Bu mikrofonu alayım mı? Prodipe TT1 Pro

Mikrofonlar içinde Bu mikrofonu alayım mı? Prodipe TT1 Pro konusu, Arkadaşlar herkese merhaba. Prodipe TT1 Pro sizce nasıldır? Prodipe TT1 Pro Dinamik Mikrofon Hem akustik gitar mikrofonlama da, hem de vokal kayıtlarında kullanacağım. İncelemesini çok beğendim. Fiyatıda uygun geldi açıkcası. ...

Sponsorlu Bağlantılar

Bu sayfada toplam 4 sonuçtan 1 ile 4 arası mesajlar gösteriliyor.
Beğeni Listesi1Beğeni
  • 1 Yazan : onurdj

Konu: Bu mikrofonu alayım mı? Prodipe TT1 Pro


  1. #1
    onurdj - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    onurdj isimli Üye şimdilik offline konumundadır Yeni Üye

    Standart Bu mikrofonu alayım mı? Prodipe TT1 Pro

    Sponsorlu Bağlantılar


    Arkadaşlar herkese merhaba. Prodipe TT1 Pro sizce nasıldır?

    Prodipe TT1 Pro Dinamik Mikrofon

    Hem akustik gitar mikrofonlama da, hem de vokal kayıtlarında kullanacağım. İncelemesini çok beğendim. Fiyatıda uygun geldi açıkcası. Bu markayı kullanan oldu mu? Sizce almalı mıyım bu fiyata?

  2. #2
    70bpm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    70bpm isimli Üye şimdilik offline konumundadır Keyfi Müzik Müdavimi

    Standart Cevap: Bu mikrofonu alayım mı? Prodipe TT1 Pro

    Mikrofonu ilk kez gördüm ama zaten dinamik bir Mikrofon yani sahne mikrofonu kayıtlar özel durumlar dışında herzaman consender mikrofonlarla alınır yani bence 40 lirada olsa o mikrofonu almayın derim.

  3. #3
    TaLoS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    TaLoS isimli Üye şimdilik offline konumundadır Premium Üye

    Standart Cevap: Bu mikrofonu alayım mı? Prodipe TT1 Pro

    Mikrofonu ilk kez gördüm ama zaten dinamik bir Mikrofon yani sahne mikrofonu kayıtlar özel durumlar dışında herzaman consender mikrofonlarla alınır yani bence 40 lirada olsa o mikrofonu almayın derim.
    40 lira değil zaten yahu, 40 Euro

    Bir de Ludovic Lanen versiyonu var o mikrofonun. SM57 ile kıyaslandığı videolar izlemiştim, bence çok da zorlanmadan kafa tutuyor SM57'ye, fiyatına göre tercih edilebilir bir Mikrofon. Hatta bir aralar ben de dinamik mikrofonlarımın arasına katmayı düşünmüştüm kendisini, o yüzden pek de uzak sayılmam kendisine, epey bir mesai harcamıştım bu mikrofon için.

    Dinamik mikrofonların o kendine has karakterini seviyorsan eğer, alınabilir. Yok ben her şey gerçeğe en yakın haliyle olsun istiyorum, doğal ve net olsun istiyorum diyorsan kondenser tercihi daha mantıklı olabilir senin için.
    KeyfiMuzik.Net - Müzisyen Forumları

  4. #4
    onurdj - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    onurdj isimli Üye şimdilik offline konumundadır Yeni Üye

    Standart Cevap: Bu mikrofonu alayım mı? Prodipe TT1 Pro

    Cevaplar için çok teşekkkürler. Anladığım kadarıyla Ludovic Lanen versiyonuyla sadece on-off switchi farkı var. Condenser alacak param yok maalesef.Sanırım alıcam tt1'i. İleride condenser alırsam akustik gitar falan mikrofonlarken belki ikinci mikrofon olarak da kullanırım bunu gibime geliyor.
    TaLoS bunu beğendi.


Kullanıcılar bu sayfayı şu kelimelerle buldu:

prodipe tt1 pro lanen, tt1pro fiyatları, prodipe mi 61, tt1 vs tt1 pro, prodipe tt1 pro lanen vokal kayıt, prodipe tt1, prodipe keyfimuzik, prodipe tt1 pro lanen yorum
Müzisyen ilanları

Benzer Konular

  1. 2x mi pa800 mu alayım arkadaslar2x mi pa800 mu alayım arkadaslar

    arkadaslar roland va76 kullanıyordum sattım şimdi 80 ile 2x arasında kararsızım 2x ın saunları daha ıyı olarak duydum pa 800 de satarsan erken satarsız dedıler kararveremıyorum hangısı sızce buyuk tuşlu aletede alışmıştık pa 800 tuşları oyuncakgıbı geldı tuşlarda hıç velocıty yanı hassasıyet yok en fazla ıkı yıl kullanacam aletı bıde erken satmak var pıyasası olan aletne arkadaslar yorumlar breklıyorum sevgılerle kalın???????????????
  2. PRODIPE ST-1 , yardimPRODIPE ST-1 , yardim

    SeLaM ArKaDaSLaR pRoDiPTe St-1 Az KaFama YaTtI aCaBA kULLaNAN vaRmi Bu miCi ?, B1 Den iYimiDir AcAba ??? TSsKrr...!:cool:
  3. Prodipe 115.118 [USB SES KARTI]Prodipe 115.118 [USB SES KARTI]

    124881248912490 ÖNCELİKLE MERHABA ARKADAŞLAR İNTERNETTE PEK ÇOK USB SES KARTLARI VARDIR ANCAK %80 İ ÇİN MALI FRANSADAN ÖZEL GELEN BU PRODİPE 115.118 USB SES KARTI HARİKALAR YARATIYORDUM ANCAK MÜZİKLE UĞRAŞMAYI BIRAKTIM. KİMİ ARKADAŞLAR DİP SE SYAPIYOR MU DİYYAZICAK Bİ SÖZÜM VAR UNUTMAYIN KAYIT ALAMYI BİLEN İNSAN PİYASADAKİ 10 LİRALIK MİKROFONLA GENE KAYIT ALIR DİYORUM. USB SES KARTIMIN YURT DIŞINDAN GETİRTİGİM FİYAT BELKİ İNANMİCAKSINIZ...
  4. OrtaDüzeyOrg Sizce Ne alayım?OrtaDüzeyOrg Sizce Ne alayım?

    Sa. Küçüklüğümden beri org çalarım,çalma denilirse kendimi geliştirmediğim için biraz geri kaldım.Elimde çok eski bi model var Medeli MC60 bana çok yetersiz geliyor.Bütçem 1,000 YTL civarında ve bir org almayı istiyorum.PC ye bağlayıp; ritim vb. şeyler atmayı yani ses,ritimleri kullanılabilecek şeyler koymayı istiyorum.Sizce ne almalıyım ? Ve elimdeki orgun fiyatı tahminen ne kadardır ?
  5. hangisini alayımhangisini alayım

    arkadaşlar ben korg ailesinde bir klavye almak istiyorum maddi durumum pa80 e yetmiyor anca 1600 1700 lira arasaı ne önerirsiniz
Konu Puanlaması 5 üzerinden | Toplam : 0 kişi