Avid Vocal Studio Tanıtımı

Mikrofonlar içinde Avid Vocal Studio Tanıtımı konusu, Avid Vocal Studio Pro Tools Recording Studio ile müzikal yaratıcılığınızı bir üst seviyeye taşıyın. Profesyoneller tarafından Dünya'daki bir çok popüler hit'in prodüksiyonunda kullanılan yazılımla rahatlıkla kendi hitinizi yaratıp, mixleyip kayıt ...

Sponsorlu Bağlantılar

Bu sayfada toplam 4 sonuçtan 1 ile 4 arası mesajlar gösteriliyor.
Beğeni Listesi1Beğeni
  • 1 Yazan : TaLoS

Konu: Avid Vocal Studio Tanıtımı


  1. #1
    MZSancaR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    MZSancaR isimli Üye şimdilik offline konumundadır Moderator

    Standart Avid Vocal Studio Tanıtımı

    Sponsorlu Bağlantılar


    Avid Vocal Studio

    -vokal1.10620-1-.jpg

    Pro Tools Recording Studio ile müzikal yaratıcılığınızı bir üst seviyeye taşıyın. Profesyoneller tarafından Dünya'daki bir çok popüler hit'in prodüksiyonunda kullanılan yazılımla rahatlıkla kendi hitinizi yaratıp, mixleyip kayıt edebilirsiniz. Kullanımı son derece basit ama bir o kadar da kaliteli M-Audio Producer USB mikrofonu ile doğrudan Mac veya PC bilgisayarınıza kayıt yapın. Bu işe yeni başlıyor olsanız dahi bu en ileri prodüksiyon ortamı yaratıcılığınızla birleştiğinde ortaya çıkaracağınız çalışmaların sound'u en iyi stüdyolardan çıkmış gibi olacaktır.

    Profesyonel kalitede Mikrofon ile inanılmaz vokaller

    Dünya'daki en ünlü stüdyolar ve müzisyenlerin kullandığı cihazları tasarlayan mühendislerin elinden çıkan Producer Mikrofon ile evinizde stüdyo-kalitesinde kayıtlar yapın. İster listelere bir numaradan girecek bir parçanın kaydını yapıyor olun ister bir aile biyografisini kayıt ediyor olun Producer mikrofonun vereceği sonuçlara hayran kalacaksınız.

    Tek yapmanız gereken mikronunu bilgisayarınızın USB portuna takmak.

    Producer mikrofonunuzu bilgisayarınızın USB portuna bağladığınızda dijital dünya'da yepyeni bir pencere açılacaktır. Artık güzel müzik yapmanın karmaşık olacağı düşüncesinden kendinizi kurtarabilirsiniz.

    Taşınabilir
    Beraberinde gelen masaüstü ayağı ve taşıma çantası ile sisteminizi istediğiniz yere götürmek çok basit ve rahat.

    PRODUCER USB ÖZELLİKLERİ

    +Kolay bağlantı ve kullanım
    +16 mm. cardioid kapsül
    +Metal şase
    +1/8" setero çıkış jack

    ProTools M-Powered Essential

    Pro Tools'un gücü ile kayıt, mix ve playback yapın. Paketi açar açmaz, tüm Dünya'da profesyonellerin hit müzik yaratmak için kullandığı yazılım ile çalışmaya başlayabilirsiniz.

    Yazılıma entegre edilmiş olan SansAmp tüp amplifikatör simülasyonu ile sound'unuza son derece zengin bir doku katabilirsiniz. Gitarınızı FastTrack USB' nin gitar girişine taktığınızda adeta gerçek amplifikatörlerden çaldığınızı hissedeceksiniz.

    İÇERİK
    +5.5 GB'ın üztünde enstrüman ve loop içeren Pro Tools Essential DVD'si
    +16 Mono/Stereo kanal
    +8 Enstrüman kanalı
    +8 MIDI kanalı
    +Reverb, chorus, delay, flanger, phaser, kompresör ve EQ içeren stüdyo kalitesinde efektler
    +Kanal başına 3 insert efekt
    +Gurup mix ve efekt yollamaları için buss imkanı
    +Efekt dönüşleri için AUX kanalları
    +2 Audio giriş / 2 Audio çıkış
    +60'ın üstünde sanal enstrüman soundu ( Piyano, yaylılar, bass, davul vs...)


    Benim görüşüm:

    Yeni başlayanlar için bulunmaz nimet olarak görüyorum kendilerini. Sebebi mikrofonu değil, içinde bulunan Protools yazılımı. Kısıtlı da olsa Protools la tanışmanıza vesile olacak bu set, belki de ileride iyi bir ses mühendisi olmanızın önünü açacak. Tabi ki sistemi referans monitörüyle destekleme şansınız varsa. En azından orta yollu bir referans kulaklık ile.

    “Alacağım kayıtlar nasıl olur ?” sorusuna gayet olumlu yanıt verebilirim. Fiyatına göre gayet iyi kayıtlar alabilirsiniz. Amma velakin hayaller kurmanın da anlamı yok. Elbette ki 1000 liraya yaptığınız ses kartı + Mikrofon kombinasyonuyla daha başarılı kayıtlar alırsınız. Özellikle düşük bütçeli home studio kullanıcılarına önerebileceğim bir ekipmandır.

    +48 phantom power`a ihtiyaç duymaması güzelliklerinden bir tanesidir. Üzerinde bulunan 1/8 sterio çıkış jack sayesinde kulaklığınızı mikrofon üzerinden sisteminize bağlayabilirsiniz. Usb bağlantı sayesinde kolayca bilgisayarınıza bağlayabilirsiniz. Driver problemi, herhangi bir gecikme yapmamaktadır. (En azından denediğim kadarıyla benim başıma gelmedi.)

    Sonuç olarak, düşük bütçeli home studio kullanıcıları ve yeni başlayanlar için önerebileceğim pratik çözümler sunan, fiyatına göre kalitesi olan usb condenser mikrofondur Avid Vocal. Kısıtlı Protools sürümü de cabası.

  2. #2
    beis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    beis isimli Üye şimdilik offline konumundadır Keyfi Platin Üye

    Standart

    USB Condanser Güzel görünüyor.
    Teşekkürler.


    Sent from my iPhone using Tapatalk
    KeyfiMuzik.Net - Müzisyen Forumları
    Berkay Beis Karacan

  3. #3
    MZSancaR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    MZSancaR isimli Üye şimdilik offline konumundadır Moderator

    Standart Cevap: Avid Vocal Studio Tanıtımı

    Rica ederim.

  4. #4
    TaLoS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    TaLoS isimli Üye şimdilik offline konumundadır Premium Üye

    Standart Cevap: Avid Vocal Studio Tanıtımı

    İşte bu çok iyi oldu, kim bilir kaç tane mesaj gelmiştir özelden "Avid Vocal Studio nasıldır bi şey gerekir mi kullanmak için" vs. diye, eline sağlık.
    MZSancaR bunu beğendi.
    KeyfiMuzik.Net - Müzisyen Forumları


Kullanıcılar bu sayfayı şu kelimelerle buldu:

avid pro tools ne işe yarar, avıd vocal studıo sıstem gereksınımlerı, avid vocal studio keyfimüzik, m audio pro tools avid vocal studio, vocal microphone nereye takılır, avid vocal studio tanıtım, avid vocal studio kullanan, metal müzik mikrafon, m audio prokey 88 usb nasil kullanilir, 2 el m audio producer usb mikrofon, avid vocal studio cubase de çalışır mı, m audio avid vocal studio mikrofon nasıl, m audio avid vocal studio metal music, m audio avid vocal usb ne ise yarar, yeni başlayanlar için avidvid
Müzisyen ilanları

Benzer Konular

  1. Avid VOCAL STUDIO vs Samson C01UAvid VOCAL STUDIO vs Samson C01U

    Arkadaşlar öncelikle merhabalar ; Çok üstün bir kaynak ayırmak istemediğimden ve az çok mix de yapabildiğimden sırf boş zamanlarımda bunalımıma ilaç olabilmesi açısından usb bir mikrofon almayı düşünüyorum.Bütçe dahilinde de iki adet mikrofon buldum fakat kararsız kaldım malesef. Şimdi size sağımda Avid VOCAL STUDIO, solumda ise Samson C01U var desem hangi tarafa gitmemi önerirsiniz ve neden ? Ciddi bilgisi olan arkadaşların...
  2. Avid Vocal Studio YardımAvid Vocal Studio Yardım

    Arkadaşlar Bu iş için açıkçası fazla bir bütçem yok 250 - 300 Tl Gibi bir Bütçeye Sahibim Ve M-Audio Avid Vocal Studio mikrofon almayı düşünüyorum. Sizce almalı mıyım ev yalıtmsız Sizce M- Audio almalı mıyım Yoksa biraz bekleyip bir işte çalışıp bir Ses kartı yanına da 2. el bir Rode Nt1 a falan mı almalıyım Sadece Vokal Kaydı alacağım Dediğm gibi ev yalıtımsız ama mikrofon aldığımda yumurta kutuları ile falan kaplamayı düşünüyorum açıkçası...
  3. Avid vocal studioAvid vocal studio

    Arkadaşlar Samson c01 mikrofonum ve preamp ım var ama cok cızrtı yapıyor Bende Avid vocal almaya karar verdim sizce nasıl mikrofon 190 tlye ayaklık hediyeli alıcam , Bi kaç sorum var Sesi uzaktan alırmı. Cızrtı yaparmı. Ses önde olurmu. Ses gecikmesi yaparmı. Pro tools yazılımını kurmadan da çalışırmı.
  4. Avid Vocal StudioAvid Vocal Studio

    Öncelikle merhaba . Avid Vocal Studio almayı düşünüyorum ürün hakkında internette bazı şeyler yazıyor fakat böyle bir işe yeni gireceğim için burada bazı sorularım olacak . Ürünün içinden bir yazılım çıkıyor bu yazılım nedir , ne işe yarar ? Birde mikrofon için sehpa seçimini nasıl yapmalıyım ve bu mikrofonla yapacağım kayıtlar kaliteli olur mu ? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler .
  5. Avid vocal studioAvid vocal studio

    Arkadaşlar ben bu mikrafondan alıcan nasıl işime yarar mı içinden çkan program kullanış lımı dipses ne kadar çok duyuluyo bilgisi olan varsa yardım edebilir mi???
Konu Puanlaması 5 üzerinden | Toplam : 0 kişi