Mikrofon Sorunu

Mikrofonlar içinde Mikrofon Sorunu konusu, Merhaba Arkadaşlar. Yaklaşık 1 senedir MXL usb 008 kullanıyorum. Hiçbir sorunum yoktu gerçekten kaliteli kayıtlar alıyordum. Ancak xp de yaşadığım sorunlar yüzünden bilgisayarıma format attım ve Windows 7 ye geçtim. ...

Sponsorlu Bağlantılar

Bu sayfada toplam 5 sonuçtan 1 ile 5 arası mesajlar gösteriliyor.

Konu: Mikrofon Sorunu


  1. #1
    Leosmontu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Leosmontu isimli Üye şimdilik offline konumundadır Yeni Üye

    Standart Mikrofon Sorunu

    Sponsorlu Bağlantılar


    Merhaba Arkadaşlar.
    Yaklaşık 1 senedir MXL usb 008 kullanıyorum. Hiçbir sorunum yoktu gerçekten kaliteli kayıtlar alıyordum. Ancak xp de yaşadığım sorunlar yüzünden bilgisayarıma format attım ve Windows 7 ye geçtim. İşte sorunlar tam bu zamanda başladı.
    Yeniden bi kayıt almaya çalıştığımda ses çok boğuk ve aşırı baslı çıktı. İlkte mikrofonun ses düzeyinin yüksek olmasından sandım, ses düzeyini indirdim ancak sonuç yine aynı. Cızırtılı ve boğuk bi ses ortaya çıkıyor.Ses driver ile ilgili bir sorun olduğunu düşünüyorum. Xp de iken via hd audio driver vardı ve sağ alt köşe de simgesi çıkıyordu . Şimdi w7 ye baktığımda viahduaa adlı driver yüklü ve herhangi bir simge göstermiyor. Ses driverını kurcalamaya geçmeden önce sizden önerilerimi almayı düşündüm. Kayıt için kullandığım program audacity.

    Şimdiden herkese teşekkürler.

  2. #2
    sibiryali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    sibiryali isimli Üye şimdilik offline konumundadır Stüdyo Bilgisi Kategori Yöneticisi

    Standart Cevap: Mikrofon Sorunu

    Driver olarak Asio4all yükleyin. Aratırsanız sitesinden bedava ve Türkçe olarak indirebilirsiniz. Ayrıca forumumuzda Asio4all diye aratırsanız bayağı bilgiye ulaşırsınız.
    KeyfiMuzik.Net - Müzisyen Forumları
    www.akustikkopek.com

    Son miks yapım projemiz http://www.keyfimuzik.net/proje-geli...z-k-mahli.html

  3. #3
    Jargon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Jargon isimli Üye şimdilik offline konumundadır Yeni Üye

    Standart Cevap: Mikrofon Sorunu

    Aynı sorunla karşılaştım ancak;
    İlk olarak bilgisayarı kapatıp açtım "geçmedi"
    "Roland Quad Capture UA 55" Ses kartını ayırdım usb'den "geçmedi"
    Sonra ses kartı driver'ını silip baştan yükledim, bir sonra ki aşamada Asio4All kurulumu yaptım ki; Aio sana ses kartı kalitesini vermez. Sen ses cızırtısı olduğu zaman asio4all ile ses kartı driver'ını değiştirip düzelteceksin. Windows 7 karışık bir sistem dediğimi uygula eğer ki olmadı. O zaman daha değişik çözümler ararız, İyi forumlar.

  4. #4
    Leosmontu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Leosmontu isimli Üye şimdilik offline konumundadır Yeni Üye

    Standart Cevap: Mikrofon Sorunu

    Çok teşekkürler arkadaşlar. En yakın zamanda deneyip sonucu söyleyeceğim.

  5. #5
    Jargon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Jargon isimli Üye şimdilik offline konumundadır Yeni Üye

    Standart Cevap: Mikrofon Sorunu

    Ben teşekkür ederim


Kullanıcılar bu sayfayı şu kelimelerle buldu:

Mikrofon Sorunu
Müzisyen ilanları

Benzer Konular

  1. Condenser Mikrofon SorunuCondenser Mikrofon Sorunu

    Arkadaşlar merhaba ben condenser mıkrofon alıcaktım samson c01 2. el adam baana +48 ğuantom olmadan calısmaz dedı yanı ses kartı olmadan calısmaz dedı bir abim var onun ses kartı felan yok evde bildigimiz yapıyor bir umc mıkrofonla o kadar..bende yapabilirmiyim bunu ? acil yardımınız gerek lütfen yardım edın..
  2. nt2-a mikrofon parazit sorununt2-a mikrofon parazit sorunu

    Merhaba arkadaşlar, Rode NT2-A mikrofonumda patternler-modlar arasında geçiş yaptığımda bir süre çıtırtı-pıtırtı şeklinde parazit sesler geliyor bir süre sonra normale dönüyor, parazit sesler devam etmiyor, aynı şey mikrofonu ilk açtığımda +48 verince de oluyor yaklaşık bi 5-10 saniye sürüp kesiliyor, bu durum normal mi ya da kaynaklandığı bir şey olabilir mi düzeltmem gereken?
  3. Cubase Mikrofon Sorunu.Cubase Mikrofon Sorunu.

    Arkadaşlar ses kartım M-audio fast track ultra 8r usb , mikrofonum Akg c2000b condenser ve Cubase kullanmaya çalışıyorum fakat bir sorunum var.Vokal kaydı alırken ses kartıma sinyal gittiği halde Cubase e sinyal gitmiyor ve vokal kaydı alamıyorum "Ama gitar kaydı alabiliyorum" ve referans monitöründen de mikrofondaki ses yansımıyor "Ama gitarlar yansıyor" ses kartımı bilgisayardan çıkarttığım zaman referans monitörüne mikrofon duyuluyor yani...
  4. Mikrofon sorunu ?Mikrofon sorunu ?

    Mrb arkadaşlar Ben laptop'a direk kayıt mikrofonu takmak istiyorum.Bu şekilde kayıt yapılabilir mi ? 70 80 tl'ye kadar mikrofon önerebilirmisiniz ? Aşağıdaki 10 tl masaüstü micle yaptığım kayıttır ,yeni alcağım mikrofonla bu kayıt arasında fark olur mu ? İzlesene.com : Video - darklife-kalbine göm-Www.ColonyRap.Com İzlesene.com : Video - Darklife ft. Orjinal-Nefretimsin-Www.ColonyRap.Com Şimdiden yardımlarınız için tşk ederim ;)
  5. Mikrofon SorunuMikrofon Sorunu

    Arkadaşlar mikrofondan söylenenler hopörlörden çıkıyor fakat "Ses Kaydedicisi"'nde kayıt olmuyor goldwawe programındada sesler çok ama çok düşük tonda kaydediliyor hopörler sonuna kadar açıkken en alt seviyede gibi çıkıyor
Konu Puanlaması 5 üzerinden | Toplam : 0 kişi