kayıt alamıyorum ne yapmamı önerirsiniz?

Mikrofonlar içinde kayıt alamıyorum ne yapmamı önerirsiniz? konusu, Arkadaşlar bende C1 Mikrofon ve Behringer xenyx802 mixer var masaüstü bilgisayarım mefta oldu ve laptopta kayıt almaya başladım fakat normalde mixer üzerindeki phantom power'ı açtığım zaman ses yankılanıyormuş gibi ve ...

Sponsorlu Bağlantılar

Bu sayfada toplam 5 sonuçtan 1 ile 5 arası mesajlar gösteriliyor.

Konu: kayıt alamıyorum ne yapmamı önerirsiniz?


  1. #1
    ReFear - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ReFear isimli Üye şimdilik offline konumundadır Yeni Üye

    Standart kayıt alamıyorum ne yapmamı önerirsiniz?

    Sponsorlu Bağlantılar


    Arkadaşlar bende C1 Mikrofon ve Behringer xenyx802 mixer var masaüstü bilgisayarım mefta oldu ve laptopta kayıt almaya başladım fakat normalde mixer üzerindeki phantom power'ı açtığım zaman ses yankılanıyormuş gibi ve hışırtılı oluyordu o yüzden phantom'u açmadan kullanıyordum ama artık phantom tuşuna basmazsam Mikrofon çalışmıyor.. kayıt alamıyorum ne yapmamı önerirsiniz ingilizce forumlarda bile aradım ama bulamadım sorunuma bi çözüm.. yardımlarınızı bekliyorum...

  2. #2
    edrck - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    edrck isimli Üye şimdilik offline konumundadır Keyfi Platin Üye

    Standart Cevap: kayıt alamıyorum ne yapmamı önerirsiniz

    Merhaba Arkadaşım;

    Normal şartlarda zaten Condenser mikrafonlarda çalışma prensibi olarak (+48 Phantom Power) güç gereksimine ihtiyaç duyarlar. Arada bir ses kartın olmadığı için bu sorunu yaşaman normal.
    KeyfiMuzik.Net - Müzisyen Forumları
    Sound Engineer , Recorder & Mixer , Producer , Live Sound Master

  3. #3

    Standart Cevap: kayıt alamıyorum ne yapmamı önerirsiniz?

    M-Audio Fast Track Pro önerimdir. Veya TC Electronics Konnekt 6 Desktop alabilirsin. O sorun ortadan kalkar ve kayıtların daha kaliteli olur.

  4. #4
    katremusic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    katremusic isimli Üye şimdilik offline konumundadır Keyfi Platin Üye

    Standart Cevap: kayıt alamıyorum ne yapmamı önerirsiniz?

    Kardeşim ALetLerini Değiştirmende Fayda Var. Eğer İmkanın Varsa M-audio Ses KartLarından Tavsiye Ederim. Behringer MixerLerin Hepsinde Bu Cızırtı Sorunu Var. Bu Sorunun Önüne Geçemezsin. Yine Her YoL ALetLerini değiştirmeye Bakıyor.

  5. #5
    siriusfox - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    siriusfox isimli Üye şimdilik offline konumundadır Yeni Üye

    Standart Cevap: kayıt alamıyorum ne yapmamı önerirsiniz?

    behringer mixere sen direk mikrofonu bağlarsan tabi cızırtı olur mixerle alakalı bir sorun değil bu 1.
    2. araya ses kartı koymadığın için cızırtı yapıyo. hiç uğraşma git bi usb ses kartı al bağla mikrofununu kullan.


Kullanıcılar bu sayfayı şu kelimelerle buldu:

behringer c1 çalışmıyor, mikrofonla kayıt alamıyorum, behringer xenyx 502 mixer ses cızırtılı, c1 mikrofon xenyx 502 ile kaliteli kayıt alma, c1 mikrofon laptopa bağlamak, behinger xenyx 502 çalışma sistemi, mixerden kayıt alamıyorum, behringer xenyx 502 kayıt esnasında cızırtı, 802 mixerin çalışma prensibi, c1 mikrofonunun laptopa bağlantısı, behringer c1 kayıtta cızırtı, 802 mixer laptop bağlamak, power mikseri laptopa bağlama, konnekt 6 bağlantı sorunu, mixerim var ama kayıt alamıyorum
Müzisyen ilanları

Benzer Konular

  1. Mixer'e Condonser Bağladım Ama Kayıt Alamıyorum ?Mixer'e Condonser Bağladım Ama Kayıt Alamıyorum ?

    Behringer Xeny 802 Mixerim Creative 7+1 Ses Kartım Bide Mxl 440 Mikrofonum Var Mixer Ses Kartı Herşeyi Kurdum Taktım Ses Kartına Normal Mıkrofon Taktıgım Zaman Kayıt Alabiliyorum Ama Mixeri Ses Kartına Bağlayıp Condonseri Taktığım Zaman Kayıt Alırken Mikrofondan Hiç Bi Ses Gelmıyor Sorun Neden Kaynaklanıyordur ?
  2. Adobe Audition 1.5 Kayıt ALamıyorum Yardım Arkadaşlar !Adobe Audition 1.5 Kayıt ALamıyorum Yardım Arkadaşlar !

    Arkadaşlar Adobe Audition 1.5 İle Kayıt Alamıyorum Yardım Eder Misiniz ? Sorun şu. Beat'in sesi geliyor ama benim sesim gitmiyor. Mikrofonum var. ASIO4ALL Programını İndirdim. Ayarları yaptım. Fakat Adobe Audition 1.5 ' te Kayıt Alırken Beat Sesi Geliyor, Kendi Sesim Gelmiyor. Bunun Nedeni Ne Olabilir? Çözümü Nedir? YARDIM EDERSENİZ SEVİNİRİM.
  3. ses kayıt alamıyorum Bakarmısın Arkadaşlar.ses kayıt alamıyorum Bakarmısın Arkadaşlar.

    Öncelikle merhaba bu konuyu bu bolume acıyorum ama yoneticilerden silmelerini istemiyorum cunku acil bi yardıma ihitaycım var Behringer C-1 Mikrofon aldım kablola baglantıları tamam herşeyi calısıyor ama fakat ses kayıt alamıyorum mikrofondan ses geliyor ama bilgisayarda kayıt alamıyorum sorun nedir ayrıca ses kartımın markası 'SoundBlaster Creative' 'Mixer Markası xeny 502' Yardım ederseniz sevinirim
  4. cubase de kayıt alamıyorum yardım!!cubase de kayıt alamıyorum yardım!!

    cubase de kayıt alamıyorum ses kartımı tanımıyor creative 5+1 ses kartım var yardımlarınızı bekliyorum
  5. Kayıt Ortamı İçin Ne Önerirsiniz?Kayıt Ortamı İçin Ne Önerirsiniz?

    Yalıtım yapamayacağım odamda 400-600 tl gibi fiyat aralığında sadece yazılım programıyla altyapı yapımı ve ses kaydı gibi işlerle uğraşıcam bu işte yeniyim mikrofon,mikser,midi klavye,ses kartı,referans monitörü ne önerebilirsiniz?(referans monitörü yerine kulaklık kullanımında kayıtta veya altyapı sırasında neler farkeder bilgilendirirseniz sevinirim )
Konu Puanlaması 5 üzerinden | Toplam : 0 kişi