Murat Erturgut

Telefon : 0555 831 91 39

MSN : ders@studyocrash.com

Sİte : ?zmir Enstruman Dersleri

Adres : 1712 sokak no:16 d:3 kat:1 Korkmaz İşhanı / Karşıyaka (Karşıyaka Çarşı, Tiyatro Sokağı) / İzmir [ Çarşı Ana Caddesi üzerinden Tiyatro Sokağına girdikten sonra Karşıyaka Devlet Tiyatrosunun 15 mt ilerisinde çaprazda sağda Ali Eczanesi'nin üst katında ' Stüdyo Crash' ]

- Uzman Eğitmenler

- Uygun Fiyatlar

- Esnek Ders Saatleri

- Öğrenebilme Garantisi

- Her yaşa ve Her Tarza Yönelik Eğitim

- Sıkmayacak Ders Programı

- Senet Zorunluluğu Yok

- Haftanın 7 Günü Hizmet

Aylık Bass Gitar Ders Ücretimiz ( Haftada 1 saat Ayda 4 saat ) 80 TL’dir.

Haftada 2 saat Ayda 8 Saat Ders Ücretimiz 120 TL’dir

Bass Gitar Dersi Haftada 1 saat, ayda 4 saattir fakat öğrencinin isteği doğrultusunda ders saati arttırılabilir. Derslerimiz ‘ Stüdyo Crash (1712 sokak no:16 d:3 kat:1 Korkmaz İşhanı / Karşıyaka (Karşıyaka Çarşı, Tiyatro Sokağı) / İzmir) ‘ te işlenmektedir . Her yaşa yönelik eğitim vermekteyiz. Çalışma Saatlerimiz Sabah 9.00 ile akşam 22.00 arasındadır, ders gün ve saatleri öğrenci ve öğretmenin uygun olduğu günlere göre belirnen esnek saatlerdir

Aylık Bass Gitar Ders Ücretimiz ( Haftada 1 saat Ayda 4 saat ) 80 TL’dir.

Haftada 2 saat Ayda 8 Saat Ders Ücretimiz 120 TL’dir

Bass gitar, Kontrbass ve gitar enstrümanlarının arasında bir enstrümandır. Ata enstrüman olarak kontrbass gösterilirken, bugünkü modern “Electric Bass Guitar”, gitar temelleri taşımaktadır. İcadı cok da eski değildir. 50′ li yıllarda ilk Örneği “Fender” tarafından yapılmıştır. Amaç, Rock’n'Roll ve Jazz orkestralarında taşınabilir ve amfiye bağlanabilir bir kontrbass yapmaktır. Zira elektro gitar da Aynı mantıkla Amfiye bağlanabilmek için, akustik gitar modifiye edilerek bulunmuştur.

Biz Bass gitar derslerini, İleri Düzey ritim ve Armoni dersleri olarak görmekteyiz, ve müfredatımızı, Yoğun ritim egzersizleri ve armoni eğitimiyle oluşturmuş bulunmaktayız. Derslerimiz mutlaka nota eğitimini kapsamakta, ancak bu eğitim kişinin eğitimden beklentilerine göre değiştirilebilmektedir. Yani amatör bir müzisyene hiçbir işine yaramayacak gereksiz teorik bilgi yüklenmemekte ve zaman boşa harcanmamaktadır. Bunun yerine ihtiyaçlar saptanıp yeterince ve gereğince teori ve olabildiğince fazla teknik bilgi ve uygulama verilmektedir.

Ancak unutulmamalıdır ki Bass gitar modern orkestraların bel kemiğidir. Adeta maestro sayılabilir. Orkestranın ritim ve armoni dengesi bass gitara bağlıdır ve düzey ne olursa olsun bir bass gitaristin çok iyi armoni bilmesi gerekir. Aksi halde ezberci ve niteliksiz bir bass gitarist olmak kaçınılmazdır. Bu nedenle öğrencilerimize armoni ve teori derslerini olabildiğince ciddiye almalarını önermekteyiz.

Derslerimizde tür ve tarz ayrımı yapmamaktayız. Tüm tür ve tarzlarda müzik icra etmeye müsayit Müzisyenler yetiştirmeyi misyonumuz olarak belilemiş olduğumuzdan parça ezberlemek için derslerimize katılmak isteyenlere şimdiden bu işten vazgeçmelerini öneririz. Elbette derslerimizde örnek eserler işlenecek ve elbette öğrencinin özel olarak çalmak istediği eserlere yönelinecektir. Ancak kesinlikle sadece Metal öğrenmek veya sadece Rock öğrenmek mümkün değildir. Bu şekilde sadece ezberlemek mümkündür ki bizim işimiz ezberletmek değil; öğretmektir.

Tüm müfredatımızda, yaklaşık 3000 adet teknik egzersiz, 300 adet örnek parça Bulunmakta. Ve tüm teknikler en ince ayrıntısına kadar işlenmektedir.

Derslerimizde Berklee Guitar Metod 1,2,3 Advanced Tecniques of Bass Guitar, The Music Theory (Columbia), vb pek çok kaynak kullanılmaktadır.

Kurs metodumuz sadece 1 öğrenciye yönelik olarak hazırlanmaktadır. Yani Bass gitar kursu sadece birebir (özel ders) olarak verilmektedir. Bu sayede yukarıda belirttiğimiz müfredat öğrenciye göre değiştirilebilmektedir. Örneğin yoğun çalışamayan bir öğrenci için yavaşlatılıp, tam tersi biçimde hızlandırılabilmekte, müfredata ekleme, çıkarma yapılabilmekte, hatta tamamen kişiye özel bir program geliştirilebilmektedir. Elbette eğitimin genel karakterinin bozulmasına izin verilmemektedir.