KADIKÖYDE KLARNET DERSİ

KLARNETWORK STUDİO
Tamamen klarnet dersleri vermek uzere faaliyet gösteren, son derece profesyonel ekipmanlar ile donatilmis kayit studyosunu icinde barindiran KLARNETWORK KLARNET EGİTİM MERKEZİ, başarili ve mutevazi kimligi ile muzisyenler camiasinda adindan soz ettiren, bunun yani sira Özel Cemal Reşit Rey Güzel Sanatlar Lisesi' nde faal olarak geleneksel sol klarnet, boehm sistem sibemol klarnet, saksafon, piyano, Turk Sanat müziği öğretmenliği yapan klarnet sanatçisi Onur KIZILIRMAK tarafindan kurulmuştur. Kucuk yaslardan beri bircok grupla sahne alarak farkli müzik turleri ile yoğrulan Müzisyen kimliginin yanisira, farkli okullarda muzik ogretmenligi yapmiş ve son olarakta 2009-2012 yılları arasinda ünlü klarnetci Serkan Cagri' ya ait kurs yerinde klarnet ogretmeni olarak çalışmıştır. Klarnet eğitimi konusunda zengin bir tecrübe elde eden hocamız, bilgi ve tecrübelerini klarnetseverlerle paylaşmaktadir.

KLARNETWORK' un onemli farklarindan biri ise, klarnet eğitimi veren tum kurs yerlerinin aksine öğrencisine klarnet veya klarnet aksesuari satmaz ya da bir ürünü almasi icin ikna cabalari ile uğraşmaz. Bunun yerine aksesuarlarin ve markalarin avantaj-dezavantajlarini anlatarak, yabanci oldugu sektorde ogrenciyi kandirmaya calismak yerine onu bilinçlendirip, seçimi öğrencinin kendisine birakir.

Yer ve Zaman :
KLARNETWORK' umuz Kadikoy/Bahariye caddesi uzerindedir. Binamizin etrafinda bircok otopark mevcuttur. Merkezi yerde ve ulasim problemi olmamasi öğrenciye zaman tasarrufu ve derse olan motive konusunda kazanç sağlar. Üstelik ders saatleri oğrencinin uygun olduğu saatlere gore programlanir. Akşam 22:00 a kadar dersler surebilmektedir. Oğrenci, programlanan güne gelemediğinde ise bir cok kurs yeri gibi o dersi yapilmiş saymaz ve oğrencinin verdiği ucret boşa gitmemiş olur. Ögrencisine hoşgorülü, samimi yaklaşan Onur KIZILIRMAK İle dersler keyifli ve verimli geçmektedir.
Bir diğer önemli avantaj ise; öğrencilerimiz ders saatleri dışında da istediği zaman KLARNETWORK ' ümüze gelip klarnet çalişmalarını yapabilir. Bir cok önemli müzisyenin gün boyunca uğrayabildiği dershanemizde, öğrencilerimiz musikişinas dostlarin muhabbetlerine eşlik ederek, dinletilerine, calismalarina şahid olarak bir nebze de olsa müzik dünyasini keşfetme olanağini bulabilmektedir.

letişim :

0553 415 30 30
info@klarnetwork.net
Bu sayfan1n hosting hizmeti www.garantiweb.com taraf1ndan salanmaktad1r. Hosted by garantiweb.com
Sosyal iletişim sitesinden KLARNETWORK sayfamizi ziyaret edebilirsiniz.