımda m-audio fast track pro ve rode nt2000 var fakat bi kayıt aldım sesimi pek beğenmedim programda dahi baktığımda ses tavanda ama tatmin edici bi ses değil tiz mi desem boss mu mixtenmi kaynaklanıyo anlayamadım belki benden kaynaklandı bilmiyorum ama sesim yaşıma göre çok kalın bi çok forumda araştırdım bi türlü...
  5. sizce hangisi?sizce hangisi?

    selamlar herkeze sizce ketron sx3000 mi yoksa xd9 mu sanırım suan pek alamıcam sx3000. en azından ketron xd9 olsa tavsiye edermisiniz rumeli düünleri bulgar dügünleri icin ideal mi he bide cafe,bar programı icin lütfen acil yardım kısacası her tarz müzik yapıyorum acıkcası tsm,thm,pop,rumeli,bulgar,cafe-bar programları vs cevaplarınızı bekliyorum teşekkürler..
Konu Puanlaması 5 üzerinden | Toplam : 0 kişi