Sizce iyi yapmışmıyım?

Mikrofonlar içinde Sizce iyi yapmışmıyım? konusu, Arkadaşlar bugün Mikrofon almaya karar verdim ve şehir merkezine gittim dolaştım dolaştım akşam 9 oldu bir müzik mağazasında 2. el shure beta57a buldum 130 liraya bende alıverdim sizce kardamıyım ?...

Sponsorlu Bağlantılar

Bu sayfada toplam 4 sonuçtan 1 ile 4 arası mesajlar gösteriliyor.

Konu: Sizce iyi yapmışmıyım?


  1. #1
    PATEVRA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    PATEVRA isimli Üye şimdilik offline konumundadır Yeni Üye

    Standart Sizce iyi yapmışmıyım?

    Sponsorlu Bağlantılar


    Arkadaşlar bugün Mikrofon almaya karar verdim ve şehir merkezine gittim dolaştım dolaştım akşam 9 oldu bir müzik mağazasında 2. el shure beta57a buldum 130 liraya bende alıverdim sizce kardamıyım ?

  2. #2
    amilo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    amilo isimli Üye şimdilik offline konumundadır Katılımcı Üye

    Standart Cevap: Sizce iyi yapmışmıyım?

    Öncelikle ürün'ün sıfır fiyatına bakılacak olursa çok uygun bi fiyata getirmişsin. Ama şöyle de bişey var Mikrofon yıpratıldıysa geçmiş olsun.. Sonrasına bakıcak olursakk onun yanına güzel bi ses kartı çek yoksa dinamikler normal ses kartlarında rahat ettirmiyo adamı..
    KeyfiMuzik.Net - Müzisyen Forumları
    www.myspace.com/chakirr

  3. #3
    sibiryali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    sibiryali isimli Üye şimdilik offline konumundadır Stüdyo Bilgisi Kategori Yöneticisi

    Standart Cevap: Sizce iyi yapmışmıyım?

    Sevgili Patevra,keşke almadan önce sorsaydın,deneyerek aldıysan,sesten de memnun kaldıysan,iyi yapmışsın tabiki.Ucuzluğuna bakılırsa tamir görmüş olabilir,özellikle kondensatör'ün emiter ayağına bak,orada sonradan yapılmış bir lehim var mı?Ama sonuç önemli,ses iyi geliyorsa mesele yok.
    KeyfiMuzik.Net - Müzisyen Forumları
    www.akustikkopek.com

    Son miks yapım projemiz http://www.keyfimuzik.net/proje-geli...z-k-mahli.html

  4. #4
    PATEVRA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    PATEVRA isimli Üye şimdilik offline konumundadır Yeni Üye

    Standart Cevap: Sizce iyi yapmışmıyım?

    arkadaşlar ürün tertemiz hiçbir sorun yok 2. el dahi denemez yani ama sanırım yanına sağlam bi ses kartı almam gerekecek performans almam için


Kullanıcılar bu sayfayı şu kelimelerle buldu:

Sizce iyi yapmışmıyım?
Müzisyen ilanları

Benzer Konular

  1. Sizce Hangisi ?Sizce Hangisi ?

    Öncelikle merhabalar.Rode NT1-A mikrofonumun yanına ses kartı araştırmaktayım.Sizin de fikirlerinizi almak istedim. (Fasttrack Pro üretim dışı olduğu için onun yerine yeni üretilen modeli yazdım.)
  2. sizce yeterlimi?sizce yeterlimi?

    east west quantum leap symphonic orchestra platinum indirsem sizce bu bana yertli kalırmı yani baska vstlerde indirsemmi bunun işlevi nasıl geniş çapdamı ?
  3. sizce hangisi?sizce hangisi?

    selamlar herkeze sizce ketron sx3000 mi yoksa xd9 mu sanırım suan pek alamıcam sx3000. en azından ketron xd9 olsa tavsiye edermisiniz rumeli düünleri bulgar dügünleri icin ideal mi he bide cafe,bar programı icin lütfen acil yardım kısacası her tarz müzik yapıyorum acıkcası tsm,thm,pop,rumeli,bulgar,cafe-bar programları vs cevaplarınızı bekliyorum teşekkürler..
  4. sizce ne yapmalıyım ?sizce ne yapmalıyım ?

    merhaba arkadaşlar. Ben 16 yaşında gitar çalan bir öğrenciyim.Gitar çalmayı çok seviyom.Evde pc ime bağlı bir "leem DM-300" marka mikrofonum var ve sehpası var.Bir tane de gitara yapışan kristallerden.Ben bunları çift girişli ufaltıcı ile pc ye bağladım.Yalnız ne yapıp ettiysem kayıt bir acayip oluyor .Cızırtı oluyor çok hafif , nefesimin sesi bile duyuluyorr böle nasıl anlatcağüımı bilmiyom ama kulağa hoş gelmiyor.Tanıdığım birisi var .Bu kişi...
  5. Sizce bu nedir?Sizce bu nedir?

    Bu görüntüler insanın tüylerini diken diken edebilir. Devami...
Konu Puanlaması 5 üzerinden | Toplam : 0 kişi