Mersin de pop müzik grubu için vokalist arıyoruz (bay veya bayan farketmez)

Müzisyen - Grup Arayanlar içinde Mersin de pop müzik grubu için vokalist arıyoruz (bay veya bayan farketmez) konusu, Arkadaşlar selam.15 senedir müzisyenlik yapıyorum.Mersinde müzik yaparak para kazanmak istiyorsanız benimle iletişime geçebilirsiniz.Yeni bir grup kurmak istiyorum.Bu kurmak istediğim yeni gruba hem yabancı hem yerli çok güçlü Repertuar sağlayabilirim.Üstelik grubu ...

Sponsorlu Bağlantılar

Bu sayfada toplam 2 sonuçtan 1 ile 2 arası mesajlar gösteriliyor.

Konu: Mersin de pop müzik grubu için vokalist arıyoruz (bay veya bayan farketmez)


  1. #1
    mikailkaa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    mikailkaa isimli Üye şimdilik offline konumundadır Katılımcı Üye

    Standart Mersin de pop müzik grubu için vokalist arıyoruz (bay veya bayan farketmez)

    Sponsorlu Bağlantılar


    Arkadaşlar selam.15 senedir müzisyenlik yapıyorum.Mersinde müzik yaparak para kazanmak istiyorsanız benimle iletişime geçebilirsiniz.Yeni bir grup kurmak istiyorum.Bu kurmak istediğim yeni gruba hem yabancı hem yerli çok güçlü Repertuar sağlayabilirim.Üstelik grubu pazarlamasıda benden.Şarkı söylemek isteyen sesine güvenen arkadaşlar ve iyi bir müzik grubuyla iyi işler yapmak isteyen arkadaşlar benimle iletişime geçebilirler.Yakın illerde (Antalya veya Adana v.b.) iş imkanı da sağlayabilirim.İletişim için numaram : 05453685418 Çağrı yaparsanız veya mesaj yazarsanızda ben sizi arayabilirim. Teşekkürler.
    Mikail (mikailkaplan@hotmail.com)

  2. #2
    shem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    shem isimli Üye şimdilik offline konumundadır Yeni Üye

    Standart Cevap: Mersin de pop müzik grubu için vokalist arıyoruz (bay veya bayan farketmez)

    Keşke Antalya'da olsaydın be kardeş. Ben pop yorumcusuyum ve tarzım Tarkan - Kenan Doğulu - TAN - Fettah CAN - Gökhan ÖZEN - Gökhan TEPE - Mustafa SANDAL vs. vs.

    Birkaç şarkı ile sahneyi ısıtıp backvokale geçeceğim bir mekan arayışındayım. Eğer yardımın dokunursa mükemmel olur. Yardımların için şimdiden çok teşekkür ediyorum.


Kullanıcılar bu sayfayı şu kelimelerle buldu:

mers ne yapayım şarkı, mersinde müzik grubu kurmak
Müzisyen ilanları

Benzer Konular

  1. mersin civarında 19 mayıs etkinliği için  kullanılacak kiralık a300tr veya a1000trmersin civarında 19 mayıs etkinliği için kullanılacak kiralık a300tr veya a1000tr

    mersin civarında 19 mayıs etkinliği için okulda kullanılacak kiralık a300tr veya a1000tr irtibat için msj atın size dönülecektir.not:Okul müdürlüğünden imzalı kağıt ve kişi tarafından uygun ücret verilecektir.
  2. Kına Geceleriniz İçin Bayan Müzik GrubuKına Geceleriniz İçin Bayan Müzik Grubu

    Bayan bayana eğlence yapmak, erkek olmayan bir ortamda özgürce eğlenebilmeniz için tüm yörelerin yer aldığı repertuarımızla hizmetinizdeyiz. İki bayan müzisyen ve dilerseniz bayan davulcumuzla sizlere unutulmaz bir kına gecesi yaşatmayı garanti ediyoruz. Serap & Gökçen Telefon: 0537 428 18 08 Not: Yalnızca İstanbul içi.
  3. bayan vokalist aranıyorbayan vokalist aranıyor

    izmir torbalı da ikamet eden 18 yaşını doldurmuş bayan vokalist arıyorum devamlı aynı yerde çalışacak haftanın 5 günü canlı müzik ilgilenenlerin 0531 290 65 99 numaradan aramaları yeterli saygılar bol kazançlar tüm müzisyen kardeşlerime
  4. izmir'de bar programı için grubumuza(pop)bayan solist arıyoruzizmir'de bar programı için grubumuza(pop)bayan solist arıyoruz

    izmir'de grubumuza türkçe pop ve piyasa şarkılar seslendirecek bayan solist arıyoruz
  5. Bayan Solist veya Vokalist ariyoruz! Stuttgart - AlmanyaBayan Solist veya Vokalist ariyoruz! Stuttgart - Almanya

    Selam Arkadaslar Almanya Stuttgart Kentinde Yasiyorum. Grubumuz icin Bayan Solist veya Vokalist Ariyoruz. Dügünlerde Caliyoruz.
Konu Puanlaması 5 üzerinden | Toplam : 0 kişi