Mikser tavsiyesi istiyorum.

Mix - Mastering içinde Mikser tavsiyesi istiyorum. konusu, Çok saolun onerileriniz için... Çok teşekkürler yardımlarınız için bide kayıt alan arkadaslarım BEHRINGER : 502 tek kanal mixser ve maya 44 audıo ses kartını oneriolar ve bu ikisinide al diyolar ...

Sponsorlu Bağlantılar

Toplam 2 sayfadan 2. sayfa BirinciBirinci 12
Bu sayfada toplam 12 sonuçtan 11 ile 12 arası mesajlar gösteriliyor.
Beğeni Listesi1Beğeni

Konu: Mikser tavsiyesi istiyorum.


  1. #11
    sahin50 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    sahin50 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Keyfi Silver Üye

    Standart Cevap: Mikser tavsiyesi istiyorum.

    Sponsorlu Bağlantılar


    Çok saolun onerileriniz için...

    Çok teşekkürler yardımlarınız için bide kayıt alan arkadaslarım BEHRINGER: 502 tek kanal mixser ve maya 44 audıo ses kartını oneriolar ve bu ikisinide al diyolar sizin fikirleriniz nedir..?

  2. #12
    ISKARTA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ISKARTA isimli Üye şimdilik offline konumundadır Yeni Üye

    Standart Cevap: Mikser tavsiyesi istiyorum.

    Çok saolun onerileriniz için...

    Çok teşekkürler yardımlarınız için bide kayıt alan arkadaslarım BEHRINGER: 502 tek kanal mixser ve maya 44 audıo ses kartını oneriolar ve bu ikisinide al diyolar sizin fikirleriniz nedir..?
    İkisinden de bir cacık olmaz Hatta c1 ile de birşey yapamazsın.Arabesk rap yaptığını düşünürsek müzik adına hiçbirşey yapamazsın.
    Yorumumu düşmanca bulabilirsin.Bu sağduyulu yaklaşmana engel olmasın.Önce isteklerini sorgula.Yapmak istediğin konusunda net bir karar ver.
    Kararlı olduğunu varsayarak biraz tavsiyede bulunayım sana.
    Ses kartı önceliğin olsun.Pci ses kartlarında hele ki maya 44 'te muhakkak sorun yaşarsın (ilk ekipmanların olduğunu tahmin ederek söylüyorum).
    Usb bağlantı üzerinden çalışan bir ses kartı tercih edebilirsin başlangıç olarak.Ben de bir dönem Behringer c1 ve fast track 2 kullandım.
    Üst düzey işler bekleme sakın bu ekipmanlarla.Ancak bir giriş yapmış olursun.Biraz deneyim edindikten sonra beklentilerine göre tavsiye isteyebilirsin herkesten.


Kullanıcılar bu sayfayı şu kelimelerle buldu:

mikser tavsiye, rap mikser fiyatları, mikser tavsiyesi, rap mixer fiyatları, arabesk rap stüdyosu, mixer tavsiye, arabesk rap için mixer, mikser almak istiyorum, feridun düzağaç boş ders karaoke, arabesk rap mixer fiyatları, mixer tavsiyesi, stüdyo mikser tavsiye, ses mikseri tavsiye, rap için ucuz mixer fiyatları, c1 mikrofon
Müzisyen ilanları

Benzer Konular

  1. Sinyal gürültü oranı en düşük tek kanal mikser tavsiyesi ?Sinyal gürültü oranı en düşük tek kanal mikser tavsiyesi ?

    PCİ ses kartı kullandığım için miksere ihtiyacım var. 1 2/3 kanallı 48w. lı tavsiyeleriniz hangi markalar yönünde ?
  2. 450 TL'ye mikrofon,ses kartı, mikser tavsiyesi.450 TL'ye mikrofon,ses kartı, mikser tavsiyesi.

    Arkadaşlar Öncelikle Hepinize Selam... Ben Vokal Kayıt ( Rap) Yapcam.. Arkadaşlar Bu İş İçin 450 - 500 TL Bütcem Var.. Öncelikle Bir Condenser Mikrofon ALMAM Gerekmiş.. Ve Mixer Veya Ses KArtı.?
  3. Ses kartı ve mikrofon tavsiyesi istiyorum.Ses kartı ve mikrofon tavsiyesi istiyorum.

    Açıkçası ses kartından anlamam cubase bile doğru düzgün kullanamıyorum, ama lazım olduğunu düşünüyorum öncellikle yapacaklarımı yazarsam daha iyi olucağı düşüncesindeyim, Elektro gitarı Anfinin önüne mikrofon koyarak, Bass gitar ve davuluda vst ler yardımı ile midi ile yazmak. Bütcem ise sınırlı maksimun 400 tl o yüzden ikinci el daha fazla düşünmekteyim. Ses kayıtıda yapmayı düşünüyorum fakat stüdyoda sesimi( hayatınızda görebileceğiniz en...
  4. Ses kartı tavsiyesi istiyorumSes kartı tavsiyesi istiyorum

    Ben yeni başlıyorm rape elimde şu mazemler war şimdilk Phonic AM 220 c1 mikrofon m audio fast track 2 ses kartı almayı düşünüyorum sizce bu 3'ü ii gidermi yoksa ses kartını farklımı almam gerek ?? yardımlarınız için tşkler....
  5. Gitar Vst tavsiyesi istiyorumGitar Vst tavsiyesi istiyorum

    Death metal tarzında bir şeyler yapmak istiyorum. Addictive drums ile baterisini yazıyorum ama gitarlarını yazabileceğim bir vst tavsiye edebilirseniz çok iyi olur. Virtual Guitarist 1 Vst' sini buradan indirdim ama kuramadım (hatta bir yerde cd ye çek deniliyordu öyle de kurulmadı).
Konu Puanlaması 5 üzerinden | Toplam : 0 kişi