Ankara'da 2 yıldır faaliyet gösteren RoomerS adında yarı-amatör bir rock grubumuz var. Daha çok yabancı klasik rock türünde, aşırı sert olmayan(zaman zaman sertleşen, zaman zaman akustik tat veren) ve çeşitlemelere açık bir tarzımız var. Bazı önemli Türkçe rock parçalarını da yorumlayarak çalıyoruz.

Davul, bas, elektro, klavye ve lead vokalden oluşan, toplama bir gruptan çok köklü bir dostluğa ve derin bir ortak müzik zevkine dayanan bir grubuz.

Profil olarak da akademisyen, şirket sahibi/ortağı ve özel sektörde mühendislik üzerine çalışan bir kadroyuz. Dolayısıyla müzik yapmaktaki önceliğimiz para değil. Bunun yanında bugüne kadar 10 civarı konser verdik, kimisinden ücret aldığımız da oldu. (Yani ücret veren olursa da hayır demiyoruz ) En güzel tarafı da tüm konserlerimizin çok eğlenceli ve tempolu geçmesi oldu.

Şu andaki hedefimiz Ankara'da bazı mekanlarda en 2 haftada bir/ ayda bir arası düzenli çalmak. Sonrasında bahar ve yaz şenliği açık hava konserleri, devamında da hep birlikte müzik kültürümüze uygun yeni hedefler koyarak sürekli gelişen bir şekilde devam etmek.

Lead vokal rolünü büyük oranda üstlenecek bir kadın vokal ile grubumuzu zenginleştirip güçlendirmeyi düşünüyoruz.

Ağırlıklı olarak yabancı rock tarzını seven, vokal olarak kendisini bu yönde geliştirmek isteyen bir kişiyi daha kadromuza dahil etmek istiyoruz.