www.cenkdincer.info

ÜÇ AYDA UDUN TEMELİNİ ve NOTAYI ÖĞRENİN.

BURSA BELEDİYE KONSERVATUARI ve EGE ÜNİVERSİTESİ DEVLET TÜRK MUSÎKİSİ KONSERVATUARI Temel Bilimler Bölümü Mezunu Cenk Hocadan, geniş nota arşiviyle, makam bilgisi takviyeli, metod ve eser çalışmalarını içinde barındıran ud dersi.

Dersimizde akademik bir ud metoduyla ud eğitimi veriyorum. Metodla ud çalmayı öğrenirken nota kalıplarınıda çok yalın bir dille sizlere öğretiyorum. Metod üzerindeki ud tekniğini kavrama çalışmalarımız belli bir seviyeye geldikten sonra, her ders önce basit makamlardan başlayarak makamların 4 lü ve 5 lilerini, dizilerini ve seyirlerini öğretiyorum. Öğrenilen makamdan bir çok eser (şarkı) peşrev, saz semaii, longa, sirto’ yu notasıyla derslerimizde geçiyoruz...

Uzun yıllar müzikle iç içe birçok kültürel ve sanatsal organizasyonların içinde yeraldım. M.E.B ’na bağlı ilk, orta ve lise dereceli okullarda öğretmenlik görevinde bulundum. Öğreticilik vasıflarının çok önemli olduğuna inanıyorum ve bu amaç doğrultusunda, 9 yıl konservatuar eğitimi tecrübe ve birikimime dayanarak siz sevgili müzik severlere yardımcı ve faydalı olmak istiyorum..

Dersler bir-e bir (özeldir)
Dersin Aylık Ücreti : 160 TL
Dersin Saat Ücreti : 40 TL dır

CENK MÜZİK MERKEZİ ADRES
Acıbadem Mahallesi, Şemibey Sokak, Sebat Apartmanı, No: 31, Daire: 2
Yıldızbakkal / Kadıköy / İstanbul

Telefonlarım:
0216 330 95 39
0535 976 92 71
0554 322 69 76
0543 578 91 74

WEB ADRESİM : www.cenkdincer.info
MSN ADRESİM : cenkdincer@hotmail.com
MAİL ADRESİM : cenkdincer@hotmail.com