Ankara'da Müzik kurslarında motivasyon merkez alınarak hazırlanmış “Modernize Metotlarâ€, psikolojik ve pedagojik faktörler göz önünde bulundurularak hazırlanmış alanında Türkiye’deki ilk ve tek eğitim programıdır. Öğrencilerin eğitim süreci boyunca motivasyonlarının olabilecek en üst düzeyde tutulmasını sağlayan metotlar ilk etapta uygulamaya ağırlık vererek Müzisyen adayının enstrümanı ile iletişime en kısa sürede geçmesini sağlamakta bu yolla müziği öğrencinin hayatında hobi olarak veya profesyonel olarak kalıcı hale getirmeyi amaçlamaktadır.

Kurumumuz ilk etapta her öğrenciye ücretsiz fiziksel yeterlilik ve yetenek analizi uygulamaktadır. Ankara'da ücretsiz yetenek analizlerinin uygulandığı merkezimiz Çayyolu'nda bulunmaktadır.

Ankara'da gitar kursu almaya sıfırdan başlayan öğrencilerimiz “Hızlı Gitar Metodu†ile derslere başlamaktadırlar. Metodun bitişiyle teori ağırlıklı “Guitar Academy†ve uzmanlaşma sürecini içeren Alan Dersleri ile eğitimlerine devam ederler.

Ramel'in de katkılarıyla Ankara piyano kursu alanında enstrümanın başlangıç evresinde “Modernize Metotlar†adlı psiko-pedagojik faktörlerle alanda belki de en önde gelen ilimiz haline gelmiştir.

Çayyolu Ümitköy, Çankaya veya Kızılay Ankara'da Müzik Kursları İçin ANKARA RAMEL SANAT | Müzik, Dans, Resim Kursları | Piyano, Bateri, Gitar Kursu Dersi | Müzik Eğitimi İnternet Adresini Ziyaret Edebilirsiniz.