condenser vs. dynamic 2

Mix - Mastering içinde condenser vs. dynamic 2 konusu, herkese merhabalar. presonus audiobox usb setini almıştım birkaç ay önce. ortaokuldan kalma bir de carol marka dandik bir dinamik Mikrofon var. o dinamik mikrofonla ses kaydı yaptığımda (frekans cevabı olarak ...

Sponsorlu Bağlantılar

Bu sayfada toplam 2 sonuçtan 1 ile 2 arası mesajlar gösteriliyor.

Konu: condenser vs. dynamic 2


  1. #1
    erdganonur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    erdganonur isimli Üye şimdilik offline konumundadır Yeni Üye

    Standart condenser vs. dynamic 2

    Sponsorlu Bağlantılar


    herkese merhabalar.

    presonus audiobox usb setini almıştım birkaç ay önce. ortaokuldan kalma bir de carol marka dandik bir dinamik Mikrofon var.

    o dinamik mikrofonla ses kaydı yaptığımda (frekans cevabı olarak konuşmuyorum) çok temiz kayıt alıyorum. yani hiçbir hiss olmuyor. ama conderser mikrofonla kayıt aldığımda hiss oluyor.

    bir tane preamp al diye bir öneri geldi bugün. ama ben sorun var mı gerçekten bilmiyorum çözümü ne olur neden böyle oluyor öğrenmek istiyorum.

    yardımcı olursanız çok sevinirim.

  2. #2
    ugur86 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ugur86 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Premium Üye

    Standart Cevap: condenser vs. dynamic 2

    Ortada bir yanlış yönlendirme var arkadaşım, pre-amp mikrofondan gelen elektriksel analog sinyallerin dijital ortamda işlenebilecek düzeye yükseltilmesi görevini yapan ekipmandır ve ses kartınızda dahili olarak iki adet bulunmaktadır. Sizin probleminiz evinizde ciddi bir ses yalıtımı ve akustik düzenleme eksikliği olmasıdır. condenser mikrofonlar kulağımızın duyduğu bütün sesleri fazlasıyla alacak hassasiyettedir. dinamik mikrofonlar sahne için üretilmiş ve geri plandaki sesleri almayacak yapıda tasarlanmıştır, bu nedenle daha az gürültü duyuyorsunuz ama detay olarak condenser çok daha iyidir.
    KeyfiMuzik.Net - Müzisyen Forumları
    UAD Apollo8/Audient ID14/WarmAudio87/Rode NT5 St./Dynaudio BM6a/NS10mStd/Logic Pro X/StudioOne


Kullanıcılar bu sayfayı şu kelimelerle buldu:

condenser vs. dynamic 2
Müzisyen ilanları

Benzer Konular

  1. condenser vs. dynamiccondenser vs. dynamic

    merhabalar. bir şey sormak istiyorum aklıma takıldı. hassasiyeti daha az olduğu için bir dinamik mikrofonla evde yapılan kayıt condenserdan daha temiz olabilir mi? tam karşıdan daha çok ses alacaktır odanın sesini almayacaktır gibi bir mantık yürüttüm bugün. ne düşünüyorsunuz?
  2. bayern dynamic mikrofon tafsiyesibayern dynamic mikrofon tafsiyesi

    arkadaslar bayern daynamic TG V71d Dynamisches Mikrofon kullanan varmı aramızda bu markada daha duşuk bır modelını kullandım dun akşam bır programda çok hoşuma gıttı tonları yumuşak ve guçlu nasıldır bu marka ben sm 58 kullanıcısıyım onu bıle solladı ne dersınız
  3. Mikrofon Kaydı Dynamic 338 Soru?Mikrofon Kaydı Dynamic 338 Soru?

    Ben ev ortamında kayıt yapacazda.Kayıt programım mixcraft 4.2 Kayıt için dynamic 338 varmış evde.Bu iyimidir acaba kayıt için. Bide iyi ses gelmesi için ne yapmalıyız.
  4. Dynamic ve condenser mikrafonlar arasındaki fark.Dynamic ve condenser mikrafonlar arasındaki fark.

    Seyredin ve sahne mikrofonları ile studio mikrofonları arasındaki farkı görün.!! KXSFPGzzjHs
Konu Puanlaması 5 üzerinden | Toplam : 0 kişi