Adobe Au. 1.5 Mix Sorusu ?

Mix - Mastering içinde Adobe Au. 1.5 Mix Sorusu ? konusu, Aynı zamanda efekt dışında Virtural Dj Dede şakını atarsın tam o bölümde sesini kalınlaştırırsın ( orda TUŞ VAR) böylede olabilir hiç olmuyıosa...

Sponsorlu Bağlantılar

Toplam 3 sayfadan 3. sayfa BirinciBirinci 123
Bu sayfada toplam 22 sonuçtan 21 ile 22 arası mesajlar gösteriliyor.

Konu: Adobe Au. 1.5 Mix Sorusu ?


  1. #21
    BinFerzan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    BinFerzan isimli Üye şimdilik offline konumundadır Keyfi Gold Üye

    Standart Cevap: Adobe Au. 1.5 Mix Sorusu ?

    Sponsorlu Bağlantılar


    Aynı zamanda efekt dışında Virtural Dj Dede şakını atarsın tam o bölümde sesini kalınlaştırırsın ( orda TUŞ VAR) böylede olabilir hiç olmuyıosa

  2. #22
    beis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    beis isimli Üye şimdilik offline konumundadır Keyfi Platin Üye

    Standart Cevap: Adobe Au. 1.5 Mix Sorusu ?

    İşte sorun burda söylediklerinizin hepsi cubase için. Adobe Audition 1.5 pro olarak kullanmakdayım ama sadece ıstedıgım bılgıyı adobede nasıl yapabılırım tek sorunum o.
    Adobe Audition'da autotune çalışıyor.
    Araştırma yapsaydın benim açtığım konuyu görebilirdin.

    Buyur arama linki.....................
    Gelişmiş Arama Yap - Keyfi Müzik
    KeyfiMuzik.Net - Müzisyen Forumları
    Berkay Beis Karacan


Kullanıcılar bu sayfayı şu kelimelerle buldu:

adobe 15 mix indir, adobe audition 15 hazır mix, adobe 15 mixleme, en iyi nakarat flanger, adobe audition 15 nereden indirebilirim, adobe mix kyfi müzik, adobe audition 15 keyfi müzik indir, müzik keyfi mix, adobe mix ayarları 2012, au plugin nereden indirilir, 15 mix, adobe 15 mix, adobe 15 ses, adobe audition pitch correction, adobe audition 15 en iyi nakarat efektleri
Müzisyen ilanları

Benzer Konular

  1. ses kartı sorususes kartı sorusu

    arkadaşlar bu ses kartı dediğimiz aletçik hangi şartta Usb olmalı yada şöyle sorayım; laptop umuz varsa Usb mi kullanmalı yksa öteki türlü de olur mu ? USB yada harici ses kartını neye göre belirliyoruz özetle sorum bu.. not: laptop um var :)
  2. Pa80 Kart backup sorusu.Pa80 Kart backup sorusu.

    Arkadaslar, Ben yurtdisinda yasiyorum, daha yeni Pa80 e gectim, biraz bu konulara yeniyim. bos bir kart'a backup doldurdugumuzda bu kart, piyasada dolu olarak satilan kartla ayni mi olur!! yani sample sesler falan olurmu? cevaplariniz icin simdiden tesekkurler..
  3. Plug - İn Sorusu:Plug - İn Sorusu:

    Arkadaşlarım Üstadlarım, Elimde bulunan Bütün Yazılımlar ile Tam Uyumlu 48 Khz M-AUDİO FAST TRACK MKII ses kartım ve Intel core 2 duo işlemcili ve 2 GB DDR Ram'i Olan Bilgisayarım, ile KONTAKT PLAYER 4 ü ve İçerisinde -Omnisphere -Symhobia -Morphestra .... Gibi Plug inleri rahat rahat çalıştırabilirmiyim? Ve elimde olan ses kartıyla elde ettiğim sound kalitesi nasıl olur?
  4. Reason Klavye sorusu ?Reason Klavye sorusu ?

    Merhabalar.. Reason yazılımına ek olarak midi klavyem olmadığı için sanal midi klavye sürücüsü ( Bome's Mouse Keyboard ) programını kullanıyorum.. Sorum şu : Bu klavyede Reason'da seçmiş olduğum drum-kit'leri nasıl yukarı kısımlara taşıyabilirim ? Yani nota olarak görünen klavye programında sağ tarafa nasıl getirebilirim ? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler..
  5. Cubase autmotion sorusuCubase autmotion sorusu

    Cubase autmotion sorusu predatör vsti de cutoff yavaşca yükseltmek istiyorum ve bunun içinde Read ve Write ın açık olması lazım açıp yaptığımda oluyo ama midi nin altında cutoff çıkmıyo nasıl yapıcam . Ama audio da yapabiliyorum * şeklinde çıkıyo midide olmuyo.
Konu Puanlaması 5 üzerinden | Toplam : 0 kişi