Modern Müzik Akademisi Şan Bölümü mezunuyum ve MEB onaylı Usta Öğretici sertifikasına sahibim. Meltem Taşkıran ve Bergüzar Çelebi başta olmak üzere Cihan Sezer, Serdar Öztop, Bora Uslusoy, Şevket Akıncı, Güç Başar Gülle, Nezih Yeşilnil gibi Türkiye'nin önde gelen müzisyenleriyle çalıştım. Halen, kurucusu olduğum Yedirenk isimli canlı performans grubumun solistiyim.
Dersler, sesin doğru kullanımına yönelik egzersizler, nota okuma, solfej ve kulak eğitimi bölümlerinden oluşmaktadır. Derslerde Amerikalı ünlü şan hocalarının geliştirdiği teknikleri kullandığımdan dolayı, ses tellerinizden kısa zamanda maksimuma yakın performans alabilirsiniz. Müzikle hiç ilgisi olmayan ama şarkı söylemeyi seven kişiler bile iyi bir eğitimle güzel şarkı söyleyebilirler. Derslerde nota eğitimi de verdiğimden dolayı, hiç nota bilmeyenler de rahatlıkla derslere katılabilirler.
Dersler Kadıköy'de Baterizm Stüdyosu'nda gerçekleşmektedir. Ders süresi 1 saattir ve ders başı ücret 45 TL, aylık ücret (4 ders için) 170 TL'dir.
İrt: 05385208604 / erdemside@gmail.com