İzmir'de grubuna vocal arayan varmı ?

Müzisyen - Grup Arayanlar içinde İzmir'de grubuna vocal arayan varmı ? konusu, Merhaba arkadaşlar ben Kaan. Oldum olası metal dinlerim ve rap'e bağımlıyımdır dinlemiyorum sadece yapıyorum ama ikisi benim için çok büyük bir mutluluk. Neyse öncelikle size biraz bahsedeyim, 97 tane rap ...

Sponsorlu Bağlantılar

Bu sayfada toplam 2 sonuçtan 1 ile 2 arası mesajlar gösteriliyor.

Konu: İzmir'de grubuna vocal arayan varmı ?


  1. #1
    RaiseHell - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    RaiseHell isimli Üye şimdilik offline konumundadır Yeni Üye

    Standart İzmir'de grubuna vocal arayan varmı ?

    Sponsorlu Bağlantılar


    Merhaba arkadaşlar ben Kaan.
    Oldum olası metal dinlerim ve rap'e bağımlıyımdır dinlemiyorum sadece yapıyorum ama ikisi benim için çok büyük bir mutluluk.
    Neyse öncelikle size biraz bahsedeyim, 97 tane rap parçam var bunları dinleyebilirsiniz. Clup tarzı olsun Flex olsun İzmirde bir ünümde var. Yoldan geçen 10 kişiden 1'i kesinlikle yanıma selam vermeye gelir. Sesim çok iyidir. Bir ara Bogged Down diye nuMetal grup kurmuştuk çıkıyorduk işte birzamanlar, sevilmiştik ama aramızdan biri işin içinden çıkınca kendimizi toplayamamıştık..

    Herneyse eğer numetal grubuna veya grup kuracak olan varsa bana ulaşsın sesimi duymak istiyorsa buluşurum canlı şarkıda söylerim sorun değil.

    Poker grubu gibi tarzı olan kişilerle çalışmak isterim.
    3 aydır brutal vocal çalışıyorum sesim tizdir kaba bir sesimde yoktur

    Dinlediğim sanatcılar ise.
    Hed Pe
    Dead by April

    Eğerki arayan olursa ben burdayım sahnem çok iyidir insanları ciddi ciddi eğlendiririm.

    0554 371 36 63. Face adresim imzamda var.
    KeyfiMuzik.Net - Müzisyen Forumları
    http://www.facebook.com/trazerlanet

  2. #2
    altotenor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    altotenor isimli Üye şimdilik offline konumundadır Yeni Üye

    Standart Cevap: İzmir'de grubuna vocal arayan varmı ?

    karşıyakada bir grup kuruyoruz. Seninle de konuşmak isteriz. Ama bir de yukarıda verdiğiniz telefon numarasına cevap verseniz.


Kullanıcılar bu sayfayı şu kelimelerle buldu:

İzmir'de grubuna vocal arayan varmı ?
Müzisyen ilanları

Benzer Konular

  1. Gitarist arayan varmı izmirGitarist arayan varmı izmir

    merhaba uzunca bir müzik geçmişim var hem vokal hem gitar çalıyorum ve soloda çalıyorum hali hazırda bir gruba veya halihazırda bir işe dahil olmak istiyorum izmirde oturuyorum klasik gitar çalıyorum ve klasikçiyim ,çaldığım müzik tarzları jazz ,flamenko ve pop'tur eğer böle bir ihtiyaç varsa düşünülüyorsa beni aşağıdaki numaradan arayın Telno:05548148193-Baha
  2. ingilizcesi iyi olan bayan vocal arıyorum im lookin for a female vocalingilizcesi iyi olan bayan vocal arıyorum im lookin for a female vocal

    meraba arkadaslar sesine guvenen ve iyi ingilizce bilen bayan vokal arıyorum sesine guvenen varsas burdan msg atabilirse guzel olur.
  3. baglamacı arayan var mı_?baglamacı arayan var mı_?

    2. sınıf konservatuar ögrencisiyim gerçi 1ay sonra ALLAH tan birşey olmazsa 3. sınıfa geçecegim.kendimi bildim bileli baglama çalıyorum 17 yaşından itibaren ciddi egitim aldım ve 4 senedir dügünlerde elektro çalıyorum.baglamacıya ihtiyacınız olursa beklerim sonuçta insan insana herzaman muhtaçtır en azından birbirimizi tanıyarak çevre edinmiş oluruz. SAYGILARIMLA SONER msn;sanatkar_33@hotmail.com
  4. İş arayan müzisyenler, grubuna eleman arayanlar, iş verenler buraya!İş arayan müzisyenler, grubuna eleman arayanlar, iş verenler buraya!

    Merhaba, Müzisyensiniz ve iş arıyorsunuz, bir grubunuz var ve eleman arıyorsunuz yada bir mekan işletiyor ve müzisyen ihtiyacınızı karşılamak istiyorsunuz. Aradığınız özellikleri belirterek ilanlarınızı bu kategoriye "Yeni Konu Açarak" bırakın, daha geniş kitlelere ulaşın. Saygılarımızla.
Konu Puanlaması 5 üzerinden | Toplam : 0 kişi