Vokal eQlayzer ayarı

Mix - Mastering içinde Vokal eQlayzer ayarı konusu, öncelikle selamlarımı iletiyorum. umarım pek degerli üstadlarımızın ufak bi yardımla üstesinden gelemedigim su işi bir sonuca ulaştırırız . vokal eQ konusunda pek cok arastırma yaptım . fakat verilen bilgileri cubase ...

Sponsorlu Bağlantılar

Bu sayfada toplam 2 sonuçtan 1 ile 2 arası mesajlar gösteriliyor.

Konu: Vokal eQlayzer ayarı


  1. #1
    tariz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    tariz isimli Üye şimdilik offline konumundadır Keyfi Silver Üye

    Vokal eQlayzer ayarı

    Sponsorlu Bağlantılar


    -untitled-1.jpg



    öncelikle selamlarımı iletiyorum. umarım pek degerli üstadlarımızın ufak bi yardımla üstesinden gelemedigim su işi bir sonuca ulaştırırız .

    vokal eQ konusunda pek cok arastırma yaptım . fakat verilen bilgileri cubase üzerinde uygulamak gercektende zor.

    Lead Vokal
    +3 dB MF 3.5 kHz’de
    +3 dB HF
    Arka Vokaller
    +1.5 dB LF
    -6 dB MF 3 kHz’de
    +3 dB HF

    HF - High Frequency
    MF - Medium Frequency
    LF - Low Frequency

    örneğin : ^ +3 db MF 3.5 khz'de ^ bunu cubase 5'in eQ bölümünde soru işareti koydugum yerlere nasıl ayarlıyoruz ya da bu degerleri ayarlayıp resim ile göstercek bir üstad'ım varmı ?

    soru işareti koydugum eQ bölümünde khz degerleri nasıl veriliyor . + MF degerleride :s
    bu konuya bi açıklık getire bilirmisiniz

  2. #2
    tariz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    tariz isimli Üye şimdilik offline konumundadır Keyfi Silver Üye

    Standart Cevap: Vokal eQlayzer ayarı

    83 görüntülenme 0 cevap . . Cogunuz kayıt alıyorsunuzdur. Ya kimse bu işten anlamıyor. Yada cevap vermeye bile üşeniyorsunuz !


Kullanıcılar bu sayfayı şu kelimelerle buldu:

cubase 5 vokal ayar, cubase ekolayzır ayarları, eqlayzer, equalizer vokal ayarları, cubase 5 en iyi eq ayarları, cubase 5 equalizer khz, cubase equalizer vokal frekans ayarları, vokal ile müzik frekans ayarlama, vokalde eq ayarı, pa80 koma nasıl verilir, cubase de kick ayarları, cubase vocal mix eq ayarları, cubase vokal ayarı, cubase desibel ayarı, eqlayzer programı
Müzisyen ilanları

Benzer Konular

  1. Fl Studio Vokal Kaydı ve Vokal Mix SorunuFl Studio Vokal Kaydı ve Vokal Mix Sorunu

    selam arkadaşlar.başlıkta da belirttiğim gibi kayıt ve mix olayında vokallerle ilgili ciddi bir problemim var,1bucuk seneye yakın bu programı kullanıyorum programla ilgili az çok baya bir şey öğrendim ve grubumla birlikte kendi bestelerimizi yapıyoruz uzun süredir müziğin içinde olduğum için bu işi ciddi olarak düşünüyorum ve parçalarımızın kayıt kalitesi mükemmel olmasada iyi derecede.. Ancak gel gelelim bu vokal meselesi herşeyi...
  2. Fl de bpm ayarıFl de bpm ayarı

    arkadaşlar elimde 93 bpm bir vocal var fakat ben bunun alt yapısını 128 bpm olarak hazırlamak istiyorum.vocali bozmadan bunu nasıl yapabilirim?
  3. vokal efektleri veya vokal masterlerivokal efektleri veya vokal masterleri

    Öncelikle forumdaki herkese özellikle adminlere kolay gelsin arkadaşlar. Sorum şudur; vokal kaydı alırken herhangi bi efekt waves te veya sonnox bunlar gibi pluginler kullanılır mı? veyahut kayıt alındıktan sonra neye göre ne gibi efekt veya bu yazdığım pluginler hangi mantığa göre uygulanır veya cubase programındaki hangi araçarla vokal daha başarılı olabilir yardımlarınızdan dolayı şimdiden teşekkürler.
  4. ritim ayarıritim ayarı

    arkadaşlar lütfen yardım edin ..md altyapı var ama ben ritim ayarını yapamıorum yardım edecekler. huseinho@hotmail.com facebook tan iletişime geçebilir.lütfen yardım edin.
  5. bas kick ayarıbas kick ayarı

    merhabalar!Benim bi sorum olucaktı,belki daha önce sorulmuştur ancak binlerce sayfa var bulmak çok zor. Basları Kick lere nasıl oturturuz?Ne kadar ritme uygun çalsakta milimetrik gecikmeler veya erken vuruşlar olabiliyor.cubase sx 3 ,davul içinde ezdrummer kullanıyorum.ezdrummer içinde hazır looplar var onları kullanıyorum kendim yazmıyorum çünkü benim yazacağımdan çok daha üstün ritimler var.Sanırım kick,snare,zil,tom tom... bunlara efekt ya...
Konu Puanlaması 5 üzerinden | Toplam : 0 kişi