ACIL CUBASE 6.0 yada 6.5 Macintosh icin Ariyorum

MAC OSX içinde ACIL CUBASE 6.0 yada 6.5 Macintosh icin Ariyorum konusu, Selam Arkadaslar bir kapanmis olan bu Forumun birinde Cubase 6.0 DMG yani MACINTOSH ve PC icin Link verilmisti. Bir türlü bunu indiremedim Aylardir bu programi acilen ariyorum bulamdim. Lütfen bana ...

Sponsorlu Bağlantılar

Bu sayfada toplam 4 sonuçtan 1 ile 4 arası mesajlar gösteriliyor.
Beğeni Listesi4Beğeni
  • 1 Yazan : helco
  • 1 Yazan : TaLoS
  • 2 Yazan : ayhanuslu

Konu: ACIL CUBASE 6.0 yada 6.5 Macintosh icin Ariyorum


  1. #1
    ayhanuslu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ayhanuslu isimli Üye şimdilik offline konumundadır Yeni Üye

    Standart ACIL CUBASE 6.0 yada 6.5 Macintosh icin Ariyorum

    Sponsorlu Bağlantılar


    Selam Arkadaslar bir kapanmis olan bu Forumun birinde Cubase 6.0 DMG yani MACINTOSH ve PC icin Link verilmisti.
    Bir türlü bunu indiremedim Aylardir bu programi acilen ariyorum bulamdim.
    Lütfen bana Yardim olun.
    Benim MAC Bilgisayarim daha eskilerden yani PPC olup 2x 1,25 GHZ DUAL Prozesölürdür .Intel Chipli falan degildir. Acaba 6.0 yada 6.5 MAC Versiyonu bendenki bilgisayarda calisirmi, bilen varmidir. Bir zahmet cevap verirseniz cok Yardimci olursunuz.
    Sistem olarak Tiger 10.4 veya veya Leopard 10.5.8 Kullancagim.

    Simdiden Bilgilerinize ve Yardimlarina Tesekkür ederim

  2. #2
    helco - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    helco isimli Üye şimdilik offline konumundadır Premium Üye

    Standart Cevap: ACIL CUBASE 6.0 yada 6.5 Macintosh icin Ariyorum

    zanetmiyorum lakin şuan için zaten istediğin sürüm aşama aşama gelişiyor buna görede çalışırmı sorusuna kesin bir cevap veremiyeceğim biraz araştırdıktan sonra sana dönerim
    TaLoS bunu beğendi.

  3. #3
    TaLoS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    TaLoS isimli Üye şimdilik offline konumundadır Premium Üye

    Standart Cevap: ACIL CUBASE 6.0 yada 6.5 Macintosh icin Ariyorum

    Cubase 6 için Steinberg'in sitesinde yayınlanan Mac versiyonu minimum sistem gereksinimleri (olduğu gibi kopyalıyorum) :

    Mac OS


    • Mac OS X Version 10.6*
    • Intel dual core CPU
    • 2 GB RAM
    • Display resolution of 1280 x 800 recommended
    • CoreAudio compatible audio hardware
    • 8 GB of free HD space
    • DVD-ROM dual-layer drive
    • USB port for USB-eLicenser (license management (Cubase 6 and Cubase Artist 6 only))
    • Internet connection for license activation


    * Native 32-bit and 64-bit Cubase version included.

    Bu tabloya bakarak çalışmayacağını söyleyebiliriz. Ama denemek lazım, bazen hiç umulmadık sistemlerle umulmadık programlar açılabiliyor. Tabi ne kadar verimli çalışır orası muamma. Daha düşük bir versiyon düşünmemenizin özel bir sebebi var mı acaba?
    sibiryali bunu beğendi.
    KeyfiMuzik.Net - Müzisyen Forumları

  4. #4
    ayhanuslu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ayhanuslu isimli Üye şimdilik offline konumundadır Yeni Üye

    Standart Cevap: ACIL CUBASE 6.0 yada 6.5 Macintosh icin Ariyorum

    tabiiki cubase Studio 5 le de calisabilirim egerki hic problemsiz calisirsa
    ben suan daha Cubase nin MAC OS 9.2.2 Klasik sisteminde calisan CUBASE VST 5.2.1 Versionlunla calisiyorum. Gülünc degilmi?

    Niye dersen 1980 yilinda Stüdyoculuga Müzik produksiyonlarina baslamistim 2002 yilindan sonra uzun bir ara verdim. daha o zamanlar atari ve atari falcon Cubase le calisiyordum sonralari MAC´e gectim ve en son olarak Cubase VST 5.2.1 de kaldim ve ara verdim.

    Yani cok eskilerdenim. Elimdeki Programlar ozamain en iyi ve cok Pahali Profesyonel programlari ve Pluginleri var. Zamaninda bayern eyaletinde en büyük stüdyolardan birine sahiptim. Programlarimin hepsini Orjinal almistim islerim cok iyidi. Uzun yillar daha bu gün piyasada oldugu gibi cok Popüler Bosna hersekli Starlala calistm cok büyük prodüksiyonlar ve Albümler ürettim. Bunun disinda dis devletlerde cok Müstelerim vardi.Daha halaen ariyorlar yine bir seyler yapalim diye. bir albümde USAde CHIKAGO da cikti.

    Iste bu yüzden yine 10yil aradan sonra bu ise yeniden basladim.

    ben kendim analog ve digital sistemin ikisinide cok iyi biliyorum, cekirdekten yetistim, ve hala isi biraksamda o zamanin cok Pahali Stüdyo Nostaljik esyalari halen elimde durmaktadir. birde 3,5 Metre 72 Kanal MITEC EX Versionlu Analog mixer kullaniyorum. Cok az kimse bu mixeri tanir. Cok manyak bir mixer daha ozaman bu mixer simdiki cubasenin Routing imkalarina sahiptir, hem KONSER hemde Stüdyo mixeridir.

    Simdi ise Cubase 5 veya 6 da olmak üzere ve bir de eski olan CUBASE 32/5 mac versionunun ariyorum. Su an Calistigim sistem daha eski Klasik MAC OS 9.2.2 sistemdeki CUBASE 5.1 VST dir.

    Biliyorum aranizda yaslilardan olabilirim. ben 16 yasinda müzik isine basladim ilk once dügünler, Partiler, Gazinalar, Santörlük, konserler. Sonrada 22 yasinda Stüdyoculuga basladim.

    Eski Cubnase icin Steinberg firmasini aradim artik eski versionlar icin hic yardim ve destek saglanmiyor.
    Ama böyle bir güzel ortamin bu zamanda yaratilmasi cok hosuma gitti. Gencligimizde bu isle ugrasan hele almanyada hic kimse bulamiyorduk. Yoktu cünkü cok Pahali ve yatirim yapilan bir isti. Müzikten ve Stüdyoculuktan anlatirken bana sen manyakmisin uzaydanmi geldin diyorlardi) kendi capinda insanlar yoktu burada. Yani bilgisayar bile kullanan yoktu insanlar bilgisayari tanimiyorlardi.

    Ilk bilgisayarim ise Schneider CPC 64 dü 12 yasindayken! hesap yasim su an 45
    Bunlar cok manyak hatiralar.
    Ideallerim her zamam Ümit besen, Cengiz Coskuner, Cengiz Kurtoglu, Selami Sahin, Sezen Aksu, Coskun Sabah, ve diger Güzel bugünü Nostaljik Eserlerin Bestekarlariydi

    Yani Steinberg firmasini piyasaya ciktigindan beri bu isle ugrasiyorum. Ilk Programim Atari icin Steinberg TWELVE yani (12) ve sonra TWENTYFOUR (24) du.

    Evet uzun hikaye bir raman gibiydi gencligimiz. Zamaninda Statük bir Semboldük Arkadaslar arasinda.

    Birde bunu resmi olarak söyleyebilirim.
    1980 li yillarda Türkiyede ilk defa Rahmetli olan Baris Manco, Garo Mafyon ile, ilk defa Bilgisayarli ve Sequenzer programi ile üretilen "Degmesin Yagli Boya" piyasaya Kaset cikartmisti.

    Biz iki arkadas burada türkiyeye ilk gelmis olan sistemi daha bes yil öncesi CUBASEyi Stüdyomuzda kullaniyorduk. Yani ozamanlar yaptigimiz Modern Produksiyonlarini turkiyedeki büyük Müzik sirketlerine (isim vermiyecegim) götürdügümüzde Sirketler satilmaz korkusuyla "cok iyi ama turkiye piyasasina uygun degil" diye produksiyonlarimiz almadilar. Ama Rahmetli Baris Agabeyimize ve Garo Mafyon efendiye sonsuz tesekkürler. Onlar bu sistemin türkiyede gelismesine cok destegi oldu.

    Bakin simdi türkiye degil bütün dünya cubaseyi kullaniyor. Cubase bir Üniversite okumus bir insanin Ögrenim icin Stajdan sonraki son ögrenim seviyesindedir. yani bu daldaki Meslek ögrenimi bitmeyen bir Meslek dalidir. Ömrümüz boyunca bu programla calisildiginin bilincindeyim. ve calisacaksinizda.

    Cubasi kullanan insalarin düdünceleri cok degi****** ve farklidir.

    Aranizda bir yasli olarak, belki yardimda bulunan genc arkadaslarimiza tesekkürlerimi sunarim.

    Tesekkürler
    sibiryali ve ShreDDeR bunu beğendi.


Kullanıcılar bu sayfayı şu kelimelerle buldu:

satılık cubase 6, cubase 6 mac, cubase 6 satılık, cubase 6 mac os x full, cubase 6 macintosh version, satılık cubase, macbook pro da cubase çalışırmı, cubase 65 sistem gereksinimleri, cubase 5 mac, cubase 5in cracklı mac versiyonu varmı, cubase 6 çıktı mı, mac os x cubase 5, mac uyumlu cubase programı var mı, cubase 6 keyfi müzik, cubase6 sistem gereksinimleri
Müzisyen ilanları

Benzer Konular

  1. BESTECİ YADA ARANJÖR ARIYORUMBESTECİ YADA ARANJÖR ARIYORUM

    merhabalar çok yakında bır sıngle album cıkartacam ve okadar soz yazarı bestekar dan sarkı dınledım ıstedıgım gıbı bırsey bulamadım soz ve bestelerınıze guvenıyorsanız tanısalım :) bu arada 7 tane sarkı sozum var onlarıda bestelıyebılecek bestecı yada aranjor arkadaslar da ıletısıme gecebılır ıddalı bır projede belkıde zırveye bırlıkte çıkarız bellımı olur ... msn... arda_soyger@hotmail.com
  2. Macintosh için Virtual DJMacintosh için Virtual DJ

    Macintosh için Virtual DJ Üretici Sitesi:
  3. ALBÜM PRODUKTIONU ICIN MÜZISYEN ARIYORUM -  Prof baglamaci ariyorumALBÜM PRODUKTIONU ICIN MÜZISYEN ARIYORUM - Prof baglamaci ariyorum

    Prof. baglamaci ariyorum - kisacasi benim müziklerin üzerine prof sekilde baglama calacaksiniz bana yolayacaksiniz paraniz ayni veya bir gün sonra western union üzeri elinizde olacak benle calismak istiyenler 00436769232630 caldirsin ben ararim...... emreguemues @ hotmail .com
  4. M Audio24/96 yada M Audio 192 ARIYORUM!M Audio24/96 yada M Audio 192 ARIYORUM!

    SATILIK M Audio24/96 yada M AudioPhile 192 ARIYORUM!
  5. Macintosh'çular için popüler oyunlarMacintosh'çular için popüler oyunlar

    Bilgisayar oyunlarının Windows'a göre hazırlanması nedeniyle oyunlardan mahrum kalan Apple kullanıcıları için popüler oyunların 'Mac' versiyonlarını yapan bir firma var. Devami...
Konu Puanlaması 5 üzerinden | Toplam : 0 kişi