mavilim set..yeni.2009.pa80

Korg Ritim - Set içinde mavilim set..yeni.2009.pa80 konusu, tesekkürler...

Sponsorlu Bağlantılar

Toplam 8 sayfadan 2. sayfa BirinciBirinci 1234567 ... SonuncuSonuncu
Bu sayfada toplam 71 sonuçtan 11 ile 20 arası mesajlar gösteriliyor.
Beğeni Listesi8Beğeni

Konu: mavilim set..yeni.2009.pa80


  1. #11
    zelbar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    zelbar isimli Üye şimdilik offline konumundadır Forumdan Uzaklaştırıldı!

    Standart Cevap: mavilim set..yeni.2009.pa80

    Sponsorlu Bağlantılar


    tesekkürler

  2. #12
    leng33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    leng33 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Forumdan Uzaklaştırıldı!

    Standart Cevap: mavilim set..yeni.2009.pa80

    eline sağlık arkadaşım,çok teşekkürler

  3. #13
    turgutmert - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    turgutmert isimli Üye şimdilik offline konumundadır Yeni Üye

    Standart Cevap: mavilim set..yeni.2009.pa80

    çok teşekkür...

  4. #14
    aykut1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    aykut1 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Yeni Üye

    Standart Cevap: mavilim set..yeni.2009.pa80

    Tesekkürler ellerine saglik

  5. #15
    neco-1976 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    neco-1976 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Katılımcı Üye

    Standart Cevap: mavilim set..yeni.2009.pa80

    bu konuda cok haklısınız yinede teşekür ederim paylaşımınız icin.umarım ki yanılıyorum ama cou arkadaş elindekilerini siteyle paylaşamıyo ben dai elimde bir sürü set-set kart destekli özelikle pa80 icin var.cok denedim bir türlü siteye ekleyemedim.masa ustünden sectim dosyayı seciyorum siteye eklemeye calışıyorum bir türlü olmuyo.abidin abiye ricam,ayrıntılı şekilde bir örnek verirse,bu düşündüklerinde yanıldını anlayacak sitem eden cesaahmet.dikatiniz icin teşekürler.acemiyiz daha müzik konusunda.herkez sırt cevirirse abidin arkadaşımıza ayıp olur.bir saygısızlık etiysem çok özür dilerim.

  6. #16
    MUCİZE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    MUCİZE isimli Üye şimdilik offline konumundadır Keyfi Silver Üye

    Standart Cevap: mavilim set..yeni.2009.pa80

    cesahmet;

    Burada bulunma amacını kavrayabilmiş kişiler zaten gerekli paylaşımlarını yapıyorlar, gerekli fikirlerini beyan ediyorlar.
    Son 3-4 gündür de bazı üyeler "Ben bundan sonra yokum, paylaşmıyorum" vb. nitelikte konu açıyorlar. Herkesin fikrine saygı duyuyorum.

    Burada kimseye zorlama olmadı, olamaz. Özgür bir platformda kimisi sadece elindekini paylaşır, kimisi sadece teşekkür eder. Aramızda sadece sitedeki konulara teşekkür etmek için giren üyelerimiz var. Şimdi bu kişiye sende elindekini paylaş diyemeyiz değil mi? Belki de elinde sizin paylaştıklarınızın dışında dosyası veya dökümanı yok. Her Müzisyen internetle haşır neşir olacak diye bir kaide de yok. 4x4'lük bir müzisyendir ancak internet bilgisi zayıftır, kendisini paylaşıma verememektedir. BU örnekler saymakla bitmez.

    Emeğe teşekkür sıkıntısına gelince; siteye üye olan herkes hiç bir sınırlama olmaksızın istediği dosyayı indirebiliyor. Emeğe bakış açısı kişiden kişiye değişiyor. Halbuki klasik olacak ancak bir "teşekkür" yazmak ve bunu mesaj olarak siteye postalamak toplamda 10 saniyemizi almaz. Fakat gel görki kimseye niye teşekkür etmiyorsun gibi bir söz etmeye de hakkımız yok.

    Geçmiş zamanda sitede yüklü olan tüm dosyalar için, belirli mesaj sayısına ulaşmayan üyeler dosya indiremiyordu. Bu sistemi ne için yapmıştık? Tabiki dosyayı emek verip paylaşan için. Fakat ne oldu? Sitede istek konusuna gelen teşekkürler, ilgisiz kategoride ilgisiz konular vb. bir çok gereksiz kullanıcı mesajı. Bunlar için hergün sadece 1-2 saatimi gereksiz mesaj temizlemeye ayırdım.

    İşin aslı şu: Siz ne kadar paylaşın, paylaşalım, siz vermiyorsanız bende vermem derseniz deyin, bir şekilde bu işleyiş sürecektir. Keyfi Müzik birbirinden alakasız 500 kategorisi olan genel bir forum değil. Tüm kategoriler ve konular mutlaka bir şekilde birbirini ile iç içedir ve doğal olarak tüm kategorilerdeki konular birbirini tetikler. Sizin eklemiş olduğunuz dosyayı burada başka bir üye temin edecek ve kendisini geliştirecektir. Piyasada hazır'a alışanlar yok mu? Tabiki var. Bu kişiler kendilerini geliştirmek istemediği sürece siz onlardan ne dosya ne de teşekkür beklemeyiniz. Yaptığınız bu sitemi de gözardı edeceklerini unutmayınız.

    2007 yılında kurduğum bu siteyi milyonlarca kişi ziyaret etti ve hala etmekte. Benim bu siteyi açarken amacım müzisyenlerin keyifli bir ortamda birbirlerine bilgilerini, dosyalarını rahatça aktarabilmesiydi. Sitemizin ismini de bu sebeple Keyfi Müzik olarak tescil ettik. Nitekim de oldu. Bir çok dostluk oluştu. Aynı şehirde yaşayan Müzisyenler yüz yüze görüşme imkanı buldu. İlan kategorilerinden yüzlerce satılık enstrüman yeni sahibini buldu ve bulmaya da devam edecek.

    Uzun lafın kısası; böyle bir ortamda paylaşım yapmak istemeyen üye veya üyelere diyecek tabiki bir lafımız yok. Herkesin kendi tercihidir. Paylaşım yapan tüm üye arkadaşlarıma da, bu işi yeni öğrenen, kendini geliştirmek isteyen arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum.

    Çok detaylı bir konu aslında güzel bir sohbet ortamında bunları uzun uzun sizlere aktarmak isterdim ancak fazla başınızı ağrıtmayayım.

    Saygılarımla.
    SAYIN ADMİN'E AYNEN KATILIYORUM

  7. #17
    dursunov - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    dursunov isimli Üye şimdilik offline konumundadır Yeni Üye

    Standart Cevap: mavilim set..yeni.2009.pa80

    saolun arkadiash

  8. #18
    dursunov - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    dursunov isimli Üye şimdilik offline konumundadır Yeni Üye

    Standart Cevap: mavilim set..yeni.2009.pa80

    konuşman dandolayı sanave sitenize teşekkür ederim benimkisi sadece biöneleştiriydi beni sakın yanlış anlamayın emeye saygılı olana herzaman yardım da elim den geldiyi kadar yardım cı olurum admin saygılar

  9. #19
    immortaldr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    immortaldr isimli Üye şimdilik offline konumundadır Yeni Üye

    Standart Cevap: mavilim set..yeni.2009.pa80

    ÇOK SAĞOL BU ÇOK GÜZEL ELLERİNE SAĞLIK

  10. #20

    Standart Cevap: mavilim set..yeni.2009.pa80

    paylaşım için tşk.


Kullanıcılar bu sayfayı şu kelimelerle buldu:

korg pa80 mavilim set, korg pa80 mavilim set indir, pa80 mavilim set indir, korg pa 80 mavilim set, mavilim set pa80, pa80 mavilim set, mavilim set pa 80, pa80 mavilim set dinle, pa80 mavilim set indir bin, korgpa80 mavilim set, mavilim set mce bekap, pa80 mavilim mce, pa80 mavilim eklenmiş, pa80 bin dosyalı mavilim set eklenmiş, pa80 mavilim set indir linksiz
Müzisyen ilanları

Benzer Konular

  1. ÖNEMLI !!! YEP YENI 11.07.2009 115 Diskettlik Yep Yeni settlerr fulll pa80 60 50 icinÖNEMLI !!! YEP YENI 11.07.2009 115 Diskettlik Yep Yeni settlerr fulll pa80 60 50 icin

    Arkadaslar ben bazen inanmiyorum birileri giriyor sadece indiriyor birileri de emek veriyor ama gecdikce indirenler fazla oluyor ve son zamandir yükleyen de az oluyor bu ne yaa ??? anlamadim gittdi bir birimiz paylasdikca daha da yükseliriz yanii kendimize faydali oluruz ama yavas yavas faydasiz oluyoruz burada da tabiki eski konularinda Linkleri yani internet adresse siliniyor (indirdigimiz siterler rapidshare uploading )... sunu demek...
  2. Mavilim halay korg PA80 styl Flstudio icinMavilim halay korg PA80 styl Flstudio icin

    Güle Güle kullanin Tesekür etmeyin
  3. mavilim set pa80mavilim set pa80

    selam arkadaslar bende bi tane mavilim set var pa 80 icin. benim size sorum, bu mavilim setden tek bi tanemi var pa 80 icin??? ben baska bulamadim. bende mavilim backup yüklü. bu backup baska bi set okurmu?
  4. mavilim yeni zurnamavilim yeni zurna

    YouTube - Mavilimtur Sample-Set Private Korg PA2x Pro Loop Zurna ???? ???? ??? ?? ...
Konu Puanlaması 5 üzerinden | Toplam : 0 kişi