Djlik işi arıyorum. Sitede "FL Studio MOD"um. FL Studio'ya hakimim..

Müzisyen - Grup Arayanlar içinde Djlik işi arıyorum. Sitede "FL Studio MOD"um. FL Studio'ya hakimim.. konusu, 1985 doğumluyum. İleriye yönelik sürekli yapabileceğim DJlik işi arıyorum. İstanbul Avrupa yakasında ikamet etmekteyim. Bir müziği biraz dinlemem yeterli yakınını hemen çıkartırım.....

Sponsorlu Bağlantılar

Bu sayfada toplam 2 sonuçtan 1 ile 2 arası mesajlar gösteriliyor.

Konu: Djlik işi arıyorum. Sitede "FL Studio MOD"um. FL Studio'ya hakimim..


  1. #1
    DJ_Mustafa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    DJ_Mustafa isimli Üye şimdilik offline konumundadır Keyfi Müzik Müdavimi

    Standart Djlik işi arıyorum. Sitede "FL Studio MOD"um. FL Studio'ya hakimim..

    Sponsorlu Bağlantılar


    1985 doğumluyum. İleriye yönelik sürekli yapabileceğim DJlik işi arıyorum. İstanbul Avrupa yakasında ikamet etmekteyim. Bir müziği biraz dinlemem yeterli yakınını hemen çıkartırım..
    KeyfiMuzik.Net - Müzisyen Forumları

  2. #2
    DJ_Mustafa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    DJ_Mustafa isimli Üye şimdilik offline konumundadır Keyfi Müzik Müdavimi

    Standart Cevap: Djlik işi arıyorum. Sitede "FL Studio MOD"um. FL Studio'ya hakimim..

    0 545 732 65 19
    KeyfiMuzik.Net - Müzisyen Forumları


Kullanıcılar bu sayfayı şu kelimelerle buldu:

dj lik sitesi, djlik işi, fl studio 10 dj lik için yeter mi, djlik sitesi, dj lik siteleri, djlik siteleri, dj lik işi arıyorum
Müzisyen ilanları

Benzer Konular

  1. "FL Studio 8"de Cengiz Kurtoğlu - Gece Olunca"FL Studio 8"de Cengiz Kurtoğlu - Gece Olunca

    Arkadaşlar yapımı gene 1 haftamı aldı. Arabesk FL Studio ile de yapılabileceğinin ispatıdır. Şarkı Sözlerini de yazdım ve nerede çalacağını ayarladım. Şarkı sözleri başladığı anda siz kendiniz karaoke yapabilirsiniz. LÜTFEN AMA LÜTFEN EMEĞE SAYGI YORUMLARINIZI BEKLİYORUM..! DİĞER PAYLAŞIMLARIM DA BU FLP SABİT KONUSUNDADIR FL Studio 8 ile yazılmıştır. Eklenmiş Dosyalara bakınız.
  2. FL Studio ile ilk çalışmam. "Adana Köprü Başı"FL Studio ile ilk çalışmam. "Adana Köprü Başı"

    Tamamen benim eserimdir. İlk çalışma için fena sayılmaz :) RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting
  3. Home Studio " Bütçe 1000 TL " Lütfen önerilerinizi eksik etmeyin.Home Studio " Bütçe 1000 TL " Lütfen önerilerinizi eksik etmeyin.

    Merhaba arkadaşlar ; Evimde ufak bir home studio kurmak istiyorum yalnız bu konuda çok eksiğim var malesef hatta neye ihtiyacım var onu bile bilmiyorum. Amacım : Mikrofon ile ses kaydı alıp bilgisayarda amatör ayarlar yapıp kayıt altına almak. Elimdekiler :
  4. "0" MXL 770 200tl Home studio kurmaya çalışanlar buraya !!!"0" MXL 770 200tl Home studio kurmaya çalışanlar buraya !!!

    selam beyler elimde 6 adet mxl 770 microfon var amerikadan bana satıp cep haşlığı yapmamı istediler bende zaten bu işlerden uğraştğım için hemen teslim aldım , olay şu normalde my dükkanda felan mxl 770 in sfırı 277,13 tl bende 200,00 tl garanti vs içerisinde "case&shock mount" mic ile yanındadır kutusunda 0 tertemiz satılmaktadır hele hele home stüdyonuz varsa kurmak istiyorsanız 2.elle hiç uğraşmayın tertemiz alın derim istanbul içi elden...
Konu Puanlaması 5 üzerinden | Toplam : 0 kişi