Condenser mikrofon için stand alacağım yardım edebilirmisiniz

Mikrofonlar içinde Condenser mikrofon için stand alacağım yardım edebilirmisiniz konusu, Presonus audio one box ( MyDukkan.com :: PreSonus AudioBox Studio :: Kayıt Paketi ) ses kayıt paketi aldım, paketin içinde bulunan m7 condenser mikrofona uygun bir stand almak istiyorum lakin ...

Sponsorlu Bağlantılar

Bu sayfada toplam 2 sonuçtan 1 ile 2 arası mesajlar gösteriliyor.

Konu: Condenser mikrofon için stand alacağım yardım edebilirmisiniz


  1. #1
    Kont Orlok - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Kont Orlok isimli Üye şimdilik offline konumundadır Yeni Üye

    Standart Condenser mikrofon için stand alacağım yardım edebilirmisiniz

    Sponsorlu Bağlantılar


    Presonus audio one box (MyDukkan.com :: PreSonus AudioBox Studio :: Kayıt Paketi) ses kayıt paketi aldım, paketin içinde bulunan m7 condenser mikrofona uygun bir stand almak istiyorum lakin bağlantı noktaları birbirine uyarmı uymazmı emin olamadım.Youtube'da çeşitli videolara göz attım yeterince tatmin olamadım yardımcı olabilirseniz sevinirim.(Mikrofon standını internet üzerinden almayı düşünüyorum)

  2. #2
    BinFerzan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    BinFerzan isimli Üye şimdilik offline konumundadır Keyfi Gold Üye

    Standart Cevap: Condenser mikrofon için stand alacağım yardım edebilirmisiniz

    Öncelikle almak istediğim paketi almışsınız Mikrofon standı olarak setten mikrofonun altına takmak için bir aparat gelmesi lazım MyDukkan.com :: Tornado TOMS-T606B :: Mikrofon Sehpası bunu alırsan ayarlamaları falan yaparsın


Kullanıcılar bu sayfayı şu kelimelerle buldu:

Condenser mikrofon için stand alacağım yardım edebilirmisiniz
Müzisyen ilanları

Benzer Konular

  1. Condenser Mikrofon AlacağımCondenser Mikrofon Alacağım

    Arkadaşlar merhaba,ben Eren...Condenser mikrofon alıcaktımda behringer c1...bilgisayara takıp yapacağım müzikleri..130 tl var şu anda usbli behringer c1 satan varsa Buraya ilk önce satmak ıcın facebooktan ekledım yazıp eklesınler...tanımayıp onaylamayabılırım.. teşekkürler herkese para toplayabilirim mikrofon ıcın..
  2. Mikrofon alacağım yardım edin lütfen !!Mikrofon alacağım yardım edin lütfen !!

    merhaba arkadaşlar fiyat bütçem 300-350 TL arası. Behringer B1 vardı ama onu sattım kalitesi pek tatmin etmedi. Bu fiyat aralığında daha iyi bir mic önerebilir misiniz ?
  3. Alacağım Mikrofon ve Ses Kartı Hakkında Karar veremiyorum yardım edermisiniz.Alacağım Mikrofon ve Ses Kartı Hakkında Karar veremiyorum yardım edermisiniz.

    Merhaba arkadaşlar benim şuan bi home studiom var fakat aletlerimi değiştirmeye karar verdim yaklaşık 2 milyar bütçem var arkadaşımda m-audio fast track pro ve rode nt2000 var fakat bi kayıt aldım sesimi pek beğenmedim programda dahi baktığımda ses tavanda ama tatmin edici bi ses değil tiz mi desem boss mu mixtenmi kaynaklanıyo anlayamadım belki benden kaynaklandı bilmiyorum ama sesim yaşıma göre çok kalın bi çok forumda araştırdım bi türlü...
  4. Mikrofon alacağım lütfen yardım ....Mikrofon alacağım lütfen yardım ....

    Arkadaşlar daha öncede buna benzer bi konu açtım fakat istediğim cevabı alamadım.. Benm Creative x-fi surround 5.1 ses kartım var buna uygun olarak 60-100 tl arası en uygun mikrofon hangisi olur?
  5. Yalıtımsız Ev Stüdyosu için Dinamik Mikrofon mu Condenser Mikrofon mu ?Yalıtımsız Ev Stüdyosu için Dinamik Mikrofon mu Condenser Mikrofon mu ?

    arkadaşlar Yalıtımsız ev stüdyosu için dinamik mikrofon mu yoksa kondenser mikrofon mu almak gerekli ? dinamik mikrofonsa hangisini önerirsiniz bütçem kısıtlı en çok 250 verebilirim mikrofona
Konu Puanlaması 5 üzerinden | Toplam : 0 kişi