Türkiye'nin En Ýyi Güzel Sanatlara Hazýrlýk Kursu


Güzel Sanatlara Hazýrlýk Kursu



Güzel Sanatlara Hazýrlýk Kursu 2014 yýlýnda fotoðraf sanatçýsý Orhan Gürbüz, resim sanatçýsý ve eðitmen Zafer Gazioðlu tarafýndan kadrosunda bulunan MSGSÜ ve Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar bölümlerinden mezun eðitmenler ile Güzel Sanatlar Fakültelerinin yetenek sýnavlarýna öðrenci hazýrlamak ve baþarýlý sanat kariyerine sahip olan bireyler yetiþtirmek amacýyla kurulmuþtur.
Güzel Sanatlar Fakültelerinin Resim, Ýç Mimarlýk, Endüstri Ürünleri Tasarýmý, Moda ve Tekstil Tasarýmý, Grafik, Heykel, Seramik ve Cam Tasarýmý, Sahne Dekor ve Kostüm Tasarýmý, Geleneksel Türk El Sanatlarý ve Animasyon bölümleri için uluslararasý standartlarda, kaliteli ve destekleyici programlar hazýrlayan kursumuz Yurt Dýþý Portfolyo Hazýrlýk kurslarýyla da öðrencilerinin farklý ülkelerde eðitim almalarý için imkan yaratmaktadýr.


Güzel Sanatlara Hazýrlýk


Güzel Sanatlar Liseleri ve Üniversiteleri için yetenek sýnavlarýna hazýrlanan öðrencilere Mimar Sinan ve Marmara Güzel Sanatlar Fakültesi mezunu eðitmenler eþliðinde yetenek sýnavlarýnda gerekli olacak bilgi ve becerinin kazandýrýldýðý, akademik ve uluslararasý standartlarda uygulamalý olarak yapýlan Ýç Mimarlýk, Endüstri Ürünleri Tasarýmý, Moda ve Tekstil, Grafik, Heykel, Seramik ve Cam, Sahne Dekor ve Kostüm Tasarýmý, Geleneksel Türk El Sanatlarý ve Animasyon dersleri.









Yurt Ýçi ve Yurt Dýþý Güzel Sanatlar Üniversitelerine Hazýrlýk Ýç Mimarlýk Eðitimi


Ýç Mimarlýk Kursu, üniversitelerin güzel sanatlar fakültelerinde iç mimarlýk eðitimi almak isteyenler için kaliteli bir eðitim imkaný sunuyor. Sýnav heyecanýnýzý yenmenizi saðlayacak, çizim tekniðinizi ve bilginizi geliþtirecek, kariyerinize yön vermenizi saðlayacak Güzel Sanatlara Hazýrlýk Kursu eðitimlerimizi kaçýrmayýn.
MSGSÜ ve Marmara Üniversitesi mezunu resim kursu eðitmenleri, geniþ ve ferah atölyeler, özel ders imkanlarýyla Türkiye’nin en iyi Ýç Mimarlýk Kursu sizleri güzel sanatlar sýnavlarýna baþarýyla hazýrlayacak. Güzel Sanatlar Kursu ile kendinize güvenecek ve sýnavlardan baþarýyla geçeceksiniz.


Neler Kazanacaksýnýz? Ýç Mimarlýk Kursu


Ýç mimarlýk sýnavlarýnda baþarýlý olacaksýnýz.
Güzel sanatlar üniversitelerine kayýt hakký kazanacaksýnýz.
Sýnav stresinizi yeneceksiniz.
Çizim tekniðinizi geliþtireceksiniz.
Uygulamalý eðitim göreceksiniz.
Profesyonel destek alacaksýnýz.
Geleceðinize yön vereceksiniz.









Güzel Sanatlar Üniversitelerine Hazýrlýk Moda ve Tekstil Tasarýmý Eðitimi


Moda Tasarýmý Kursu, üniversitelerin güzel sanatlar fakültelerinde moda ve tekstil tasarýmý bölümünde okumak isteyenler için Türkiye’nin en iyi eðitim merkezi Güzel Sanatlara Hazýrlýk Kursu ayrýcalýðýyla sunuluyor.
Dokuma Tasarýmý, Baský Tasarýmý ve Giysi Tasarýmý sanat dallarýna hakim, MSGSÜ ve Marmara Üniversitesi mezunu eðitmenler tarafýndan verilen derslerle istediðiniz üniversitenin Moda ve Tekstil Tasarýmý bölümünü kazanýrken hazýr giyim ve moda sektörüne çaðdaþ, yaratýcý ve özgün tasarýmlar üretebilen, moda yaratacak tasarýmcýlar olarak yetiþeceksiniz. Moda ve Tekstil Tasarýmý eðitimi için kaydýnýzý hemen yaptýrýn…


Neler Kazanacaksýnýz? Moda ve Tekstil Tasarýmý Kursu


Moda ve Tekstil Tasarýmý bölümlerine girmeye hak kazanacaksýnýz.
Sýnav stresinizi yeneceksiniz.
Profesyonel destek alacaksýnýz.
Sýnav konularýna hakim olacaksýnýz.
Çizim tekniðinizi geliþtireceksiniz.
Uygulamalý eðitim göreceksiniz.
Baþarýlý bir modacý olabileceksiniz.









Ýletiþim


Güzel Sanatlara Hazýrlýk Kursu Eðitim Merkezi – Bakýrköy
Hat Boyu Çýkýþý Sk. No: 32 Bakýrköy – Ýstanbul
Çaðrý Merkezi: 0850 532 18 77
Güzel Sanatlara Hazýrlýk Kursu Eðitim Merkezi – Taksim
Sýraselviler Cad. Safiye Ayla Apt. No: 24/5 Kat:2 Taksim – Ýstanbul
Çaðrý Merkezi: 0850 532 18 77


Daha fazla bilgi için sitemizi izyaret edebilirsiniz.


Güzel Sanatlara Hazýrlýk Kursu ? Yurt Dýþý Portfolya Hazýrlýk ve Resim Eðitimi*