1977 doğumluyum. 6 yaşından beri klavye ve piyano çalıyorum. Pop, new age, blues, batı klasik, senfonik ve her tür rock, çok usta olmamakla orta derece jazz çalabiliyorum + düzenleyebiliyorum. Profesyonelim. Aynı zamanda aranjör, besteci ve söz yazarıyım ve bir çok TV reklamının müziğinde imzam var. Ortaköy/İstanbul'da kendi stüdyomda çalışıyorum.

Demo, aranjman, albüm kalitesinde canlı kayıt ve düzenleme isteyenler ve/veya pro. klavyeci arayanların özel mesajlarını bekliyorum.

Beni tanımak ve yaptıklarımı dinlemek/izlemek isterseniz sitem Ba?ar Ünsal Reklam ve Film Müzikleri , buradan benim hakkımda her şeyi öğrenebilirsiniz. Amatör gruplar, düşük ücretli canlı performanslar veya hobi amaçlı uğraşanlar/amatörler için uygun olmadığımı düşünüyorum.

Stüdyomda kanal kaydının saati 30 TL'dir, albüm kalitesindedir. (Mastering +10 TL, mix şarkıya göre değişebiliyor). Demo aranjesi (aklınıza gelebilecek her müzik türünde, yerli ve yabancı altyapı düzenlemesi) 300 TL'dir. Stüdyom tek kişilik kayıt odasına sahiptir, bu yüzden hesaplıdır. Davul yoktur, ilgilenenlerin dikkatine sunulur.