Rap yapan arkadaşlara Yardımım Dokunsuz İstedim Ve Buyrun

Mix - Mastering içinde Rap yapan arkadaşlara Yardımım Dokunsuz İstedim Ve Buyrun konusu, cagdaser Nickli Üyeden Alıntı günümüzün en zengin vst pluginler ve kalitesi bakımından en yararlı programları cubase ve logic dir bunu kimse inkar etmez sanırım, önemli olan programın zorluğu değil programın ...

Sponsorlu Bağlantılar

Toplam 3 sayfadan 2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu
Bu sayfada toplam 26 sonuçtan 11 ile 20 arası mesajlar gösteriliyor.

Konu: Rap yapan arkadaşlara Yardımım Dokunsuz İstedim Ve Buyrun


  1. #11
    ShreDDeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ShreDDeR isimli Üye şimdilik offline konumundadır Keyfi Müzik Duayeni

    Standart Cevap: Rap yapan arkadaşlara Yardımım Dokunsuz İstedim Ve Buyrun

    Sponsorlu Bağlantılar


    günümüzün en zengin vst pluginler ve kalitesi bakımından en yararlı programları cubase ve logic dir bunu kimse inkar etmez sanırım, önemli olan programın zorluğu değil programın sana neler verip neler veremediğini anlayabilmektir diye düşünüyorum ve bence herkes en iyi nerde beceriyorsa başarıyı yakalıyorsa o programı kullanmalı.. internnetten videolar izleyerek destek aldım demek doğru olmaz, geciceksin başına sen emek harcıyacaksın ve hiç birimizin her bi analog aleti alacak parası olduğunu sanmıyorum öz.(rap ile uğraşan) bu yüzden kendin oturup bir şeylerle kurcalayarak ordan burdan yararlanarak başaracaksın.. Ama ben arkadaşa teşekkür ediyorum, ve yardımını herkese yapmasından da yanayım sonuçta adam beğenmesse sağol kardeşim ama istediğim gibi olmamış diye bilmeli arkadaşta bundan ders çıkarıp kendini geliştirmeli adam zorla atın demiyor ya.
    Çok iyi açıklamışsınız bence, eğer şöyle deseydi; "Kendimi mix konusunda geliştireceğim, elimde proje dosyaları yok, eğer projesini yollamak isteyen olursa, en iyi miximi yapıp sizlere sunmaya çalışacağım, hem kendimi geliştiririm, hemde önünüze güzel bir parça koyarım", deseydi bir şey demezdim bende, ama 6 ayda mix artık saçma geliyor böyle şeyler, benim canımı çok sıkmaya başladı gerçekten, forum sitelerinde compressorden,eq dan bahsediyoruz, adamlar yazıyorlar ki, adobe süper mix ayarları koşun koşun, bir giriyoruz konuya hep aynı tarz gördüğümüz şeyler, bence insanların şu adobeden kurtulması lazım, sanki hiç imkanları yok, cubase indiremiyorlar o kadar zor yani o program, herkesin elinde interneti var indirebilirler, kimileri var cahillikleri ile hava atmaya çalışıyorlar, konu açıyorlar hep aynı

    1=filter/fft filter/kil the mic run...
    2=filters/fft filter/kil the subharmoncs..
    3=amplitude/dynamic proc./limit hard -3
    4=aplitude/amplify/fade/center wave
    5=amplitude/dynamic proc./compander
    6=amplitüde/dynamic proc./vocalcom. -24 +12 db .....
    7=delay effect/reverb/vocal/natural reverb

    bu saçmalıktan başka bir şey değil bence, bunların ne olduklarını gelsin bir tanesi açıklasın. Bir daha müzik falan yapmayacam. Niye vocal comp threshold -24, make up+12 db yapıyorlar mesala, kanun mu bu ? hayır, hani nerde bu compressorun release ayarı, nerde bu compressorun attack ayarı saçmalığın daniskası. Neden compander veriyorlar, neden limit hard -3 veriyorlar, neden sub harmonic veriyorlar, sözde yardımcı olacaz diye geliyorlar ama en çokta kendilerini rezil ediyorlar.

  2. #12
    cagdaser - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    cagdaser isimli Üye şimdilik offline konumundadır Keyfi Gold Üye

    Standart Cevap: Rap yapan arkadaşlara Yardımım Dokunsuz İstedim Ve Buyrun

    valla bizim Antalya'da mix yapıyorum diyen ve parçası kaliteleri olmasa da idareli dinlencek seviyede parça yapan takip edilen adamların bile bunları uyguladığını gördükten sonra zaten cool edit ve adobe benim için bitmiştir.. o verilen efektler doğrudur standart ekipmanlarda işe yarar 1 bin liralık bi stüdyoda dinlencek seviyeye getirir ama seni ilerletmez ne program ne parçalarının kalitesini. Bunlar başlangıç seviyesi işler olduğunu ve 2yıl önce benimde uyguladığımı söyleye bilrim ama zengin arşivli programlarla yola cıkınca bilmediklerini öğrenip onları pekiştirmeye başlayınca bunların ne kadar saçma bi sıralama falan olduğunu anlıyor insan, uzun lafın kısası bilgiyi kimse önüne hazır sunmuyor bende isterim kaydımı biri alsın birine mixletiyim birine Mastering'i yaptırıyım biride beat'imi yapsın falan ama işte olmuyor, eşeğimi sağlam kazığa bağlamam içinde kendi açımdan söylüyorum bir şeylere doğru tespitler yapıp biraz değil fazlasıyla zaman harcayıp hiç bi zaman tamam bu oldu dememeyi bileceksin, daha fazlasını başarmayı hedefliceksin diye düşünüyorum.

  3. #13
    ShreDDeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ShreDDeR isimli Üye şimdilik offline konumundadır Keyfi Müzik Duayeni

    Standart Cevap: Rap yapan arkadaşlara Yardımım Dokunsuz İstedim Ve Buyrun

    Bu verilen effectler yalan, bir bilerek yapmak var, birde bilmeden rastgele yapmak var, her zaman bilen insan daha iyisini yapar. Ayrıca bu effectler kayıttan kayıda değişir, kayıt aldığı yerler kötüdür bozabilir, Mikrofon seviyesi fazla açık kayıt almıştır bozabilir. Daha iyisini yapmak varken neden böyle dandik işlerle uğraşıyorlar ki. Tabi ki 4 sene öncede ben uyguluyordum, double vokal diye vokali export edip diğer vokallerin altına koyuyordum, fakat çok boş ve yalan yani böyle şeyler. Diğer konuda bende aynı düşünüyorum, ama bazen diyorum ulen sonunda ayarı tutturdum oh bee, ama neden bunu diyorum çok iyi bir monitörüm olmadığı için, sesleri yeteri şekilde net duyamadığım için, her zaman değişik değişik effectler deniyorum, hiç olmadık effectler deniyorum ama fayda sağlıyor mu ? sağlamıyor. Eq, compressor, gate, envelope shaper, expander, stereo imager, reverb, delay, multiband compressor, limiter, maximizer, ADC-DAC bunlardan başkası yalan, tabi diğer effectlerde var chorus gibi onları saymıyorum. Mix ve Mastering yapan insanların kullandığı analog aletler bile bunlardır, analog ve dijital mixerde dahil. Bütün mix ve Mastering stüdyolarında bu aletler görülür. Yani genel olarak bunlardır, peki adobedeki effectler nedir saçmalık. Adamlar bunlara deli gibi para döküyorlar, millette yenilik bulmaya çalışıyorlar mixte masteringte, değişik değişik ayarlar söyleyip herkesin kafasını bulandırıyorlar. Birde adobe mastering diyorlar ya ona şaşırıyorum, adobenin kendi effectleriyle nasıl mastering yapılsın hiç aklım almıyor, realtime değil en başta. Sadece audio dosyasına bakarak aaaa sesler eşit, ben bu işi çözdüm oleyy demek ile olmuyor.
    cagdaser bunu beğendi.

  4. #14
    multi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    multi isimli Üye şimdilik offline konumundadır Yeni Üye

    Standart Cevap: Rap yapan arkadaşlara Yardımım Dokunsuz İstedim Ve Buyrun

    arkadaşlar ben gidipde youtube videolarından öğrenmedim mix masterringi ve o forumlarda yayınlanan ayarları uygulamadım uğraştım destek aldım ve yaptım siz dövmekdende beter etmişsiniz madem çok biliyorsunuz açın bir konuda insanlara yardım edin ozaman ben gelecekte iyi yerlere ulaşabilecek arkadaşlara yardımcı olmak istedim siz resmen aşağlamışsınız beni yazık....

  5. #15
    ShreDDeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ShreDDeR isimli Üye şimdilik offline konumundadır Keyfi Müzik Duayeni

    Standart Cevap: Rap yapan arkadaşlara Yardımım Dokunsuz İstedim Ve Buyrun

    Amacımız aşşağılamak değil bizim, yanlış anladınız, sadece biz insanlara doğru yola gitmelerini sağlıyoruz, böyle cool edit, adobe gibi konular açıldığı zaman gerçekten sinirimiz bozuluyor, çünkü her adobe ile ilgili konu açan garip garip şeyler yazıyor, haliyle bizde size karşı ön yargı ile davranıyoruz, evet destek almış olabilirsiniz ama gerçekten cool editi yapanlardan bile destek almak saçmalık, artık herkes cubaseye geçiyor, asıl kolaylıkta orada profesyonellikte orada, ben şahsım adına konuşayım, adobe ilgili konu açan insanlara her zamanda ön yargılı davranırım, çünkü müzik piyasasının iyi bir yerlere gelmesini istiyorum, ama milletimiz hala adobe kullanıyor, ben bunu cahillik olarak adlandırıyorum. Dediğim gibi amacım sizi aşşağılamak değil istediğiniz programı kullanabilirsiniz fakat, bu sadece benim düşüncem, sizin geçtiğiniz yollardan bende geçmesem inanın bir şey demezdim. Eğer yanlış anlaşılma olduysa kusura bakmayın.
    DJ_CrAzY43 bunu beğendi.

  6. #16
    multi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    multi isimli Üye şimdilik offline konumundadır Yeni Üye

    Standart Cevap: Rap yapan arkadaşlara Yardımım Dokunsuz İstedim Ve Buyrun

    arkadaşım bende cubase 5 var fakat mix filan bilmiyorum nasıl kullanacagımı bilmiyorum

  7. #17
    mytek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    mytek isimli Üye şimdilik offline konumundadır Keyfi Silver Üye

    Standart Cevap: Rap yapan arkadaşlara Yardımım Dokunsuz İstedim Ve Buyrun

    peki adobeyi sadece kaydetmek için kullaniyorlarsa.mix icin waves,izotope vs. pluginler kullaniyorsa bu arkadaşimiz yinede yanliş bir yolmu izlemiş olur?

  8. #18
    ShreDDeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ShreDDeR isimli Üye şimdilik offline konumundadır Keyfi Müzik Duayeni

    Standart Cevap: Rap yapan arkadaşlara Yardımım Dokunsuz İstedim Ve Buyrun

    O zaman yanlış bir yol izlemiş olmaz tabi ki, fakat cubase'deki olay şu; Mesala şarkı mixleyeceksiniz, waves, izotope gibi pluginler kullanıyorsunuz, cubase'de "real time" yani gerçek zamanla çalışıyor pluginler, eğer mix yaptığınız yerde beğenmediğiniz bir yer olursa, o yerden istediğiniz zaman, istediğiniz effecti kaldırabilir - istediğiniz effecti ekleyebilirsiniz, fakat adobe'de preview yaparak dinliyosunuz, daha sonra üstüne ekliyorsunuz, eklerken de bekliyorsunuz kısa bir süre, adobenin kendi effectleri zaten, gerçek değil, bütün ses mühendisleri, cubase, logic, pro tools'a göre hareket ediyor, böylece öğrenmesi daha kolay oluyor, adobe'de compander veriyorsunuz ve görüntüsü sesi eşitlediğini gösteriyor ama sesi boğmaktan başka bir işe yaramıyor aslında, millette diyor ben adobe'de süper mix yapıyorum, yok yani çok iyi bilseniz bile düzgün yapmaları imkansız gibi bir şey, cubase tamamen gerçek müziğe uygun yapılmış bir program, adobe kayıt alıyor sadece, bir kaç sesi hoş yapmak için effect yapmışlar, onun dışında hiç bir işe yaramıyor, stereo kayıt alıyorsunuz, fakat gerçekte kayıtlar mono alınır, 2 tane mikrofondan kayıt almıyorsunuz, eğer alsaydınız stereo olurdu, stereo çift demek zaten müziğe göre tabi ki. Cubase değil sadece, Studio one olabilir, pro tools, logic, sonar, reaper, kullanılacak müzik programları çok, ama arasından bir tek adobe yi önermiyorum, hala da insanlara anlatamıyorum bir çok şeyi.

  9. #19
    TaLoS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    TaLoS isimli Üye şimdilik offline konumundadır Premium Üye

    Standart Cevap: Rap yapan arkadaşlara Yardımım Dokunsuz İstedim Ve Buyrun

    O zaman yanlış bir yol izlemiş olmaz tabi ki, fakat cubase'deki olay şu; Mesala şarkı mixleyeceksiniz, waves, izotope gibi pluginler kullanıyorsunuz, cubase'de "real time" yani gerçek zamanla çalışıyor pluginler, eğer mix yaptığınız yerde beğenmediğiniz bir yer olursa, o yerden istediğiniz zaman, istediğiniz effecti kaldırabilir - istediğiniz effecti ekleyebilirsiniz, fakat adobe'de preview yaparak dinliyosunuz, daha sonra üstüne ekliyorsunuz, eklerken de bekliyorsunuz kısa bir süre, adobenin kendi effectleri zaten, gerçek değil, bütün ses mühendisleri, cubase, logic, pro tools'a göre hareket ediyor, böylece öğrenmesi daha kolay oluyor, adobe'de compander veriyorsunuz ve görüntüsü sesi eşitlediğini gösteriyor ama sesi boğmaktan başka bir işe yaramıyor aslında, millette diyor ben adobe'de süper mix yapıyorum, yok yani çok iyi bilseniz bile düzgün yapmaları imkansız gibi bir şey, cubase tamamen gerçek müziğe uygun yapılmış bir program, adobe kayıt alıyor sadece, bir kaç sesi hoş yapmak için effect yapmışlar, onun dışında hiç bir işe yaramıyor, stereo kayıt alıyorsunuz, fakat gerçekte kayıtlar mono alınır, 2 tane mikrofondan kayıt almıyorsunuz, eğer alsaydınız stereo olurdu, stereo çift demek zaten müziğe göre tabi ki. Cubase değil sadece, Studio one olabilir, pro tools, logic, sonar, reaper, kullanılacak müzik programları çok, ama arasından bir tek adobe yi önermiyorum, hala da insanlara anlatamıyorum bir çok şeyi.
    Bu dediğinizi Audition 3.0 ile de yapmak mümkün.

    Yanlış anlaşılmasın, ben programın savunucusu sempatizanı vs. değilim ama yapılabiliyor, sadece söylemek istedim.
    KeyfiMuzik.Net - Müzisyen Forumları

  10. #20
    ShreDDeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ShreDDeR isimli Üye şimdilik offline konumundadır Keyfi Müzik Duayeni

    Standart Cevap: Rap yapan arkadaşlara Yardımım Dokunsuz İstedim Ve Buyrun

    Yanlış anlaşılma değilde, genel olarak adobe 1.5 kullandıkları için ve indirmesi daha kolay olduğu için, 3.0 dan daha yaygın 1.5 kullanılıyor hala, 3.0 biraz kullanmıştım sonra cubase geçtim zaten. Yani adobe'de mix diye yazanların bir çoğuda eminim ki 1.5 kullanıyorlardır, adobe audition cs6 çıktı onu indirdiklerini bile hiç sanmıyorum.


Kullanıcılar bu sayfayı şu kelimelerle buldu:

rap aletleri, arabesk rap aletleri, virtual dj arabesk rap yapan, virtual dj arabesk rap yapan, scratch nedir rap, arabesk rap müzik aletleri, rapte scratch ne demek, pro tools mono export keyfi müzik, adobe audition compander ne işe yarar, rap muzik yapanlarin kullandigi, arabesk rap yapma program isimleri, arabesk rap dj liği yardım, scratch ne demek rap, antalya da en iyi rap yapanlar, rap söyleme aletleri paraları
Müzisyen ilanları

Benzer Konular

  1. Profesyonel Fl Ciler Ve Ustalarım Bi İsteğim Var...Profesyonel Fl Ciler Ve Ustalarım Bi İsteğim Var...

    Sean Paul - Feel Alright 0-15 Saniyeler Arasındaki Vuruşlarını İstiyorum Bu Konuda Bana Yardımcı Olabilecekmisiniz...?
  2. Çorum Yöresi Türküleri - Sen Ol İstedim (Gül Yüzlü Sevdiğim) Şarkı SözüÇorum Yöresi Türküleri - Sen Ol İstedim (Gül Yüzlü Sevdiğim) Şarkı Sözü

    Gül yüzlü sevdiğim nazlı c*****m Gönlümün sultanı sen ol istedim Merhem diye zehir sarsan da bile Kanayan yaram sen sar istedim Gece gündüz kederdeyim gamdayım Perişan hallerim gayet zordayım Garip bülbül gibi ahuzardayım Beyan ettim halim sen bil istedim
  3. Kaydımı Sadece Sizinle Paylaşmak İstedimKaydımı Sadece Sizinle Paylaşmak İstedim

    herkeze selamlar. internete vermediğim kaydımı sizinle paylaşmak istedim. iyi veya kötü yorumlarınızı bekliyorum. teşekkürler.
  4. .:::: Metin Hocamdan İsteğim :::..:::: Metin Hocamdan İsteğim :::.

    etkinin parcalarından yaparsanız seviniriz.. saygılar emegınıze sağlık tskler
  5. Sizden Bie İsteğim Olacak ArkadaşlarSizden Bie İsteğim Olacak Arkadaşlar

    Ümit besenden bendeki günlerini arayacaksın şarkısının alyapısını paylaşırsanız çok mutlu olacağım ... Şimdiden teşekkür ederim !
Konu Puanlaması 5 üzerinden | Toplam : 0 kişi