Ses kartı sorunu ?

Mix - Mastering içinde Ses kartı sorunu ? konusu, Arkadaşlar öncellikle belirteyim . Focusrite Scarlett 2i2 ses kartım var. Usb baglantılı ses kartım çalışıyor. Herhangi bir sorun yok fakat. 40 dakka sonra pc'den ses gidiyor. Reset atınca tekrar geliyor. ...

Sponsorlu Bağlantılar

Bu sayfada toplam 3 sonuçtan 1 ile 3 arası mesajlar gösteriliyor.

Konu: Ses kartı sorunu ?


  1. #1
    Erbulut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Erbulut isimli Üye şimdilik offline konumundadır Yeni Üye

    Ses kartı sorunu ?

    Sponsorlu Bağlantılar


    Arkadaşlar öncellikle belirteyim . Focusrite Scarlett 2i2 ses kartım var. Usb baglantılı ses kartım çalışıyor. Herhangi bir sorun yok fakat. 40 dakka sonra pc'den ses gidiyor. Reset atınca tekrar geliyor. Ve pc ses kartı algıladı fakat. Denetim masasındaki , '' Ses efektleri ve ses aygıtları özellikleri '' kısmında ses kartının oynanabılır ayarlarıda yok. Bu ses gitme olayı ve bunun hakkında bilginiz varmı. Acil yardım ederseniz çok memnun olurum. İşletim Sistemi Windows XP ayrıca.

  2. #2
    anticipation - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    anticipation isimli Üye şimdilik offline konumundadır Premium Üye

    Standart Cevap: Ses kartı sorunu ?

    ses katini windows xp kurulu baska bir bilgisayarda da 1 saat calistir. Buradan yardimci olmak cok zor gozukuyor sebebi bircik sey olabilir. Mutlaka 40 dakika civarinda mi bu bahsettigin sure ? Kablonda ya da bilgisayarinin usb portlarinda bir sıkıntı olabılır belkide. Bence ilk adımın ses kartını başka bir bilgisayarda denemek olmalı.
    olcay demirci | kompozitör, aranjör, ses mühendisi, müzisyen

  3. #3
    Erbulut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Erbulut isimli Üye şimdilik offline konumundadır Yeni Üye

    Standart Cevap: Ses kartı sorunu ?

    Laptobumda deneyeyim ozaman , ondada win7 kullanıyorum. Banada çok buyuk bı ıhtımaller işletim sistemi kaynaklı geliyor. bazen 20 30 1 saatte bulabılıyor. Teşekkür edeyim deniycem.


Kullanıcılar bu sayfayı şu kelimelerle buldu:

ses kartını nasıl güncellerim, ses kartımı nasıl güncellerim, windows xp ses kartı yok, ses aygıtı gidiyor, bilgisayarın sesi gidiyor, ses kartı sorunu, bilgisayarımda ses kartı varmı, bilgisayarda ses kartı var ama yok diye gösteriyor, m audio fast track ses kartı hangi bilgisayarlarda çalışır, ses gidiyor res atınca geliyor, sistemde ses kartı varmı, notebook da arada ses gidiyor res atınca, cift ses kartı taktım, focusrite scarlett 2i2, hiç bir sorun yok ama ses birden gidiyor
Müzisyen ilanları

Benzer Konular

  1. Ses kartı sorunuSes kartı sorunu

    Arkadaslar bende M Audio Fast Track II USB ses kartı var rap ile uğraşıyorum Rode NTA 1 mikrofon aldım yanına Bazen arkadaslarımla seslichat siteleri olsun radyo olsun şarkı sölemek için gidicez ama beat'ın Sesi cıkmıyor normal kulaklıkta duyuyorum ama canlı solemeye gelince sadece benım sesım gidiyor Stereo mix'te gorunmuyor ses ayarlarında bunu nasıl halledebiliriz
  2. E-Mu Tracker Pre Ses kartı sorunuE-Mu Tracker Pre Ses kartı sorunu

    Merhaba arkadaşlar. 3 ay önce E-Mu Tracker Pre Ses kartı almıştım. Fakat sorun çıkmaya başladı. Öncelikle Driver'ını hangi bilgisayara yüklemeyi denersem deneyeyim hep aynı hatayı veriyor. Hatayı aşağıdaki resimde görebilirsiniz. Ayrıca ses kartında da problem var. Açtığımda ışıklar sürekli yanıp sönüyor. Aşağıdaki videoda görebilirsiniz. Videoyu 15 dk sonra ekleyeceğim. Aynı sorunu yaşayıp yardımcı olacak arkadaşlar varsa sevinirim.
  3. AMD donanımlarda ses kartı sorunuAMD donanımlarda ses kartı sorunu

    Benim donanımmım AMD üstüne.Bu donanımlarda ses kartları sorunlu olduğunu duydum.Ayrıca sistemime ses kartı kuramadım.Bütün sürümlerini yükledimse de ses kartını sisteme uyduramadım.Daha sonra duyumlarımda bütün stüdyove home stüdyolarında intel CPU kullandığını duydum.Ben şimdi hangi veya nasıl bir ses kartı kullanacağım.Cevap yazan veya ilgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum.
  4. Ses Kartı SorunuSes Kartı Sorunu

    Değerli Arkadaslar Forumda Yeniyim, Benım Bilgisayarda Ses Kartı Varmı Yokmu Bılmıyorum Ama Biraz Kurcaladım Ses Kartı Markası Bu Olarak Geçiyor SOUNDMAX HD AUDİO 0 Bu Ses Kartımı Şimdiden Teşekürler
  5. ses kartı sorunu?ses kartı sorunu?

    arkadaşar bende m-audio fast track pro var karta hiç bir arıza yoktu gerçi hala varmı bilmiyorum da sorunum şu sonar, reason gibi programlarda ses gidip geliyor mesela daha önceden kaydettiğim bi projeyi başlattığımda ses kesiliyo tekrar sürekli böle oluyo ama winamp vs. de hiç bi sorun yok bunun nedeni ne olabilir ?
Konu Puanlaması 5 üzerinden | Toplam : 0 kişi