Düşük ses seviyesi

Mix - Mastering içinde Düşük ses seviyesi konusu, Adobe Auditionda altyapı ve vokal 0 db olarak export ediyorum. 128kbps ve 16 bit olarak bir mp3 elde ediyorum. Herşey yolunda ama yaptığım şarkıların sesleri hep az çıkıyor. Yani normal ...

Sponsorlu Bağlantılar

Bu sayfada toplam 2 sonuçtan 1 ile 2 arası mesajlar gösteriliyor.

Konu: Düşük ses seviyesi


  1. #1
    Atom_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Atom_ isimli Üye şimdilik offline konumundadır Yeni Üye

    Standart Düşük ses seviyesi

    Sponsorlu Bağlantılar


    Adobe Auditionda altyapı ve vokal 0 db olarak export ediyorum. 128kbps ve 16 bit olarak bir mp3 elde ediyorum. Herşey yolunda ama yaptığım şarkıların sesleri hep az çıkıyor. Yani normal şarkılardan daha kısık sesli oluyorlar. Ne yapsam çare bulamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.

  2. #2
    sibiryali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    sibiryali isimli Üye şimdilik offline konumundadır Stüdyo Bilgisi Kategori Yöneticisi

    Standart Cevap: Düşük ses seviyesi

    Dinlediğin şarkıların hepsi ''Mastering''den geçmiş durumda, ama sen sadece mixaj yapmış durumdasın. Yani miksaj sonrası sesi 0 dB yapmak, Mastering için gereklidir. Eğer parçaya sonradan Mastering yapmycaksan, ses bozulmayana kadar (distort olmayana kadar) aç gitsin.

    Kompresör uyguluyorsan(ki uygulaman lazm), mutlaka ''make up gain'' yapmalısın, yani komprasyondan kaybettiğin hacmi tekrar vermek için.
    KeyfiMuzik.Net - Müzisyen Forumları
    www.akustikkopek.com

    Son miks yapım projemiz http://www.keyfimuzik.net/proje-geli...z-k-mahli.html


Kullanıcılar bu sayfayı şu kelimelerle buldu:

kısık sesli müzik, kısık sesli şarkılar, mastering de ses seviyesi, masteringde ses, kısık sesli müzik mp3, kisik sesli müz, standard ses seviyesinde mix, mix sonrası ses seviyes
Müzisyen ilanları

Benzer Konular

  1. korg i30 ses seviyesi yardım lütfen..korg i30 ses seviyesi yardım lütfen..

    merhaba arkadaşlar elımde i30 var.sorunum,ritim açtığımda gayet güzel ses seviyesinde başlıyor akorlara bastıgımda seviye düşüyor.fakat düşen sadece ritim sesi.örneğin gitar sesi sabit kalıyor.bunu ayarını bilen arkadaşlar yardımcı olabilirmi.
  2. Kayıtta Vokalin Ses Seviyesi DüşükKayıtta Vokalin Ses Seviyesi Düşük

    Kaydederken kulağıma gelen ses normal. Benim ayarladığım gibi. Ama bilgisayar programına yazılan ses inanılmaz düşük. Hatta yok bile diyebiliriz. Yardım ederseniz sevinirim. - - - Güncellendi - - - cakewalk ua25ex ses kartı phonic mixer studio project c1 mic kullanıyorum. kullandığım kayıt programı şu an için adobe audition 3. velakin sorunu cubase te yahut cs5'te halledebileceğim tavsiyeler gelirse öyle de halledebilirim.
  3. Resmi gürültü seviyesi, komşulardan şikayet gelmemesi için ne olmalı?Resmi gürültü seviyesi, komşulardan şikayet gelmemesi için ne olmalı?

    Arkadaşlar belki biraz garip bir soru ama, benim kendime ait bir home stüdyom var ve yalıtımda yaptım ama komşular biraz sorun çıkarıyor ses yüzünden ve ben gidip onlara giden sesi de dinledim kesinlikle rahatsız edici bir durum yok. Bu işin belli bir ses desibel sınırlaması var mı? Devletin verdiği? Teşekkürler...
  4. Deniz seviyesi beklenenden fazla yükselecekDeniz seviyesi beklenenden fazla yükselecek

    Kopenhag'da toplanan iklim uzmanları, deniz seviyesinin daha önce tahmin edilenden iki kat fazla yükselebileceğini bildirdiler. Devami...
  5. Deniz seviyesi 160 cm yükselebilir!Deniz seviyesi 160 cm yükselebilir!

    21. yüzyıl sonuna kadar deniz suyu yükselmesi şu anın 2 katı olabilir! Devami...
Konu Puanlaması 5 üzerinden | Toplam : 0 kişi