Beat Koruması

Mix - Mastering içinde Beat Koruması konusu, B-Project Nickli Üyeden Alıntı benim senin ''mahlasım'' dediğine bir çalışmam olmadı sadece örneklendirme verdim bunun anlatılması yada herkezin yapamayacağı ---- herkezin---- ukalalık yapmak istemiyorum yanlış anlamayın lütfen ama doğrusu HERKESİN ...

Sponsorlu Bağlantılar

Toplam 2 sayfadan 2. sayfa BirinciBirinci 12
Bu sayfada toplam 12 sonuçtan 11 ile 12 arası mesajlar gösteriliyor.

Konu: Beat Koruması


  1. #11
    TaLoS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    TaLoS isimli Üye şimdilik offline konumundadır Premium Üye

    Standart Cevap: Beat Koruması

    Sponsorlu Bağlantılar


    benim senin ''mahlasım'' dediğine bir çalışmam olmadı sadece örneklendirme verdim bunun anlatılması yada herkezin yapamayacağı

    ----
    herkezin---- ukalalık yapmak istemiyorum yanlış anlamayın lütfen ama doğrusu HERKESİN dikkat ederseniz mutlu olurum lütfen beni yanlış anlamayın TÜRKÇE ulu bir dil.
    Evet haklısın.

    Ama bu forumda öyle kurallar eziliyor ki... Hassasiyetimizi her başlık altında dile getirelim mümkün olduğunca, şuradaki tek harf hatası devede kulak gibi diğerlerine nazaran.
    B-Project bunu beğendi.
    KeyfiMuzik.Net - Müzisyen Forumları

  2. #12
    B-Project - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    B-Project isimli Üye şimdilik offline konumundadır Keyfi Gold Üye

    Standart Cevap: Beat Koruması

    Evet haklısın.

    Ama bu forumda öyle kurallar eziliyor ki... Hassasiyetimizi her başlık altında dile getirelim mümkün olduğunca, şuradaki tek harf hatası devede kulak gibi diğerlerine nazaran.
    Evet katılıyorum fakat millet alınıyor yanlış anlıyor bizi her seferinde HELCO sözüm sana değil abicim lütfen yanlış anlama bizler gayret edersek bunu en azından bu forumda düzeltiriz.Çünkü herkes doğrusunu HERKEZ biliyor telaffuzdan dolayı fakat doğrusu HERKES lütfen dikkat edelim.


Kullanıcılar bu sayfayı şu kelimelerle buldu:

beat indir ben beni bugünde bulamadım, no1 beatz bebek, muzik beatı
Müzisyen ilanları

Benzer Konular

  1. JOKAL BEAT - Muhammed Harun Ünsal Karanlıkla Gelen Duygular Beat Albüm'den.JOKAL BEAT - Muhammed Harun Ünsal Karanlıkla Gelen Duygular Beat Albüm'den.

    Jokal isimli instrumental beati dinlemek ve indirmek için : Muhammed Harun Ünsal - Jokal Beat (ft. Onur Gümüş&Gangy) - YouTube Beat i kullananlar parçasını bu başlık altında paylaşırlarsa sevinirim :)
  2. DVD ve CD'lere parmak iziyle kopya korumasıDVD ve CD'lere parmak iziyle kopya koruması

    Bilkent Yerleşkesi'ndeki Ulusal Nanoteknoloji Araştırma Merkezi (UNAM) Malzeme Bilimi ve Nanoteknoloji Enstitüsü araştırmacıları, CD ve DVD'lerin kopyalanmasının önüne geçecek bir şifre sistemi geliştirdi. Devami...
  3. Ericsson ve Intel'den dizüstü korumasıEricsson ve Intel'den dizüstü koruması

    Ericsson ve Intel'in, dizüstü bilgisayarların çalınması veya kaybolması halinde cihazı uzaktan kilitlemeyi mümkün kılan yeni bir teknoloji üzerinde anlaştığı bildirildi. Devami...
  4. Laptop'lara devlet koruması.Laptop'lara devlet koruması.

    Artık koruma altındalar. Devami...
  5. Laptop'lara devlet koruması.Laptop'lara devlet koruması.

    Peki ama hangi ülke? Devami...
Konu Puanlaması 5 üzerinden | Toplam : 0 kişi