İTÜ Konservatuar'ı Kompozisyon (Bestecilik Aranjörlük) bölümü mezunu ve İÜ Yüksek Lisans Mezunundan Profesyonel Demo Aranjeler

Aranje çok fazla detay içeren ve insanın yaratıcılığına kalmış bir olaydır.aranje enstrümanların birbirlerini tamamlayacak şekilde sıralanarak (sequencer) uyumlu bir şekilde tek bir enstrumanmış gibi tınlaması olayına verilen addır. Basit olarak önce davul ve bass uyumlu bir şekilde kayıt edilir yada yazılır. Ondan sonra seçime göre acumpanya sınıfına girecek bass ve davula eşlik edecek onu tamamlayacak (gitar,piyano v.s) enstrumanlar kaydedilir. Sonra mix olayına geçilir. Şu mutlaka bilinmelidir ki Mix herkesin yapabileceği kolay bir iş değildir. Her aranjör mix yapamaz. Mixing parçanın karakterini belirleyen olaydır. Sonra bütün parçalar kayıt edildikten sonra Mastering olayına geçilir. Mastering bütün parçaların aynı yada birbirine yakın db lerde çalması olayıdır. Yani kısacası bir parça önce aranje edilir sonra aranjesi bitmis olan parçaların miksajı yapılır. Ve hepsinin uyum içinde çalabilmesi yani Mastering olayı gerçekleştirilir.

Tüm müzik prodiksiyonlarınızı kaliteli şekilde hazırlıyor , bestelerinizi
aranje ediyor , notaya alıyor, ve istendiği taktirde profesyonal müzisyenlere icra ettiriyorum
Mixing editing mastering işlemlerini gerçekleştirerek Demo ve profesyonel aranjenizi hazırlıyorum.

Bestekarlar ve söz yazarları eserlerinizin daha profesyonel, Müziklerinin daha etkili olmasını isterseniz Beste çalışmalarınızı, profesyonel aranje ve demolarını , beste düzenleme, nota yazılımı, vokal ve enstruman çalışmalarını bana yaptırabilirsiniz.

irtibat
mail&msn : bertancosar@reklammuzikleri.net
gsm : 0533 779 17 96