Logic pro 9 Mix sorunu

MAC OSX içinde Logic pro 9 Mix sorunu konusu, Merhaba arkadaşlar logic pro 9 da mix yaparken kayıt yaptıgım kanalların volumleri kendiliginden bir aşagı bir yukarı inip cıkıyor kanalları sıfıra sabitleyip off yaptıgım halde gene sabit durmuyor bunu nasıl ...

Sponsorlu Bağlantılar

Bu sayfada toplam 5 sonuçtan 1 ile 5 arası mesajlar gösteriliyor.

Konu: Logic pro 9 Mix sorunu


  1. #1
    konzara - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    konzara isimli Üye şimdilik offline konumundadır Keyfi Silver Üye

    Standart Logic pro 9 Mix sorunu

    Sponsorlu Bağlantılar


    Merhaba arkadaşlar logic pro 9 da mix yaparken kayıt yaptıgım kanalların volumleri kendiliginden bir aşagı bir yukarı inip cıkıyor kanalları sıfıra sabitleyip off yaptıgım halde gene sabit durmuyor bunu nasıl çözerim.

  2. #2
    ugur86 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ugur86 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Premium Üye

    Standart Cevap: Logic pro 9 Mix sorunu

    Kanala uygulanan her efekt dolaylı yoldan volume'ü de etkiler, örneğin bir kanalı kuru iken dinleyin ve hiç seviye değiştirmeden sadece reverb ekleyin track'de ve master out'ta hemen bi yükselme-şişme göreceksiniz. Bunu en aza indirmenin yolu efektleri "send" yöntemi ile kanallara göndererek hem bilgisayarı rahatlatmak hem de mix'te genel volume dengesine hakim olmaktır... Send fx yöntemi ile ilgili bir yazı paylaşıyorum, Pro Tools için anlatılmış ama bütün DAW'larda mantık aynı işler, buyrun linki:
    http://www.technotoday.com.tr/detay/...k-Kullanimlari
    KeyfiMuzik.Net - Müzisyen Forumları
    UAD Apollo8/Audient ID14/WarmAudio87/Rode NT5 St./Dynaudio BM6a/NS10mStd/Logic Pro X/StudioOne

  3. #3
    sdincer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    sdincer isimli Üye şimdilik offline konumundadır Yeni Üye

    Standart Cevap: Logic pro 9 Mix sorunu

    teşekkürler

  4. #4
    sibernetik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    sibernetik isimli Üye şimdilik offline konumundadır Keyfi Platin Üye

    Standart Cevap: Logic pro 9 Mix sorunu

    Kullandığın kanalların bir MIDI mixer çıkışları bir de o MIDI kanalın denetlediği VST enstrumanın VOLUME çıkışları MIXER üzerinde görünecektir.Sen MIDI üzerinde oynamalar düzeltmeler yapsan bile MIDI kanal kendi içinde volume,pan,expresion,after touch gibi data(veri)ler bulunduruyorsa,o datalara göre davranacaktır.
    Basit yöntem mixer üzerinde MIDI kanalların görünmesini engelleyerek sadece ilgili audio kanalları görmek ve denetlemek olabilir.Yine MIDI kanal içinde volume pan vs gibi değerlerde oynamalar varsa onları sıfırlamak yada isteğe göre düzenlemek gerekebilir.

  5. #5
    ugur86 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ugur86 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Premium Üye

    Standart Cevap: Logic pro 9 Mix sorunu

    Şu an yeni farkettim arkadaşımız burada fader'ların inip çıkmasından bahsetmiş Bu durum tamamen automaiton ile alakalı, yani volume'ün nerede yükselip düşeceğini automation ile yaparsanız mix'de fader'dan müdahale yapamazsınız...
    KeyfiMuzik.Net - Müzisyen Forumları
    UAD Apollo8/Audient ID14/WarmAudio87/Rode NT5 St./Dynaudio BM6a/NS10mStd/Logic Pro X/StudioOne


Kullanıcılar bu sayfayı şu kelimelerle buldu:

logic pro 9 volum sorunu
Müzisyen ilanları

Benzer Konular

  1. Logic Pro 9.1.8Logic Pro 9.1.8

    Arkadaşlar 2 - 3 aydır logic pro 9.1.8 update yayınlandı. Update yapan varmı eğer var ise farkedilir değişiklik var mı?
  2. OS X 10.8.5 Logic pro 9 version sorunu (Yardım)OS X 10.8.5 Logic pro 9 version sorunu (Yardım)

    Arkadaşlar merhaba, uzun yıllar cubase ile kayıtlar aldım aranjeler yapdım ve sonunda bi macbook almaya karar verdim aldımda. Macbook aldığım için logic pro 9 kullanmak gerek, önceden indirdiğim 50 gb'lık LOGİC PRO 9 kurdukdan sonra açamıyorum bana version hatası veriyor lütfen yardımcı olurmusunuz.. OS X 10.8.5 macbook pro 13 inch
  3. Logic Pro 9 yardimLogic Pro 9 yardim

    Mrb arkadaslar sey sorucaktim bu logic pro 9 bedava full versionu nerde bulabilirim gecen galiba forumda var di ama simdi bulamadim macbook kulaniyorum tesekkurler :)
  4. Logic pro 9 kayit sorunuLogic pro 9 kayit sorunu

    Arkadaslar bır sorunum var. Yenı yenı kayıt yapmaya calısan bırı olarak soruyorum. Logıc pro 9 kullanıyorum. Mıcrofondan kayıt yaptıktan sonra kaydı sol kulaklıktan verıyor. Garage band de boyle bır sorun yok ama logıc te yapıyor. Nasıl duzeltırım yardımcı olursanız sevınırım. Tesekkurler.
  5. logic 9logic 9

    Logic Studio is a complete set of professional applications that lets you write, record, edit, mix, and perform. It’s also the largest collection of modeled instruments, sampler instruments, effect plug-ins, and audio loops ever put in a single box. So it’s easy to get amazing sounds and amazing-sounding recordings. Now you can tackle any stage of your project yourself — without losing your inspiration along the way. Write Your new writing...
Konu Puanlaması 5 üzerinden | Toplam : 0 kişi