Gazinoda kullanmak için pa 600 lazım .

Korg Ritim - Set içinde Gazinoda kullanmak için pa 600 lazım . konusu, Alet pa 600 gazinoda kullanacağım güzel bi set lazım . Sent from my iPhone using Tapatalk...

Sponsorlu Bağlantılar

Bu sayfada toplam 2 sonuçtan 1 ile 2 arası mesajlar gösteriliyor.

Konu: Gazinoda kullanmak için pa 600 lazım .


  1. #1
    hsynmersin33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    hsynmersin33 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Katılımcı Üye

    Standart Gazinoda kullanmak için pa 600 lazım .

    Sponsorlu Bağlantılar


    Alet pa 600 gazinoda kullanacağım güzel bi set lazım .


    Sent from my iPhone using Tapatalk

  2. #2
    okan09 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    okan09 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Keyfi Gold Üye

    Standart Cevap: Gazinoda kullanmak için pa 600 lazım .

    Zippyshare.com - BESTEM.SET.rar

    - - - Güncellendi - - -

    favorileri adlandırırsanız çok iyi olur çünki ritmlerin hepsi sıralı favori adları şöyle
    1.favori SLOW 2.favori VAHDE 3.favori HALAY ve 7/8 4.favori 2*4 ve 4*4
    5.favori ROMAN-ÇİFTETELLİ 6.favori THM 7.favori TSM 8.favori ARABESK
    9.favori SLOW POP 10.favori POP 11.favori.... 12.favori AYARLI
    KeyfiMuzik.Net - Müzisyen Forumları
    ABCDEFG


Kullanıcılar bu sayfayı şu kelimelerle buldu:

Gazinoda kullanmak için pa 600 lazım .
Müzisyen ilanları

Benzer Konular

  1. Fl Studio'da kullanmak için Pirenha T Type mi yoksa Meike 939 mu ?Fl Studio'da kullanmak için Pirenha T Type mi yoksa Meike 939 mu ?

    Fl studioda midi olarak kullanmak için org arıyorum iki seçenek arasında kaldım Pirenha Acoustica T Type org mu yoksa Meike 939 mu alsam diye.Pirenhanın fiyatına oranla ne kadar güzel bir ürün olduğunu biliyorum ama internette hiçbir yerde stok bulamadım teknosada 170 e satıyorlardı sıfırını ama bulamadım maalesef stok yokmuş yani , bu yüzden meike 939 'a kaldım 150 ye var internette ikinci eli. Ama bu forumda pirenhayı o kadar methettilerki...
  2. Pa 800 İlahi için set lazım !Pa 800 İlahi için set lazım !

    Merhaba arkadaşlar ... Pa 800 korga uyumlu içinde ilahi ritmleri ve zikirler bulunan set arıyorum elinde mevcut olan paylaşabilirmi?
  3. Evimde kullanmak için midi klavye ve ses kartı almaya karar verdim. Tavsiyeleriniz?Evimde kullanmak için midi klavye ve ses kartı almaya karar verdim. Tavsiyeleriniz?

    Evimde kullanmak için midi klavye ve ses kartı almaya karar verdim bütcemde 800 850 tl civarında düşündüğüm ekipmanlar roland uca 33 tri ses kartı samson carbon 49 midi klavye ve ayrıca akai lpd 8 pad alacaktım ama bi kararsızlığa düştüm sizce bu ekipmanlar nasıl ya da önerebileceğiniz ekipmanlar neler ?
  4. arkadaşlar evde kullanmak için korg marka bir klavye almak istiyorum ses ve ritim yükarkadaşlar evde kullanmak için korg marka bir klavye almak istiyorum ses ve ritim yük

    arkadaşlar evde kullanmak için korg marka bir klavye almak istiyorum ses ve ritim yüklenebilen özellikte olsun alıpta pişman olmayacağım bir model olsunistiyorum yardımlarınızı rica ediyorum teşekkürler
  5. Home stüdyomdaki Cubase ile kayıt amaçlı kullanmak için gitar ve ses kartı arıyorum.Home stüdyomdaki Cubase ile kayıt amaçlı kullanmak için gitar ve ses kartı arıyorum.

    Dostlarım ben bir beatmaker'ım. 3 senelik bir gitar geçmişim var. Alt yapılarımda bu yetenekten faydalanmak üzere böyle bir karar aldım. Kayıt yapabilmem için elektro akustik gitar veya elektro gitar ve ses kartına ihtiyacım olduğunu söyledi arkadaşlarım. Bu konuyla ilgili önerileniz, tecrübeleriniz varsa çok sevinirim. Konuyu da buraya açtım görünce direk. Kusura bakmayın.
Konu Puanlaması 5 üzerinden | Toplam : 0 kişi