Dersler ayda, haftada 1 dersten,ayda 4 derstir.Bir ders süresi minimum 1 saat olmakla beraber bazı durumlara göre daha fazla olabilmektedir.Üvcret aylık 100 TL'dir.Ankara üniversitesi son sınıfta okumaktayım.
*Ünlü Türk Flamenko gitaristi, Flamenko ankara derneğinin ve Mavi Siyah flamenko topluluğunun kurucusu Ceyhun Güneş ile birlikte uzun süre çalışma ve flamenko eğitimi alma fırsatım oldu.
*Dünyanın Sayılı Flamenko Gitaristlerinden biri olan ve flamenkonun mucize çocuğu olarak kabul gören JERONİMO MAYA'dan flamenko eğitimi aldım.
*Türkiye'nin yine önde gelen flamenko gitaristlerinden Doruk Okuyucu ile de çalışma fırsatım oldu.
*5 yıldır gitar eğitmenliği yapıyorum.
*Çeşitli nezih ve ünlü mekanlarda müzisyenlik yaptım ve hala yapmaktayım.
*Uluslararası 1. ve 2. Flamenko Ankara Festivalinde solo performans ve grup performans olarak sahne aldım.Çeşitli gösteri ve konserlerde Flamenko,Pop,Türk Halk Müziği,Türk Sanat Müziği eşliği yaptım.

Gerçekten kaliteli bir eğitim almak istiyorsanız,daha gitar akordu yapmasını bilmeyen sözde gitar eğitmenlerinden çekiniyorsanız bu,hiç pişman olmayacağınız bir fırsat sizler için.Aşık Veysel'in öğrencisi olan Dedem,ünlü sanatçılarla çalışmış olan babam ve amcalarımdan 24 yıl boyunca kazandığım tecrübeleri ve birikimleri öğrencilerime aktarmayı amaç edindim.
İLETİŞİM : bsus4@hotmail.com
0506 783 61 26
*not : lütfen mail veya telefon yoluyla iletişime geçiniz.Buraya yazılan cevaplara cevap vermeyeceğim.
***bazı çalışmalarım : www.myspace.com/suhadogan