e-How sitesinden, iyi bir rapper nasil olur?

Rap Prodüksiyon içinde e-How sitesinden, iyi bir rapper nasil olur? konusu, e-How sitesinden derledigim bilgileri tercume edip buraya aktariyorum. Ozellikle egzersiz,prova baglaminda tavsiyelerniz nelerdir, belirtilen konulara ekleyip cikarmak istedikleriniz var midir? How to Become a Rapper | eHow How to Become ...

Sponsorlu Bağlantılar

Bu sayfada toplam 2 sonuçtan 1 ile 2 arası mesajlar gösteriliyor.
Beğeni Listesi3Beğeni
  • 3 Yazan : sibiryali

Konu: e-How sitesinden, iyi bir rapper nasil olur?


  1. #1
    sibiryali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    sibiryali isimli Üye şimdilik offline konumundadır Stüdyo Bilgisi Kategori Yöneticisi

    Standart e-How sitesinden, iyi bir rapper nasil olur?

    Sponsorlu Bağlantılar


    e-How sitesinden derledigim bilgileri tercume edip buraya aktariyorum.

    Ozellikle egzersiz,prova baglaminda tavsiyelerniz nelerdir, belirtilen konulara ekleyip cikarmak istedikleriniz var midir?

    How to Become a Rapper | eHow

    How to Become a Rapper | eHow

    1-Get a rap name. Names like Sean Combs (Diddy) or Shawn Carter (Jay-Z) just don't fly in the rap world. Think of a rap name that incorporates something from your name, lifestyle or biography to add a little mystique to your persona. Think edgy and catchy to find the right name.

    Bir mahlas edinin. Kendi isminizle, yaşam tarzınızla, biyografinizle alakalı olsun. Mistik veya şahsi düşincelerinizle de alakalı olsun ki, size çağrıştırsın.

    2-Listen to other rap artists. Purchase or borrow albums by a broad variety of rappers to discover what you like in rapping. Make note of lyrical content, speed, flow and vocalizations.

    Diğer rap sanatçıları dinleyin. Hoşlandığınız rapçılerin albümünü edinin. Sözlerin içeriğini, hızını, akışı ve vokal şeklini not edin.

    3-Do vocal exercises and repeat tongue twisters. Rapping involves complex and very fast manipulations of the mouth, and it's important to develop your voice like a muscle. You might look strange walking around saying "red leather, yellow leather" over and over again, but that's better than a clumsy tongue if you want to rap.

    Vokal egzersizleri yapın ve tekerlemeler tekrarlayın. Rap, karmaşık ve çok hızlı manipülasyonlar ağız hareketleri içerir ve bunu bir kas gibi geliştirmek önemlidir. Tekrar tekrar " red ledır, yellov ledır (kırmızı deri, sarı deri)" tekerlemesini söyleyerek yolda dolaşmak garip görünebilir, ancak rap yapmak istiyorsanız, bu beceriksiz bir dilden daha iyidir.

    4-Work your voice alongside raps by artists you admire. Try to absorb the lyrics and to keep pace with the recorded music, working your way from slow to fast.

    Hayranı olduğunuz rapçilere sesinizle eşlik edin. Sözleri tam olarak ezberleyip, kayıta eşlik edin. Önce yavaş daha sonra hızlanın.

    5-Take stock of what you've learned. Make notes for yourself of what kind of rapping you enjoy, what themes you like, and anything else that strikes you about people who you think are good rappers.

    Öğrendiklerinizi biriktirin. Kendiniz için notlar alın, hangi tür rapten hoşlanıyorsunuz ve begendiğiniz rapçilerin size etkileyen yönleri neler?

    6-Spend some time alone with a notebook. Life provides no shortage of poetical inspiration, and now it's your turn to put it down on paper. Take your life experiences and put them into your rapping--it's always best to write what you know. You should also keep your notebook with you--you never know when inspiration is going to strike.

    Kağıt kalem ile vakit geçirin. Hayat şiirsel ilham için kısa olabilir. İlham geldiğinde mutlaka kağıda dökün. Hayat tecrübenizi ve de mutlaka bilgi sahibi olduğunuz şeyleri yazın. Sürekli kağıt kalem taşıyın, ilham perisinin ne zaman geleceği belli olmaz.

    7-Start thinking about beats. A number of websites offer downloads of beats either free or for a fee. You can also create your own or get a friend who beatboxes.

    Beatler hakkında düşünmeye başlayın. İnternette bedava veya ücretli sayısız beat bulunmaktadır. Kendi beatlerinizi de yaratabilirsiniz, ya da beat yazan arkadaşla da çalışabilirsiniz.

    8-Share your work. Rapping is a community experience. Rap for your friends and family and listen to their feedback. When you feel ready, you can start to rap around your neighborhood; this is where almost all rappers get their start.

    Çalışmalarınızı paylaşın. Rap bir topluluk deneyimdir. Arkadaşlarınız ve aileniz içinde yapılan eleştirileri dikkate alın. Hazır hissettiğinizde, mahallenizde, okulunuzda rap başlayabilirsiniz; bu gibi yerler hemen hemen tüm rapçilerin kendi ​​yerdir.


    9-Try your hand at freestyle (rapping without writing ahead of time). This is another part of becoming integrated into the culture of rappers. It can be intimidating, but once you've written a number of rhymes, you should be ready to try it. Just get together with other aspiring rappers and see what happens.

    Freestyle rap yapmayi ele alin. Bu, rap kültürüne entegre olmak için başka bir yoldur. Bu çok garip gelebilir, ama birçok tekerleme çalışıldıktan sonra bune denemeye hazırsınız demektir. Sadece diğer rapçilerle biraraya gelip neler olacığını görün.

    10-Never stop writing or working on your rhymes. You want to make sure your material is fresh and that you're ready to share it with other people.

    Asla yazmaktan ve tekerleme çalışmaktan vazgeçmeyin, hazır olduğunuzda diğer insanlarla paylaşın.


    11-Rap off the cuff about everyday situations: What's going on in front of you in traffic, the new shirt you just bought, what you had for dinner. This encourages you to think in a poetic way and can keep you sharp for writing rhymes and freestyling.

    Günlük durumlarınızı rap’e çevirin. Trafikteki durumunuz, yeni aldığınız bir gömlek, yediğiniz akşam yemeği. Bu, söz yazımı ve freestyle için cesaret verecek ve size keskinleştirecektir.


    12-Check yourself for originality. It can be easy to try and copy other rappers, but originality is the only thing that will distinguish you. Dr. Dre is Dr. Dre, and you are you: having an original voice (including your rhymes) is highly prized among rappers.

    Özgün olmak için kendinizi kontrol edin. Diğer rapçileri kopyalamak kolay olabilir, ama özgünlük sizi ayırt edecek tek şeydir. Dr.Dre, Dr.Dre’dir, rapçiler arasında özgün olmak her zaman en önemlidir.
    Sativus, admin ve Anıl Yıldırım bunu beğendi.
    KeyfiMuzik.Net - Müzisyen Forumları
    www.akustikkopek.com

    Son miks yapım projemiz http://www.keyfimuzik.net/proje-geli...z-k-mahli.html

  2. #2
    Sativus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Sativus isimli Üye şimdilik offline konumundadır Keyfi Platin Üye

    Standart Cevap: e-How sitesinden, iyi bir rapper nasil olur?

    Çeviri için teşekkürler. Çok güzel bir paylaşım olmuş, hoşuma gitti.


Kullanıcılar bu sayfayı şu kelimelerle buldu:

rap agiz egzersizleri
Müzisyen ilanları

Benzer Konular

  1. pa2x setlerini pa800'e convert etmek  nasil olur?pa2x setlerini pa800'e convert etmek nasil olur?

    Bilglierinizi bekliyorum arkadaslar
  2. Çankırı Yöresi Türküleri - Haydan Olur Huydan Olur 2 Şarkı SözüÇankırı Yöresi Türküleri - Haydan Olur Huydan Olur 2 Şarkı Sözü

    Haydan olur huydan olur Arap atı taydan olur Bu güzellik soydan olur Ah güzele vah güzele Yakışır her şey güzele Yalvaralım şol güzele Evlerinin önü kaya Kayadan bakarlar aya
  3. Best rapper the top tensBest rapper the top tens

    Ülkemizin Rap müzikteki önemli isimlerinden Norm Enderi Best Rappers of All Time - Top Ten List burdan oylamada destekleyerek sıralamada iyi yerlere gelmesini sağlayalım arkadaşlar.. şuanda 43.sırada Dünyanın en iyilerinin bulunduğu bu listede hiç fena bi yerde sayılmasada daha iyi yerleri hakkettiğini düşünüyorum.. Bilmeyenler için bi şarkısı : Norm Ender - Çıktık Yine Yollara (2011) - YouTube
  4. Disketsiz nasil karti silebilirim ve nasil backup yuklerim?Disketsiz nasil karti silebilirim ve nasil backup yuklerim?

    arkadaslar bende turkish arabic kart var simdi ben bu kartti nasil silerim yani kart kilitlidir ve ben silmek istiyorum ,elimde hic disket yok ve bulmam imkansiz fransada oturuyorum ,disketsiz nasil karti silebilirim ve nasil backup yuklerim
  5. Çankırı Yöresi Türküleri - Haydan Olur Huydan Olur 1 Şarkı SözüÇankırı Yöresi Türküleri - Haydan Olur Huydan Olur 1 Şarkı Sözü

    Haydan olur huydan olur Arap atlar taydan olur Bu güzellik soydan olur Ah güzele vah güzele Yalvaram şol güzele Yakışır allar güzele Evlerinin önü mersin Mevlam seni bana versin
Konu Puanlaması 5 üzerinden | Toplam : 0 kişi