Rap müzikte hayran kitlesine nasıl sahip olunur?

Rap Prodüksiyon içinde Rap müzikte hayran kitlesine nasıl sahip olunur? konusu, Arkadaşlar yeni müziğe başlayanlar için bir konu açmak istedim evet, rap müzikte nasıl tanınılır, müziğini nasıl sevdirebilirsin? Ne zaman albüm yapmak gereklidir? Ne zaman sahnede yer almak gereklidir? Yani müzikte ...

Sponsorlu Bağlantılar

Toplam 2 sayfadan 1. sayfa 12 SonuncuSonuncu
Bu sayfada toplam 13 sonuçtan 1 ile 10 arası mesajlar gösteriliyor.

Konu: Rap müzikte hayran kitlesine nasıl sahip olunur?


  1. #1
    selimozturk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    selimozturk isimli Üye şimdilik offline konumundadır Keyfi Gold Üye

    Standart Rap müzikte hayran kitlesine nasıl sahip olunur?

    Sponsorlu Bağlantılar


    Arkadaşlar yeni müziğe başlayanlar için bir konu açmak istedim evet, rap müzikte nasıl tanınılır, müziğini nasıl sevdirebilirsin? Ne zaman albüm yapmak gereklidir? Ne zaman sahnede yer almak gereklidir? Yani müzikte neleri yaparsak daha hızlıca hayran kitlesine ulaşabiliriz? Sarkılarimızı nerelerde paylasmaliyiz? Arkadaşlar herkesten ricam herkes bir fikir koysun ortaya ve boylece yeni başlayanlara, veya başlamaya hevesli insanlara bir yol gosterebilelim. Şimdiden herkese tesekkurler inşallah yararli bir konu olur.
    Konu selimozturk tarafından (21 Nis 2014 Saat 02:03 AM ) değiştirilmiştir. Sebep: yazım hatasi
    huseyn99 bunu beğendi.

  2. #2
    selimozturk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    selimozturk isimli Üye şimdilik offline konumundadır Keyfi Gold Üye

    Standart Cevap: Rap müzikte hayran kitlesine nasıl sahip olunur?

    Konu güncel arkadaşlar

  3. #3
    dimtis24 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    dimtis24 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Keyfi Müzik Müdavimi

    Standart Cevap: Rap müzikte hayran kitlesine nasıl sahip olunur?

    Konu bana yabancı ,fikir veremeyeceğim kardeşim..
    huseyn99 bunu beğendi.

  4. #4
    Kolony - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Kolony isimli Üye şimdilik offline konumundadır Katılımcı Üye

    Standart Cevap: Rap müzikte hayran kitlesine nasıl sahip olunur?

    Soruların tek bir cevabı var;
    ZAMAN

  5. #5
    selimozturk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    selimozturk isimli Üye şimdilik offline konumundadır Keyfi Gold Üye

    Standart Cevap: Rap müzikte hayran kitlesine nasıl sahip olunur?

    Kardeşim ben yeni başlayanlar için bir yol gösterici konu açmak istedim zamanla herşey oluyor fakat çok iyi yapıp taninamiyan insanlar da var ve bunu engellemek için yani tanınıp duyulmak için neler yapılsa daha iyi olur diye bir soru sordum herkes fikirlerini paylasirsa eminim bir seçenek çıkar ortaya.
    huseyn99 bunu beğendi.

  6. #6

    Standart Cevap: Rap müzikte hayran kitlesine nasıl sahip olunur?

    aynen zaman cektıgın clipler yazdıgın sözler hepsı ıcınde olması lazım aldııgn kaytılar mıx masternq hepsı bir bütün olmalı cevreyle gerısı gelır bence

  7. #7
    goncduvan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    goncduvan isimli Üye şimdilik offline konumundadır Katılımcı Üye

    Standart Cevap: Rap müzikte hayran kitlesine nasıl sahip olunur?

    Kardeşim Rap müzikte belli yerlere gelmiş insanların ne kadar sürede buralara geldiğine bakmak lazım. Ve bu süre zarflarında amatörlükten yarı profesyonelliğe oradan da profesyonelliğe geçiş süreçlerini incelemek lazım. Bu süre zarfında sürekli bir şeyler ürettiklerini zaten görürsün. İyi veya kötü, bıkmadan sıkılmadan, 5-10 parça kaydettikten sonra "ben hala neden ünlü olamadım" demeden çalışmak kendini geliştirmek gerek. Sen kendini ne kadar fazla geliştirirsen yaptığın işlerde o kadar gelişir. En önemlisi klişe olmayan dikkat çekebilen sözler yazmak, kimseye benzemeyen flowlar geliştirmek açıkçası aradan sıyrılmak için farklı olmak şart. Bu cidden kolay bir şey değil. Yukarıda arkadaşında söylediği gibi "zamanla" olabilecek şeyler. Önemli olan bu "zaman" içerisinde umutsuzluk hissine kapılmadan ya da kapılsan bile vazgeçmeden bu işe devam etmen. Aşırı derecede yetenekli olup ancak her şey hemen olsun isteyen sabırsız ve tahammülsüz bir çok adam var. Bunlar zaten sabredemedikleri için bu işleri bırakırlar ondan sonrada hakettiğimi alamadım derler. Bu düşünce yanlış.

    Sen başarılı olduktan sonra zaten çevrende istemediğin kadar "destekçi" olacaktır. İnternet çağında yaşıyoruz. Ünlü olan Mc'lerin hepsi internet sayesinde geniş kitlelere ulaşabildikleri için ünlü olmuşlardır. İnterneti ve sosyal ağları etkin kullanmak kitleni genişletmene yardımcı olur.

    Bir de şöyle bir yol var. Çok kısa bir yol. Ki hiç tavsiye etmem ama sen bilirsin. Cebine paranı koyarsın. Adı sanı duyulmuş, dinleyiciler tarafından benimsenmiş bir "XXX Records"a gidersin. Tanınmış bir Beatmaker'dan güzel bi beat alırsın. Parayla feat yapan fame rapçiler var bir tanede onlardan bulursun verirsin parayı "Söyle lan!" dersin. O stüdyoda kaydını alıp güzelce de mix-Mastering yaptırırsın. Hobidiklife.com.tr'ye de para verip parçanı siteye koydurursun. Zaten 300 TL veren herkesin parçasını yayınlıyorlar. Bak fiyatta verdim bunu kimse yapmaz bu devirde. Bir kaç günde adı duyulmuş bir rapçi olursun. Ama bu şekilde hiç emek harcamadan biryerlere gelenleri rap kitlesi uzun vadede hiçbir zaman benimsemiyor. Hatta bu işin tozunu yutmadan ve pişmeden dinleyici karşısına çıktığın zaman, yaptığın işler de yeterli olmuyor. Ve dinleyiciden küfür yemeye kadar gidiyor olay. Sevilmiyorsun yani. Paranla rezil oluyorsun. O yüzden kısa yoldan şöhret olmak gibi bir fikre kapılma kardeşim. Benden sana tavsiye. Zaten müziği bu amaçla yapıyorsan hiç yapma asla başarılı olamazsın. Sen sevdiğin işi yap peşini bırakma iyiysen zaten seni Bağdat'tan bulur yinede dinlerler. Teşekkürler.
    KeyfiMuzik.Net - Müzisyen Forumları

    BEATZ

  8. #8
    erhan006 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    erhan006 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Keyfi Gold Üye

    Standart Cevap: Rap müzikte hayran kitlesine nasıl sahip olunur?

    Kardeş Atatürk'ün bi sözü Var

    Ey türk genci muhtaç olduğun kudret damarlarindaki asil kanda mevcuttur.

    Ama ünlü olma suretini göğüslediysen diyebilcem bişey yok Arkadaşımızın dedi gibi şöhret ünlü olmak için yapıyosan bu işi yapma zaten piyasa ünlü olma çabasıyla rezil olan genç arkadaşlarla kaynıyor şöyle bazı arkadaşları dinliyorum hakkıyla yapan yok bu bi gerçek zaten emek veren kardeşlerimiz kendisini belli ediyor Hakkını veriyor...

    Eğer gerçekten Bi Rapçi olmak istiyosan flow flex ryhme vs çalış emek ver tarzını yarat zaten sen rapin içindeyken kaliteli işler yaparken bi bakmışsın ki zaman seni nereye getirmiş istemediğin kadar kitleye ulaşırsın emek vermen gerekli Bunun adı Rap ' Rap yapmak kolay değildir kötü Rap yapmak kolaydır... '

  9. #9
    EmreDalkin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    EmreDalkin isimli Üye şimdilik offline konumundadır Katılımcı Üye

    Standart Cevap: Rap müzikte hayran kitlesine nasıl sahip olunur?

    Ne kadar çevren ortamın varsa o kadar çabuk yayılırsın . Kaliteli bir şeyler yapmak çok önemli mesela prim kasmak birisiyle feat atabilirsin ama tabikide ücretli atıyorlar . Bunların haricinde yapacak yükselecek bir şey yok tey şey Kolony kardeşimizin dediği gibi Zaman.

  10. #10
    selimozturk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    selimozturk isimli Üye şimdilik offline konumundadır Keyfi Gold Üye

    Standart Cevap: Rap müzikte hayran kitlesine nasıl sahip olunur?

    Kardeşlerim ben bu konuyu kendim için açmadım bunu belirttim, ben müziğime zaten güveniyorum ve zaten çok olmasada belli bir hayran kitlesine sahibim işime inanarak ve severek devam ediyorum fakat böyle konular her müziğe yeni başlayanın aklına gelmektedir ben bunun için açtım bu konuyu ve ben bu müziği yıllardır yapıyorum ve kendime güveniyorum bu yüzden devam ediyorum sevdiğim işi yaparak mutlu oluyorum. Tekrar belirttiğim gibi konu yeni başlayanlar içindir. Fikirleriniz için gerçekten teşekkür ederim inşallah bu konuyla birilerine yardımcı olup yol gösterebiliriz.


Kullanıcılar bu sayfayı şu kelimelerle buldu:

rapçi nasıl olunur, nasıl rapçi olunur, nasil rapci olunur, rapte nasıl ünlü olunur, nasıl rapçi olurum, nasıl rapçı olurum, ünlü rapçi nasıl olunur, rapçi olmak istiyorum, müzikte nasıl ünlü olunur, nasıl rapcı olunur, repçi nasil olunur, rapte hayran kitlesine nasil ulasilir, iyi bir rapçi nasıl olunur, rapçi olmanın yolları, turkce rap yaparak nasil ünlü olunur
Müzisyen ilanları

Benzer Konular

  1. 20 ADET ÇOK KALİTELİ TÜRKÇE KARAOKE/KFN (Özellikle Tavsiye Olunur)20 ADET ÇOK KALİTELİ TÜRKÇE KARAOKE/KFN (Özellikle Tavsiye Olunur)

    ARKADAŞLAR KENDİM HAZIRLADIĞIM KARAOKELERDEN 20 ADET SİZLERLE PAYLAŞIYORUM. bAZILARI BELKİ VARDIR HEPİNİZDE AMA KESİNLİKLE TAVSİYE EDERİM. fARKI GÖRÜN. öZEL İSTEKLERİNİZ OLURSA SEVE SEVE HAZIRLARIM..İYİ GÜNLERDE KULLANIN...... 1-AĞLAMA DEĞMEZ HAYAT 2-ANKARANIN BAĞLARI 3-ARPA BUĞDAY DANELER 4-BU FASULYE 7.5 LİRA 5-CEMİLEM 6-ÇAV BELLA 7-DERT BENDE DERMAN SENDE (Işın Karaca) 8-DİPTEYİM SONDAYIM (F.Düzağaç)
  2. T S M --Gozlerin Hayran Bakarmis - tsm enstruT S M --Gozlerin Hayran Bakarmis - tsm enstru

    T S M --Gozlerin Hayran Bakarmis - tsm alıntı
  3. hollywood strings vst sahip olan var mı ?hollywood strings vst sahip olan var mı ?

    Arkadaşlar hollywood strings i hiç denediniz mi böyle bir strings vst yok prof. olarak bu işi yapıyorum gercekten iyi. bulamadım link vs varsa paylasırmısınız bir dinleyin derim link buyrun Hollywood Strings Introduction 1/3 - YouTube
  4. Nokia, Symbian'ın tamamına sahip olduNokia, Symbian'ın tamamına sahip oldu

    Nokia, Symbian'ın tüm hisselerini alıp, Symbian Foundation'a devretti. Platform, ortak geliştirmeye açılacak. Devami...
  5. Lima yine hayran bırakacakLima yine hayran bırakacak

    Dünyaca ünlü süper model Adriana Lima GQ dergisi için objektiflerin karşısına geçti. Devami...
Konu Puanlaması 5 üzerinden 5,00 | Toplam : 1 kişi