Korg pa 80 acil yardım allah rızası için...

Korg Klavyeler içinde Korg pa 80 acil yardım allah rızası için... konusu, Arkadaşlar Korg pa80 aldım, fabrika ayarlarına bu güzel forum sitesinden adminin ilgili konuda anlattığı şekilde orgu resetledim 3.06 versiyonunu yükledim ama backuplarını yükleyemediğimden orgum ses vermiyor çok üzülüyorum bu duruma. ...

Sponsorlu Bağlantılar

Bu sayfada toplam 2 sonuçtan 1 ile 2 arası mesajlar gösteriliyor.

Konu: Korg pa 80 acil yardım allah rızası için...


  1. #1

    Standart Korg pa 80 acil yardım allah rızası için...

    Sponsorlu Bağlantılar


    Arkadaşlar Korg pa80 aldım, fabrika ayarlarına bu güzel forum sitesinden adminin ilgili konuda anlattığı şekilde orgu resetledim 3.06 versiyonunu yükledim ama backuplarını yükleyemediğimden orgum ses vermiyor çok üzülüyorum bu duruma. Ayrıca 3.06 versiyonunu yükledim ama orgu açtığımda versiyon numarası yok OS diyor sadece, version no yok. Version numarasının olmaması normal mi?
    Backupları diskete yüklüyorum utilities restore data yes basıyorum can't file diyor, sırayla disket falan istemiyor. Keşke bulaşmasaydım hevesimi körelttim. Lütfen biri bana acil yardım etsin.

  2. #2
    tekin1985 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    tekin1985 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Katılımcı Üye

    Standart Cevap: Korg pa 80 acil yardım allah rızası için...

    Arkadasim selam oncelikle gecmis olsun,ayni olay Benim de basıma geldi orgun disket surucusunden kaynaklaniyordu degistirebiliyorsan disket surucusunu degistir, degisimi cok kolay orgun alt kapagini sok goreceksin orada zaten soketlerini sok degistir dene olacaktir.

    - - - Güncellendi - - -

    Takildigin yer olursa tekin7585@gmail.com dan mail yoluyla ulas telden yardimci olurum


Kullanıcılar bu sayfayı şu kelimelerle buldu:

Korg pa 80 acil yardım allah rızası için...
Müzisyen ilanları

Benzer Konular

  1. Ketron xd9 plus4 yardım!!!(yardımlarınızı bekliyorum allah rızası için)Ketron xd9 plus4 yardım!!!(yardımlarınızı bekliyorum allah rızası için)

    ARKADAŞLAR MERHABALAR, KULLANMAKTA OLDUĞUM XD9 PLUS4 SETİ YANLIŞLIKLA SİLDİM KETRO'NUN YENİ KULLANICISIYIM PLUS4 SETİ PAYLAŞABİLİR MİSİNİZ YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM KURULUM İÇİN BİR KISA ANLATIM YAPARSANIZ SEVİNİRİM SAYGI ve SEVGİLERİMLE SELAMLAR.
  2. Allah rızası için yardımAllah rızası için yardım

    Arkadaşlar belki yeri değil ama sevgilimi bitanecik aşkım ÖMRÜM'e kendim bir hediye yapmak istiyorum fikirlerinizi bekliyorum ben sevgilikitabi.com diye bir yer buldum hoşuma gitti kitap işi sizce farklı ne yapabilirim ALLAH rızası için acil yardım çok az zamanım kaldı :016::035:
  3. pa 1x çok acil yardım allah rızası için çok acilpa 1x çok acil yardım allah rızası için çok acil

    ARKADAŞLAR KORG PA 1X ALDIM ÇOK YOGUN DÜĞÜNLERİM VAR VE BÜYÜK BİR SORUNUM VAR . SORUNUM ENSTROMANI DEGİŞTİRİYOM SESİ YÜKSEK CIKIYO MESELA 110 DA CIKIYO AMA RİTİMİN SES VOLMÜNE GÖRE 70 OLMALI SÜRGÜDEN SESİ KISIYOM AMA PROGRAM SIRASINDA COK ZORLANIYOM BU ENSROMAN SESLERİNİ İSTEDİGİM SEVİYEDE NASIL KİTLERİM.ADIM ADIM ANLATACAK ARKADAŞ LAZIM ALLAH RIZASI İÇİN LÜTFEN ACİL YARDIM.
  4. pcr 500 midi klavye Allah rızası için yardımpcr 500 midi klavye Allah rızası için yardım

    edirol pcr 500 ne yaptıysam sliderleri ve kobh ları calıstıramadım.sadece 1 tanesini goruyor alet temiz sıfır zaten fakat naptıysam olmadı bi garplik var cutoff falan yapamıyorum gormuyor. olmasını istediğim şekil şu Edirol PCR With Fruity Loops (Part 2) - YouTube
  5. Allah rızası için Nolu Yardım :( (pa55tr)Allah rızası için Nolu Yardım :( (pa55tr)

    Arkadaşlar korg pa55trdeki 2/4'lük ritim var namık 2/4 yazıyor bu ritimi biri bana yollayabilir mi ? ve birde yamaha a1000tr bu pa55tr ritimini çalabilir mi? lütfen yardım edin çok acil lazım bana ankaralı namığın ilk çıkan kasetindeki 2/4lük ritim yani şimdiden tşk ediyorum :f48:
Konu Puanlaması 5 üzerinden | Toplam : 0 kişi