Merhabalar ,

Modern Müzik Akademisi - Ses Mühendisliği ve Müzik Prodüksiyonu bölümü mezunuyum.Profesyonel Gitaristlik ve Ses Mühendisliği&Tonmaisterlik yapmaktayım.Aktif olarak birçok projede yer aldığım mix&Mastering işlerimin yanısıra Kayıt Teknisyenliği de yapmaktayım.

Müziğe giriş yapmış (Gitarist,basist,vokalist,davulcu vs. farketmez) ve kendini kayıt&prodüksiyon konusunda geliştirmek isteyen arkadaslara ders veriyorum.

Müziğe bakış açınız , tarzınız ,seviyeniz ne olursa olsun farketmez.Kafanızdaki müziği kaydetmek,kendinize ait altyapılar&beatler hazırlamak,midi kanallar ile sanal enstruman partisyonları yazmak, kayıtlarınızı güzel bir sound elde edene kadar mixlemek,kendi şartlarınızla Mastering uygulamak ve müzik prodüksiyon süreçlerini kavramak istiyorsanız bilgi ve tecrübelerimi sizinle paylaşmaktan zevk duyarım.

Dersleri mecidiyeköy metrobüs durağına çok yakın mesafede bulunan kendi home stüdyomda veriyorum.

Ücret olarak saatlik 50tl istiyorum.
Aylık 5 yada daha fazla saat almak isterseniz saatlik 40tl istiyorum.
Ticari bir önceligim olmadığı için ders süreleri konusunda oldukça esnek davranmaya calısırım.

Çalışma ortamı :

Macbook Pro Unibody - MacOSx & Windows7 Ultimate
CUBASE 5.5
1TB VST & VSTi Arşivi
Tc Electronic Impact Twin
Tascam VL-X5 & Sub
Rode Nt1A
Shure SM57
Pop & Reflection Filter
M-Audio Keyrig 49
Yamaha RGX 620DZ


Fikir vermesi açısından , kurucu üyesi olduğum ve tüm kayıt,mix Mastering işleri benim tarafımdan, home stüdyomda yapılmış olan STONED projesini inceleyebilirsiniz.

https://www.facebook.com/gettingSTONED

STONED | Istanbul, TR | Rock / Electronic / Industrial | Music, Lyrics, Songs, and Videos | ReverbNation

Ders almayı düşünen arkadaşlar ; bana cep numaramdan istediğiniz zaman ulaşıp ders hakkında aklınıza takılan,sormak istediğiniz hertürlü soruyu sorabilirsiniz..

Müzikle kalın..
Ender Şahin

0538 966 98 08