KİŞİSEL BİLGİLER

Merhabalar, Ben Recep Yılmaz, Adana'lıyım, öğretmen olan babamdan öğrendiğim geleneksel olan sazımızı çocukluğumdan bu yana çalıyorum.Çukurova Üniversitesi eğitim fakültesi mezunuyum. Adana'da bir köy okulunda öğretmen olarak şuan çalışmaktayım. Ortaokul öğrencilerine koro türküler öğretmekteyim. Hafta sonları Adana'ya geliyorum, cuma ve cumartesi günleri, pazar ise öğleye kadarki vakitlerimde dersler veriyorum.

Dersler için yaş aralığı tercihen 12-18 yaş grubudur. Bağlamaya henüz yeni başlayacak olan çocuklar tercihimdir. Fakat yetişkinler de müracaat edebilirler.

Temel düzeyde bağlama eğitimiyle başlıyorum. Öğrencide sadece motivasyon ve ilgi olması yeterli. Çocuklarınızı zorlayarak değil, öğrenmek istiyorlarsa yönlendirin. Aksi takdirde faydadan ziyade zarar vermiş olursunuz. "Hiç öğretme-mek, kötü öğretmekten daha iyidir, sevdirmek ise öğrenmelerin en iyisidir."

Pedagojik ilkelere dayalı olarak bilişsel, duyuşsal ve devinişsel tüm alanlarda gelişimi sağlamayı hedefliyorum. Sadece çalmak değil, sevdirmek ve bir o kadar da düşündürmek... Boş durmaktansa bir şeylerle uğraşmak daha iyidir.

Enstrüman temini konusunda öğrenciye her türlü desteği sağlarım. Eğitimi kendi evimde vermeyi tercih ederim. Ailemle birlikte kalıyorum. Öğrenciler ailemle de tanışabilirler.
Eğitim Şartlarını ve Başvuru Koşullarını
lütfen öncelikle dikkatle okuyunuz. Telefonla arayarak, SMS atarak veya beni facebooktan ekleyerek, iletişime geçebilirsiniz. 0553 562 63 62