Rap ve rap ile alakalı tüm dallarda icraat sürdüren yaşlı, genç tüm kardeşlerime bir iki çift lafım var.

Arkadaşlar kesin ve kati bir kural vardır ki "rap, hayatını idame ettirecek para kazandırmaz, 20 yaşından sonra karnını doyurmaz." bunu bir kere bir yere yazın. Ha sen çok mu büyük bir mc oldun, konserlerine yüzlerce kişi mi geliyor? Üzgünüm ama en büyüğü lise öğrencisi olan bir kitlenin annesinin cüzdanından çalıp geldiği konserinden de, aldığı albümünden de senin karnın doymaz. Boşuna genç kitleye "albüm almıyonuz,konsere gelmiyonuz" diye yüklenmeyin. Tayyip gibi 300 lira alan adamdan 500 lira istiyorsunuz. Ayıp. Sen çok örnek bir adamsan, kendini büyük görüyorsan, gir bir işe çalış, maaş kazan, bir kenarda 3-5 biriktir, bir meslek edin.

Rapçilik bir meslek değildir. Ceza veya sagopa gibi olmaya çalışmanın bir manası yok, onlar sadece şanslıydılar ve hepsinin zaten bir mesleği vardı. Tabi şimdi çıtı pıtı ergen kızlar aşık oluyorlar, herkes seni övüyor, g.... kalkıyor, imzalar, resimler falan hoş ama bir yere kadar. Biz de geçtik bunlardan ama şöyle bir kafanı kaldırıp bakınca minnacık bir dünya içinde barbie bebeklerle oynamış gibi bir ömür geçirdğini fark ediyorsun. Hepiniz aylak, bir işe yaramaz, niteliksiz, vasıfsız insanlar olarak sağda solda "rap benim anam avradım" diye geziyorsunuz.

Dön bir bak, senin yaşından büyük kaç tane arkadaşın var ? Farkına varın artık arkadaşlarım. Yine yap rapini ama hobi olarak yap. Her gününü söz yazmayla, beat yapmayla geçiriyorsun da milyar dolarlık servet beklentinin saçma olduğunu fark edemiyorsun. Saian bunu fark etti, Karaçalı bunu farketti, Kaplan bunu farketti hepsi meslek sahibi, kültürlü, nitelikli insanlar. Hiçbirimiz de rapi bırakmadık merak etmeyin, sadece bir şeylerin farkına vardık ve gerçek dünyaya geçtik. Bizden size bu tavsiyedir, hem gelecek nesile, hem de bizim neslimize. Teşekkürler.