Albüm kayıtları, aranje, düzenlemeler, albüm basım, dağıtım, klip için bir yapım şirketi ile anlaşmadıysanız bu konularda size yardımcı olabiliriz. Beşiktaş merkezde bulunan stüdyomuz tam yalıtımlı akustik albüm kayıtarı + provaları için hazırlanmıştır..

-Demo mantığında, maliyetleri çok yüksek olmayan kayıt ve düzenlemeler ile beraber yüksek standartlarda, tamamın da canlı enstrümanların kullanıldığı, mix ve masteringin istenirse yurtdışında yapıldığı albüm ve\veya Demo projeleri de stüdyomuzdan çıkmaktadır.
İstenildiği takdirde referanslar için iletişime geçebilirsiniz..

Yerinde ve üzerinde konuşarak referansları dinlemenizi öneririm. Çünkü hangi amaçla, prodüksiyon ne şartlarda yapıldı, sanatçı neler istedi, bu gibi detaylar projelerde çok önem arz etmektedir...Bir noktada mail üzerinden gönderilen mp3 ler, projenin detayları bilinmediğini takdirde yanıltıcı olabilir..
Sizin istekleriniz için fazla veya eksik görünebilir. O yüzden referans dinlemeleri ve sizin projenizin detaylarını konuşmak için stüdyomuza gelmenizi rica ederim..Belli bir zaman aralığında projenizin oluşturulacağı ortamı görmek, ekipmanları tanımak ta bu noktada çok önemli..Aranje ve dünzenleme aşamasında parçalarınızı kime emanet edeceğiniz de bir o kadar önem taşımaktadır.

İsterseniz hem stüdyoyu görmeye, hem tanışıp kahvemizi içmeye bekleriz. Böylece referanslarımızı da dinleme fırsatı bulmuş olabilirsiniz.
Sevgiler...

Daha detaylı bilgi için:
EMAİL ile iletişim kurmak isteyenler için: gokcekuran@studyokurnaz.com
WEB: KURNAZ
https://www.facebook.com/studyokurnaz
TEL: 0212 258 85 02
Adres: Cihannüma mah. İsmailiye sok. Konak Apt. 3/1 Beşiktaş-İST