-gitar-dersi.jpg

Merhaba,


On bir yıldır gitar çalıyorum. Farklı grup ve projelerde gitarist ve bas gitarist olarak yer aldım. 2011 sezonunda Kenter Tiyatrosu'nda sahnelenen Kızıl Rapunzel Müzikali'nin müziklerini yazdım, müzik direktörlüğünü üstlendim. Çoksesli korolarda şarkı söyledim, uluslararası yarışmalara katıldım ve şampiyonluklar yaşadım. 7 yıldır sürekli olarak her yaştan ve seviyeden öğrenciye gitar ve armoni dersi vermekteyim.

Derse gelecek öğrencilerimin işi kesinlikle ciddiye almalarını, dersleri ve ev çalışmalarını DİSİPLİNLİ ve ÖZENLİ şekilde takip etmelerini beklerim. Bu dediklerimi yerine getirirseniz tecrübelerime dayanarak söylüyorum, gerisi gerçekten çok kolay.. Kafamdaki düşünceyi çok anlaşılır ve basit bir şekilde size ifade edebilirim. Zaten derslerim, öğrenci kendinden bekleneni yerine getirdiği sürece çok keyifli ve tam gaz geçer. Sürekli gitar ve müzik hakkında yeni bir şeyler öğrenirsiniz. Yeter ki ders sırasında algılarınız açık olsun, kendinizi verin ve derslerden önce sizden beklenen çalışmaları hakkıyla yerine getirin.

Elektro ve akustik gitarda, rock, blues, metal, jazz, pop, funk vs. konusunda kendime güveniyorum.. Flamenko ve parmakla çalma (fingerstyle) konusunda da kendime güvenirim fakat çok ciddi bir şekilde klasik disipline (bach, villa lobos, segovia vs.) yoğunlaşmak istiyorsanız o konuda uzman birine gitmenizi öneririm..

Yerli, yabancı pek çok hocadan ve kitaptan harmanladığım kendime özgü bir metod uyguluyorum.. Yaklaşık olarak ilk on haftada temel teorik (nota, armoni), teknik (egzersiz) ve duysal (ear training) konulara yönelik çalışıyoruz. Bundan sonra öğrencinin istediği müzik tarzına (genre) yönelip o tarzın inceliklerine yoğunlaşıyoruz.

GİTARA YENİ BAŞLAYACAKLAR:

İlk 2-3 dersimiz teorik ve teknik ağırlıklı geçecektir. O yüzden gitarı elinize alır almaz müthiş sesler çıkarmayı, zevkten dört köşe olmayı beklemeyin.. Ancak başlangıçta sabır gösterip söyleyeceklerime özen gösterirseniz 2-3 haftadan sonra gitarı elinize işkence çekmek için değil keyif almak için alacaksınız..

Belirli bir seviyeye gelmiş olan öğrencilerimle ise normal programı takip ederiz.. Bildiği konuları, daha önceden kazandığı becerileri hızla tespit edip eksik kalan ya da hatalı olan noktalar üzerine yoğunlaşırız..

Dersleri Beşiktaş'taki evimde bire bir olarak veriyorum. Dersler haftada bir - ders saati - olacak şekilde düzenlenir.. Bu süre o günkü konu tamamlanıncaya kadar uzatılır. Ders ücreti aylık 200 TL'dir.. Sizin evinize gelmemi isterseniz bunu ayrıca konuşabiliriz..

Teşekkürler..

İletişim için:
recyclinman@gmail.com