vokal sample lazım

Müzik Programları & Klavyeler için Sample Sesler içinde vokal sample lazım konusu, arkadaslar ben bi süredir beat(rap altyapı sı) yapıyorum kendimi daha da geliştirmek için daha iyi işiler yapmam lazım son zamanlarda aklımda farklı bi şey var tam ismini bilmiyorum ama bazı ...

Sponsorlu Bağlantılar

Bu sayfada toplam 2 sonuçtan 1 ile 2 arası mesajlar gösteriliyor.

Konu: vokal sample lazım


  1. #1
    varsa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    varsa isimli Üye şimdilik offline konumundadır Yeni Üye

    Standart vokal sample lazım

    Sponsorlu Bağlantılar


    arkadaslar ben bi süredir beat(rap altyapısı) yapıyorum kendimi daha da geliştirmek için daha iyi işiler yapmam lazım son zamanlarda aklımda farklı bi şey var tam ismini bilmiyorum ama bazı beatlerde arkadan bi vokal sesi geliyor ya ona benzer sample lar arıyorum yardımcı olabilirseniz çok sevinirim örnek olarak şu sarkının beatinin girişinde var mesela Hidra - Grafit ve Kilin - Yenilenler Var by indifa on SoundCloud - Create, record and share your sounds for free simdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.

  2. #2
    DJ Sioux - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    DJ Sioux isimli Üye şimdilik offline konumundadır Yeni Üye

    Standart Cevap: vokal sample lazım

    şarkıdan samle kesilmiş kardeşim burda, ??? ????? | ???? ????? - ?????? - ????? - ??? - ????? ????? da sample kesilcek vokaller bulabilirsin.


Kullanıcılar bu sayfayı şu kelimelerle buldu:

türk vokal samples, klarnet sample beat, fl studio 10 sample türkü sample, kesilmiş sample beat, klarnet sample yapım videoları, fl studio roman sample, vokal nedir örnek video, en iyi türk beat makerz samples, fl studio 10 saksafon, rap vokal gelıstırmek, ünlü beat makers ların kullandığı sesler, gem vk 2 ork, türkçe şarkılar vocal samples, turkce vocal sample, vocal ses lazım
Müzisyen ilanları

Benzer Konular

  1. Fl Studio Vokal Kaydı ve Vokal Mix SorunuFl Studio Vokal Kaydı ve Vokal Mix Sorunu

    selam arkadaşlar.başlıkta da belirttiğim gibi kayıt ve mix olayında vokallerle ilgili ciddi bir problemim var,1bucuk seneye yakın bu programı kullanıyorum programla ilgili az çok baya bir şey öğrendim ve grubumla birlikte kendi bestelerimizi yapıyoruz uzun süredir müziğin içinde olduğum için bu işi ciddi olarak düşünüyorum ve parçalarımızın kayıt kalitesi mükemmel olmasada iyi derecede.. Ancak gel gelelim bu vokal meselesi herşeyi...
  2. vokal efektleri veya vokal masterlerivokal efektleri veya vokal masterleri

    Öncelikle forumdaki herkese özellikle adminlere kolay gelsin arkadaşlar. Sorum şudur; vokal kaydı alırken herhangi bi efekt waves te veya sonnox bunlar gibi pluginler kullanılır mı? veyahut kayıt alındıktan sonra neye göre ne gibi efekt veya bu yazdığım pluginler hangi mantığa göre uygulanır veya cubase programındaki hangi araçarla vokal daha başarılı olabilir yardımlarınızdan dolayı şimdiden teşekkürler.
  3. yamaha motif xs6 için sample ve synth sesler lazım acillllyamaha motif xs6 için sample ve synth sesler lazım acillll

    aynı klavyeyi kullanan arkadaşlar haber bekliyorum ...
  4. Korg pa60 sample ritimler lazım?Korg pa60 sample ritimler lazım?

    merhaba arkadaşlar flash kartlı korg pa60 ıma pa800 deki gibi canlı ritimler yüklemek istiyorum vahde,yk halaylar,roman misket rock türkü gibi mevcut bulunduran varsa paylaşırlarsa cok sevinirim.. şimdiden teşekkürler..
  5. psr 9000 sample ses lazımpsr 9000 sample ses lazım

    slm yamaha dünyasının güzel insanları.elimde gem wk 4 vardı 2 hafta önce psr 9000 ile takas yaptım ve aranıza katıldım.psr 9000 gerçekten güzel alet.ritim konusunda hiç bi sıkıntım yok ama sample ses lazım.mey,zurna,kuru bağlama,saksafon,klarnet,keman,ney,fülüt gibi.yardımcı olursanız sevinirim.
Konu Puanlaması 5 üzerinden | Toplam : 0 kişi