Fl studio'da kayıt esnasında sesim kulaklıktan geliyor

Mix - Mastering içinde Fl studio'da kayıt esnasında sesim kulaklıktan geliyor konusu, Merhaba,fl studio'da kayıt alırken sesim kulaklığıma geliyor,bunu nasıl önleyebilirim? Araştırdım ama bulamadım çözümünü.....

Sponsorlu Bağlantılar

Bu sayfada toplam 2 sonuçtan 1 ile 2 arası mesajlar gösteriliyor.

Konu: Fl studio'da kayıt esnasında sesim kulaklıktan geliyor


  1. #1
    Acar. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Acar. isimli Üye şimdilik offline konumundadır Katılımcı Üye

    Standart Fl studio'da kayıt esnasında sesim kulaklıktan geliyor

    Sponsorlu Bağlantılar


    Merhaba,fl studio'da kayıt alırken sesim kulaklığıma geliyor,bunu nasıl önleyebilirim? Araştırdım ama bulamadım çözümünü..

  2. #2
    Kudret Melih - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Kudret Melih isimli Üye şimdilik offline konumundadır Keyfi Silver Üye

    Standart Cevap: Fl studio'da kayıt esnasında sesim kulaklıktan geliyor

    Telefondan cevaplıyorum ama mixerde Mikrofon hangi kanaldaysa orda sarı veya turuncu bir şey yanıyordur muhtemelen onu kapatınca düzelecektir diye hatırlıyorum.


Kullanıcılar bu sayfayı şu kelimelerle buldu:

fl studioda yaptim
Müzisyen ilanları

Benzer Konular

  1. Adobe Audition 1.5 kayıt esnasında kulaklıktan ses gelmiyor!Adobe Audition 1.5 kayıt esnasında kulaklıktan ses gelmiyor!

    Merhaba arkadaşlar, Ses sürücüsünü programa tanıttım.Ses kaydı yapabiliyorum fakat ses kaydı yaparken (altyapı sesi duyuluyor) kendi sesimi kulaklıktan duyamıyorum :( Çözüm yolu nedir acaba? Yardımcı olursanız çok sevinirim.. - - - Güncellendi - - - Arkadaşlar bu arada mikrofonum budur>>>>> 29197 Cubase'de hem altyapı hemde kendi sesimi duyabiliyorum.
  2. Kayıt Alırken Kulaklıktan Cızırtı GeliyorKayıt Alırken Kulaklıktan Cızırtı Geliyor

    Arkadaşlar ses kartına kulaklığı bağladığımda normal bir müzik açınca cızırtı gelmiyor fakat "Cool Edit" programında kayıt tuşuna bastığımda kulaklıktan cızırtı geliyor Kullandığım Ekipmanlar:Behringer B-2 Mikrofon,M-Audio Fast Track USB Ses Kartı Kullandığım Program:Adobe Audition 3 ve Cool Edit Pro 2.1
  3. Kayıt esnasında compressor kullanımıKayıt esnasında compressor kullanımı

    Arkadaşlar herkese merhaba.. Dana önce internette okuduğum bir makalede, kayıt esnasında compressor kullanmanın kaliteli sonuçlar vereceğini duymuştum. Cubasede açtığım audio kanalına SEND yöntemi ile bir kompressor ekledim. Compressor ayarlarını da rasgele yaptım (rasgele derken mantıklı değerler ile) Kayıt esnasında kanalın pick yapmadığını farkettim (belki de tesadüf oldu) ancak sormak istediğim şey maddeler halinde şunlar. 1....
  4. Kayıt esnasında sesim zayıf çıkıyor ne yapmalıyım?Kayıt esnasında sesim zayıf çıkıyor ne yapmalıyım?

    SelamunAleyküm. Cubase Sx 3 kullanıyorum kayıtımı alıyorum ama beatin sesi daha çok çıkıyor vocallerimi canlı yapmak için hangi efeckleri vermem gerekir yardım eder misiniz ?
  5. kayıt aldıktan sonra veya kayıt esnasında ses kesiliyorkayıt aldıktan sonra veya kayıt esnasında ses kesiliyor

    Selamlar arkadaşlar cubase kullanıyorum bir sorunum var kayıt aldıktan sonra veya kayıt esnasında ses kesiliyor cızırtılanmaya baslıyor yada bir anda dip giriyor devreye ses kartını arkadan acıp kapatıp f4 yapıp tanıttıkdan sonra bu olay çözümleniyor ama artık sürekli olmaya basladı ve sıkılmaya basladım bu durumdan varmı bir caresı ses kartıyla alakalı olabilir mi yollamalımıyım garantiye.. ses kartı : m-audio fast track pro.
Konu Puanlaması 5 üzerinden | Toplam : 0 kişi